K-9 2.0. WiFi gecontroleerde en autonome Robot hond.


OPMERKING:

In stap 22, heb ik gepost een update, verklaren sommige recente veranderingen/verbeteringen die ik, voornamelijk K-9 van elektrische systeem gemaakt heb en de sensor array, die u kunt nuttig vinden.

Functies

 • Stevige houten (MDF) en acryl design
 • Volledig microprocessor gecontroleerd met behulp van de EZ-Robot EZ-B v4 controller en EZ-Builder softwareplatform
 • Vol drive verkeer, vooruit, omgekeerde, linksaf, rechtsaf
 • Twin 30w 12v drive motoren met PVC wielen en rubberbanden
 • Heavy-Duty servo en het dragen van de besturing
 • Meerdere opties met inbegrip van...

  • Volledig WiFi gecontroleerd Via laptop, tablet PC of smartphone
  • 3G / 4G LTE gecontroleerd via Smartphone
  • Stem, gezicht, kleur, erkenning van de glyph gecontroleerd
  • Roterende ultrasoon afstand / vermijden sensor te helpen autonome bewegingen
 • De synthesizer van de toespraak waarmee de verbale communicatie
 • Chatbot programma aan opdat dynamische gesprek tussen K-9 en de mens volledig op maat
 • Multi beweging hoofd, kijkt omhoog, omlaag, links en rechts
 • Autonome verkeer capaciteiten en persoonlijkheid generator
 • Intrekbare LED zaklamp/zaklamp van K-9 de neus (zijn laser wapen in het TV-programma's)
 • Meerkleurig klinken reactieve EL verlichting paneel voor zijn mond
 • Zelfstandige roterende oren (beide verplaatsen in dezelfde of tegengestelde richtingen uit elkaar)
 • Meerkleurig RGB LED oog paneel, (i2c verbinding) (ogen kan knipperen, emotie en patronen weergeven)
 • Tegenoverliggende voorcamera voor geen latency video streaming, visie tracking en nog foto vastleggen
 • Zijkant gerichte camera voor video en stilstaande foto vastleggen
 • Verwisselbare 7" Android tablet PC voor K-9s Beeldschermwerk (visuele weergave-eenheid) op zijn zijkant
 • Servo gestuurde blauw onder chassis LED verlichting met 8 knippert modi
 • Blauwe rand verlicht EL verlichting voor dorsale paneel en kraag
 • Meerdere snelheden van de schijf via H-brug en PWM-controle
 • Veiligheid externe power On/Off aan K-9 de voedingssystemen (dus geen onbevoegde werking)
 • Telescopische staart kwispelen
 • Mogelijkheid om te navigeren met het koppelen van de kamer

 • Verwisselbare dorsale bedieningspaneel met...
 • Servo gestuurde verlichte LED-knoppen met 6 knipperende modi
 • LED batterij-meter te controleren van de batterij van het belangrijkste station
 • Programmeerbare dot matrix scrollen berichtweergave die kan worden verwijderd
 • Verwisselbare magnetische controle paneel
 • Mogelijkheid om op de hoogte van inkomende telefoongesprekken en e-mails, en die is bellen of ze worden verzonden
 • Gebouwd, zodat het lichaam kan worden verwijderd uit het rollend chassis voor eenvoudig onderhoud
 • Mediaspeler die kan worden gecontroleerd met behulp van spraakherkenning of WiFi controle
 • Verbaal mensen vertelt het laatste nieuws/weer/verkeer verslagen en meer RSS-feeds gebruiken
 • Kunt vermaken door het spelen van spelletjes, grappen, pret te vertellen te vertellen feiten en proberen om liederen te zingen
 • En hij kan de hele "Lijn volgen" ding te doen.

K-9 2.0. Hij is echt een man, of vrouw beste vriend.


Introductie

Ik ben een enorme fan van de beminnelijke metalen pooch vanuit dokter die ooit al sinds ik ik kind was en hij mijn een van mijn alle tijd favoriete metgezellen is. Ik heb altijd al wilde mijn eigen K-9 eenheid en onlangs gevonden wat vrije tijd in mijn handen had dus eindelijk de kans om te bouwen van mijn eigen.

Toen ik mijn kartonnen K-9 een tijdje terug als een proof of concept maakte, noemde ik in het verwante Instructable dat ik was van plan een fullsize robot versie met een belasting van robotic toeters en bellen toegevoegd, en als ik dat deed, heb ik beloofd dat ik een Instructable om te gaan met de bouw schrijven zou, als ik ooit heb rond om het. Nou na een beetje onderzoek is veel als hoofd krabben, dan tot slot enkele plannen opstellen, ik blij te kunnen zeggen ben dat ik eindelijk rond aan het maken van een andere eenheid van de K-9 die ik ben "K-9, 2.0" roepen, en trouw aan mijn woord hier de Instructable waarin alle plannen die heb ik opgesteld voor de bouw, foto's tijdens de bouw , en instructies van hoe ging het allemaal samen, die naar ik hoop zullen gemakkelijk genoeg om te begrijpen en hopelijk zal gaan naar het helpen van iedereen die plannen om te bouwen van hun eigen versie. Hij nam me ongeveer 4 maanden compleet inclusief programmeren, een paar uur in de avond elke dag werken.

Mijn nemen over deze build ziet er een beetje anders dan het oorspronkelijke ontwerp en risico van verstoring van de puristen van eventuele K-9, laat het me uitleggen. Ik nam het enigszins controversiële besluit om te geven van mijn K-9 een beetje van een facelift met betrekking tot de metingen en de algehele uitstraling te geven hem een iets modernere look en iets dat was een beetje anders dan de norm, maar nog steeds zeer veel rekening houdend met de geest van het oorspronkelijke ontwerp, dus ik hoop eventuele matrijzen harde dat K-9 fans dit leest zal zien waarom ik heb de wijzigingen , en hoop dat het u bevalt. Ik zou graag horen van uw gedachten en meningen.

Dus met dat gezegd, laten we overgaan tot het bouwen zelf. Het lichaam is meestal opgebouwd uit 9mm MDF plaat, 2 x 1 houten knuppels gebruikt voor ondersteunt en bevestigingen, 3mm transparant blauwe acrylplaat voor de snuit, rugvin en lagere carrosseriedelen. Ik gebruikte het transparant type zoals het was een stuk goedkoper dan het kopen van ondoorzichtige acryl- of Perspex blad, maar ik had een paar van de ideeën van wat ik kon doen. Ik gebruikte ook een vrede van 2mm wit plastic folie gesneden en de gegoten voor de boven- en achterkant van het hoofd. Als het ging om de kleur, had ik al besloten om te gaan met diepblauwe panelen maar ik gewoon niet kon beslissen wat schaduw van grijs tot het doen van de rest van het lichaam, want het zou een schot van de deal zonder geld te verspillen aan het respraying. Uiteindelijk vestigde ik met metallic zilver als het zou een schone moderne uitstraling en dacht dat het zou uit de reeks de blauwe vrij panelen goed.

Het rollend chassis is weer gemaakt van MDF en 2 x 1 wapenstokken, en omvatten twee 30w 12v aandrijfmotoren, een heavy-duty servo en draaitafeltje peiling, twee 10 inch harde kunststof wielen die afkomstig waren uit een 12 volt kiddies ritje op sportwagen, aangepaste rubberbanden, Accumeter, aan/uit schakelaar, snelheidscontrole, een 12v oplaadbare batterij of 11.1v omzeilen LiPo batterij. Ik ging naar beneden de macht rolstoel route, maar ik keek op deze rit op de motoren van auto's, zoals ze een stuk goedkoper waren en genoeg koppel hebben. Het voorwiel kwam uit een oude kinderwagen.

De Robotica-kant van de dingen kwamen hoffelijkheid van EZ-Robot die opgenomen servo's en bevestigingen, bedrading, RGB LED oog paneel, ultrasone sensor, camera's, en de hersenen van de outfit, de EZ-B v4 -controllerkit die wordt aangedreven met een 7.4V LiPo accu, en de EZ-Builder programmering software. Het kan allemaal worden gecontroleerd door de PC, laptop, tablet, smartphone, joystick, spraakherkenning, erkenning van de glyph en meer manieren die hele tijd worden toegevoegd. Zoals u zien kunt, er zijn vele opties om fysiek K-9, maar met een beetje van programmeren, hij heeft ook de mogelijkheid om autonoom. K-9 zou hebben bleek heel anders, en waarschijnlijk niet zo goed als hij is nu als het niet voor de jongens op EZ-Robot en hun gemeenschap. Beste robot winkel die ik ooit heb gevonden.

Dit zijn de andere stukjes en de vrede, beide bits die ik gekocht van online winkels, of items die ik had gespaard voor deze bouwstijl. Ze zijn...

En spreken van horen praten, als met mijn kartonnen versie, hebben mij troep opwaarts en uitgebreid opgeleid een Chatbot van Pandorabots.comK-9. Hierdoor kan iemand een tweeweg dynamische om gesprek te hebben met K-9, net als zij aan een andere persoon aan het praten waren. K-9 maakt gebruik van een SAPI 5-compatibele toespraak synthese stem die is gekocht bij Cepstral stem oplossingen. Zoals u in de video's horen kunt, heeft hij een Brits accent met een lichte robotachtige stem '-effect. Hij spreekt heel duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is. Hij is geprogrammeerd met leuke feiten, grappen, kunnen (soort van) een lied zingen, en gaan met wat ooit afhankelijk van de gebruiker is over. Met behulp van het internet, dat hij ook mensen vertellen kan de laatste lokale of internationale nieuws of weerberichten, vertellen u meldt het recentste verkeer voordat je om te werken gaat, of houdt u op de hoogte van de meest recente resultaten van de sport. Hij kan worden gesproken, met behulp van de toespraak erkenning controle ingebouwd in EZ-Builder met behulp van een hoofdtelefoon met microfoon, maar ik gebruik een iPhone tekst-naar-spraak-engine als de erkenning hoogst nauwkeurige en ongeëvenaard is. Dit is verbonden met de software via een VCN-toepassing die de iPhone met de computer met de EZ-Builder project verbindt. De ingesproken tekst bepaalt ook sommige van zijn functies zoals activeren zijn toorts, draaien de lichten aan en uit en meer. Bekijk de video's voor een demonstratie.

Ik heb gewerkt met hout in het verleden, maar ik ben in geen geval een ervaren hout arbeider dus ik waarschijnlijk zou hebben bepaalde dingen gedaan een betere manier, maar dat gezegd zijnde, ik ben heel blij met de manier waarop het bleek en het nors was een grote leercurve, en was leuk om te bouwen. Dus als je besluit om te bouwen van uw eigen K-9-eenheid, maar heb je een betere manier om dingen te doen, zou dan met alle middelen voel je vrij om dingen rond te veranderen, en ik geïnteresseerd om te horen wat je anders zou hebben gedaan. Dus voordat we beginnen ik wil dat de metingen die ik voor deze bouwstijl gebruikt heb niet de ware metingen voor de oorspronkelijke prop gebruikt in de TV-shows, maar degenen die ik gekomen met mezelf zijn ben door het bestuderen van de foto's en nog steeds video-opnamen, en aangepast hen zodat de onderdelen gebruikt voor mijn lichaamsbouw. Voor sommige nauwkeuriger grote prop metingen en plannen check out de ongelooflijke K-9 gebouwd door Podpadstudios. Hun build was deel van de reden voor mij kick introductie over mijn K-9 project, en het is zo'n een koele bouwen ook.

Er kunnen uitzien als een heleboel stappen in dit Instructable, maar ze bevatten voornamelijk foto's van de build met korte beschrijvingen van hoe de dingen samen gingen. Ik koos niet te schrijven een heleboel gedetailleerde stappen voor het bouwen als een foto duizend woorden spreken, en ik heb veel van hen met u te delen.

Video slideshow van K-9 het bouwproces.

Video demonstratie van K-9 in actie.

Video demonstratie tonen K-9 van mobiele controle.

Er is meer video's op de laatste stap.

Dus laten we ernaar.

Gerelateerde Artikelen

WiFi gecontroleerd lichtschakelaar

WiFi gecontroleerd lichtschakelaar

In dit instructable, ik zal u tonen hoe te maken van een WiFi-gecontroleerde lichtschakelaar. Ik weet dat ik een relais gebruikt hebben kon, maar ik wilde niet te wijzigen van alle elektrische dingen in het huis.Stap 1: Onderdelen en Tools Hier zijn
WiFi-gecontroleerde LED-display

WiFi-gecontroleerde LED-display

Bijna alle winkels hebben een een LED-display. Zij zijn de perfecte aantrekkelijke en goedkope reclame-instrument. De meeste van hen hebben echter een beperking. Ze zijn statisch. Dit betekent dat je niet kunt veranderen wat op hen wordt weergegeven.
MICBot autonome Robot obstakel deviantie

MICBot autonome Robot obstakel deviantie

MICBot is een autonome robot voor obstakels opsporing en deviantie en gaat rond,het werkt indoor of outdoor.Stap 1: Ultrasound Sensor SFR05 Dus, deze oplossing maakt gebruik van de ultrasone sensor als een maatregel van afstand en in staat stelt om t
Bijten obstakels autonome Robot «Sanglier» (zwijnen)

Bijten obstakels autonome Robot «Sanglier» (zwijnen)

Algemeen conceptOnze eerste idee was om een robot bijgehouden om te klimmen trappen en tal van anderen kunnen belemmeringen, voor het bereiken van een goede snelheid (ongeveer 10 of 15 km/h) tijdens het filmen en overbrengen van gegevens. Het zal zel
Manier voor kappen een draadloze Xbox controller om een autonome robot!

Manier voor kappen een draadloze Xbox controller om een autonome robot!

Introduction:Dit project kwam over toen proberen te maken van een low-cost autonome robot voor gebruik inonderwijs. Het idee dat studenten zou kunnen identificeren met de Xbox-controlleren geniet van het hacken van iets veel interessanter!Op een dag
Autonome Robot met LinkitONE

Autonome Robot met LinkitONE

Ooit vroeg zich af hoe autonome robots worden gemaakt? Wilde maken van een cool project? Heb je een bord Linkit? Dan bent u aan het juiste adres!Hier zal ik het maken van een robot met LinkitONE met een aantal lokale robotic delen en servomotoren.Lat
Beginner autonome robot (gedeeltelijk)

Beginner autonome robot (gedeeltelijk)

Alle van de no gedeeltelijk programmeren van de robot ik zag vereist spdt schakelaars die kunnen krijgen gemakkelijk geactiveerd, maar ik heb niet die luxe. Dus ik maakte een eenvoudige en gemakkelijk te maken van gedeeltelijk autonome robot.Stap 1:
DIY JAAR - zomaar een autonome Robot

DIY JAAR - zomaar een autonome Robot

JAAR van concept is niet alleen over het maken van een Rover.. .blindly als ik je te vertellen en gek rond... zijn meer dan alleen het maken van een Robot... ik heb opgenomen allermeest mijn leren van de afgelopen 6 maanden aan dit project... serieus
ESP 8266 Wifi gecontroleerd Home Automation

ESP 8266 Wifi gecontroleerd Home Automation

ESP8266 is een groot ding voor het beginnen met Wifi en IOTHet is ook goedkoop en worden gebruikt voor het maken van coole projecten die zijn verbonden met het Internet. Leer hoe te maken van een eenvoudig Project van de IOT mee. De ESP8266 WiFi Modu
WIFI gecontroleerde LED Hat

WIFI gecontroleerde LED Hat

Je leert hier te gebruiken een Intel Edison Microcontroller Board verbinden met LEDs als uitgang en WIFI als een invoermethode wijzigen van kleuren of animaties voor de LEDs.Ik ook een stap voor stap handleiding hoe te opstelling de Edison en hoe te
ESP8266 WiFi gecontroleerd airco externe

ESP8266 WiFi gecontroleerd airco externe

In mijn eerste instructableArduino Yun - zonnepaneel Monitoring Systemdeelde ik mijn klein project voor het controleren van de productie van onze zonnepanelen. Als we heel voorzichtig zijn niet te produceren meer energie moeten dan we consumeren, is
Raspberry Pi Web gecontroleerde / autonome Robot

Raspberry Pi Web gecontroleerde / autonome Robot

Inleiding (bijgewerkt 26/12/15)Dit is ooit mijn eerste poging tot het bouwen van een web controlled robot met gebouwd in autonome modus. Het project begon als een Arduino Nano gebaseerd botsing vermijden robot gebouwd voor basisschool kinderen inspir
WiFi gecontroleerde zwervende Webcam!

WiFi gecontroleerde zwervende Webcam!

Ik heb dit idee rollen rond in de achterkant van mijn hersenen voor een paar jaar nu dat zou het wel cool om een webcam op een afstandsbediening auto monteren en bouwen een beetje wifi ingeschakeld Mars rover voor mijn huis. Dacht dat het zou leuk zi
Van schets naar Wifi gecontroleerde Robot

Van schets naar Wifi gecontroleerde Robot

Dit is een korte handleiding over hoe te bouw een self balancing robot op een weekend. We gebruiken alleen onderdelen uit voorraad.Het frame bestaat uit rechthoekige plastic plankjes. Het mogelijk om het gebruik van lijm voor het frame constructie ec