4 manieren om verbinding maken met een draad zonder solderen


In dit Instructable ik leert u vier manieren om een draad zonder solderen. Solderen kan lastig en het verwarmt de ruimte in beslag, dus waarom niet gewoon overslaan volledig als u kunt? Een ander vervelend ding over solderen is dat het duurt een tijdje om opwarmen, soldeer een joint, en dan hopelijk zonder krijgen verbrand, hangen de ijzer terug op een stand of haak. Wilt u tijd besparen en kunnen maken van snelle en eenvoudige gewrichten, dan dit Instructable lezen en leren de verschillende methoden voor de verbinding van een draad zonder solderen.
De beschreven methoden gebruiken een verscheidenheid van materialen en gereedschappen, zo, hebt u niet van alle materialen voor één methode die kun je gewoon een andere methode kijken. Als u problemen bij het vinden van benodigdheden en hulpmiddelen ondervindt, moet een stop bij uw lokale hardware of elektronica winkel de nodige instrumenten opgeven. In dit Instructable heb ik de verschillende methoden kracht volgens de schaal lage, gemiddelde en hoge sterkte beoordeeld. Als u een tijdelijke circuit of project, de lage categorie methoden zou waarschijnlijk het beste zijn om te gebruiken omdat zij toestaan dat gemakkelijk verbreken nadat u een verbinding hebt gemaakt. Echter als u een permanent circuit of een project dat veel beweegt, gemiddeld of hoog sterke zou waarschijnlijk het beste zijn zodat u niet hoeft gewrichten komen uit elkaar in het midden van een experiment.
Voordat u begint, moet u een paar basisbegrippen bij het aansluiten van de draden. Meeste draden zijn bekleed in een kunststof isolator. Een isolator is iets dat de draad beschermt tegen warmte en voorkomt dat andere draden raken. Wanneer u verbinding draden maakt hebt een kale einde zonder isolatie. De termijn voor het verwijderen van de isolatie van een draad heet "het strippen van de draad." Je moet een paar draad strippers/snijplotters, een paar tang en een spoel van gestrande draad. Eerst kijken naar uw draad strippers en zoekt u de gaten met een nummer ernaast het label. Het nummer vertegenwoordigt van het gat gauge of breedte. Hoe kleiner de peilen nummer des te breder de draad. Kijk op uw spoel van draad en ontdek wat uw draad meten is. Vervolgens sneed een klein stuk van draad van de spoel (beginnen met 4", deze draad zal gewoon voor de praktijk). Steek 3/4" van de draad in het gat in de strippers van de draad met de juiste maat. Greep van het andere uiteinde van de draad met Tang of zeer sterke vingers en trek de draad strippers dichtst eind van de draad. Na een beetje druk moet de kunststof isolatie glijden, onthullen de gestrande draad onder.
Een ander ding dat u weten moet voordat we beginnen is hoe draai twee draden samen. In alle methoden beschreven met uitzondering van de "crimping methode" en de "alligator clip methode" je om te beginnen met moet de draden twisted samen. Als u wilt verdraaien twee draden samen, moet u eerst de isolatie van de draden te strippen. Vervolgens houdt de draden naast elkaar en draai ze samen met uw duim en wijsvinger. De resulterende verbinding moet vrij sterke en bijeenhouden als een kleine sleepboot wordt toegepast. Nu dat je hebt geleerd deze vaardigheden bent u klaar om te leren van vier manieren om een draad zonder solderen.

Alligator Clip methode / sterkte: lage- de alligator clip methode is de zwakste in dit Instructable beschreven methode, maar het is perfect voor snel en tijdelijke verbindingen. De alligator clips mogelijkheid om snap in plaats bijna overal is erg handig om niet alleen verbinding maken met draden, maar ook aan pin dingen neer en dingen omhoog houden. Wat je nodig hebt: een pakket van alligator clips (beschikbaar in RadioShack, niet het soort dat al is verbonden met draden), twee draden met uiteinden ontdaan.
Houd de twee gestripte uiteinden van de draden parallel aan elkaar. Uitlijnen van een alligator-clip op hen, om ervoor te zorgen de "tanden" touch beide draden. Was niet zo makkelijk? U kunt ook kopen alligator clips die met draden verbonden zijn of kunt u uw eigen.

Elektrische Tape methode / sterkte: Medium-de elektrische tape-methode is vrij sterk en vereist slechts een minimale hoeveelheid leveringen en inspanning. Deze methode zou zinvol zijn voor permanente verbindingen moeten geïsoleerde gewrichten. Wat je nodig hebt: een rol van elektrische tape en twee draden waarvan uiteinden hebben samen al gedraaid.
Ten eerste lag het gedraaide deel van de draden op een strook van elektrische tape. Wikkel de tape rond de draden strak 5 - 6 keer, ervoor zorgend om alle de draad bedekken. Geef uw verbinding een sleepboot om ervoor te zorgen dat het is sterk.

Hot Glue methode / sterkte: hoge-de hete lijm-methode is een sterke verbinding die niet alleen verbindt de draden, maar ook isoleert ze. De lijm koelt snel zodat u niet hoeft te indrukken van de draden. Wat je nodig hebt: een warme lijmpistool en sticks (verkrijgbaar bij uw plaatselijke hobby winkel), een set van draden met gedraaide eindigt.
Eerst opwarmen uw lijmpistool. Eenmaal verwarmd, houd het lijmpistool loodrecht op de getwiste draden en knijp een glob van lijm op hen. Vervolgens met het mondstuk van het lijmpistool of een potlood, swirl de lijm rond de draden. Wervelende de lijm vormen een betere binding en gaat dan net verlaten de glob lijm hoe het is. Ervoor te zorgen dat de gehele deel van gestripte draad is bekleed met hete lijm, en dan laat het afkoelen van de hete lijm.

Crimping methode / sterkte: hoge- de plooien van de methode is veruit de sterkste methode beschreven en vereist de meest gespecialiseerde hulpmiddelen, maar, met een beetje oefening, kan worden gebruikt met meesterschap. De tools zijn beschikbaar bij uw lokale hardware of elektronica winkel of online. Wat je nodig hebt: een plooi (soms genoemd koord plooien) of een dun stuk metaal buizen 3/4" lange (de buis moet kunnen voeren elektriciteit), een krimptang, en een paar gestripte draden.
Plaats eerst het gestripte deel van één van de draden in de plooi, helemaal tot aan de isolatie. Herhaal deze procedure op de andere draad. Plaats vervolgens de plooi in de inkeping in de krimptang. Knijp het hulpprogramma totdat de plooi verplettert en in de vorm van een "U bochten". Blijf dit doen met de rest van de plooi totdat u hebt een sleur naar beneden de lengte van de plooi. Geef uw draden een sterke Trek om ervoor te zorgen dat ze goed zijn aangesloten. Praktijk, dus niet worden ontmoedigd als het de eerste keer niet werkt kun je krimpen.

In dit Instructable verkenden we hebben vier verschillende manieren om verbinding maken met een draad zonder solderen. Hopelijk kunt u deze methoden in uw circuit en projecten.

Gerelateerde Artikelen

Android App MIT met behulp van de HC06 van de Bluetooth verbinding maken met een Arduino Uno

Android App MIT met behulp van de HC06 van de Bluetooth verbinding maken met een Arduino Uno

Speciale dank aan de volgende onlinebronnen voor getting mij begonnen...Willekeurige Nerd TutorialsForceTronics - youtubeStap 1: materialen:HC-06 Bluetooth-apparaatAndroid telefoon---ik heb een HTC 8, emulators voor iPhones zijn beschikbaar, maar ik
Het maken van een zonnepaneel zonder solderen

Het maken van een zonnepaneel zonder solderen

Het maken van zonnepaneel (2Volts) zonder solderen maar geleidende plakband en tastbare zonnecel.Zet de solar batterij cel #1 naar beneden op het zonnepaneel in zijn standpunt, en één kant van geleidende band op een positieve aansluitklem en de ander
Verbinding maken met een WoW Private server op Mac!

Verbinding maken met een WoW Private server op Mac!

Dit Instructable zal leggen stap voor stap over hoe te verbinden met een WoW private server.Zorg ervoor dat u niet bijwerken naar Cataclysm als u wilt spelen op Private servers. Als u nog wilt spelen ze maken zeker u een kopie maken van uw 3.3.5 clie
Verbinding maken met een Arduino

Verbinding maken met een Arduino

Dit instructable kunt u een computer verbinden met een arduinoStap 1: Dingen nodig:- 1. Arduino2. kabel3. een apparaat (Computer)Stap 2: Aansluiten van de ARDUINODe kabel verbinden met de arduinoStap 3: Aansluiten op de computerSluit de computer aan
Verbinding maken met een RASPBERRY PI via VNC met behulp van MacOS

Verbinding maken met een RASPBERRY PI via VNC met behulp van MacOS

Hier volgen de stappen voor het verbinden van een Raspberry Pi via VNC met MacOSStap 1: Install VNC op uw MacVoor Mac OS moet u een VNC viewer programma te installeren. U kunt delen van het scherm (die komt standaard geïnstalleerd), maar dit duurt ee
Verbinding maken met een draadloze microfoon naar iPod, iPad of IPhone

Verbinding maken met een draadloze microfoon naar iPod, iPad of IPhone

de truc is de 2,2 kOhm parallel met de ingang naar iPod, iPad of IPhone
Verbinding maken met Sky WIFI op een Mac OSX - Easy DIY stappen

Verbinding maken met Sky WIFI op een Mac OSX - Easy DIY stappen

verbinding maken met een apparaat aan uw draadloze netwerk van SkyHet is snel en eenvoudig uw iPhone, iPod Touch of Mac OSX verbinden met het internet via uw Sky Broadband draadloze verbinding.Voordat u begint, zet uw Apple-apparaat en Controleer dat
Uw schild Arduino WiFi verbinding te maken met een aangepaste iOS/Android-toepassing ontwikkeld in HTML5/JavaScript.

Uw schild Arduino WiFi verbinding te maken met een aangepaste iOS/Android-toepassing ontwikkeld in HTML5/JavaScript.

Dit instructable toont u hoe te bouwen van een mobiele applicatie die met uw WiFi-schild, in dit specifieke voorbeeld communiceert dat we zullen creëren een toepassing die een LED kunt inschakelen/uitschakelen verbonden met je Arduino. De mobiele toe
Hoe verbinding maken met Xbox live met een Vergezicht laptop en een draadloze router.

Hoe verbinding maken met Xbox live met een Vergezicht laptop en een draadloze router.

Dit geeft je stap voor stap instructies verbinding maken met xbox live met een draadloze router en een laptop draadloos in plaats van het betalen van $100.00 hebt u de netwerkkabel in uw laptop en 360Stap 1: Start Ga naar beginStap 2: Ga naar het Con
Hoe te maken en verbinding maken met de geleidende inkt

Hoe te maken en verbinding maken met de geleidende inkt

Project invoering:Dit is een instructable demonstreren hoe blote geleidende inkt gebruiken met de blote geleidende bestuur. Het doel van dit project is om te laten zien hoe mensen kunnen maken en verbinding maken met de geleidende inkt.Materialen:-Op
Maken van een draad Hartjesring vinger

Maken van een draad Hartjesring vinger

Howdy!Dit meisje dacht dat ze zou het aandeel van het proces van het maken van een draad hart vinger ring, enkel desgevallend ya een lieverd die graag een hebben.Stap 1: Benodigdheden Moet u draad (ik gebruikte 20 gauge), ronde neus en tangen en een
Morse Code sleutel verbinding maken met computer

Morse Code sleutel verbinding maken met computer

dit is mijn 1e project, de Morse-Code sleutel verbinding maken met de computer via USBStap 1: begin Bereid een computermuis en het transactieprobleem, verwijder de printplaat uit mouse.Stap 2: Dekking van de LED Papier en tape gebruiken ter dekking v
IoT: Verbinding maken met de RPi, Arduino en de wereld!

IoT: Verbinding maken met de RPi, Arduino en de wereld!

(Als je dit Instructable, vergeet dan niet te stemmen (boven: rechts hoek vlag). het is concurreren op INTERNET of THINGS en sensoren wedstrijden. Heel hartelijk bedankt! ;-)In dit project, zullen wij programmeren een RPi en een Arduino, samen te wer
De gemakkelijkste manier verbinding maken met Xbox Live Via de Ethenet snoer! (Alleen voor XP)

De gemakkelijkste manier verbinding maken met Xbox Live Via de Ethenet snoer! (Alleen voor XP)

Dit zou alleen kost je $20-30, misschien minder als u al een ethernet-kabel.En, dit duurt ongeveer 5-7 minuten (misschien een beetje minder)Dit werd oorspronkelijk gepost door me(masterofdarkness) op Cheapassgamer.com op 18-10-2007. Als u het er kon