Voorwaarden

Welkom bij cadagile.com. Als u doorgaat met bladeren en het gebruik van deze website, gaat u ermee akkoord om te voldoen aan en gebonden te zijn door de volgende bepalingen en voorwaarden voor gebruik, die samen met ons privacybeleid de cadagile.com's relatie met u in verband met deze website.

De term cadagile.com of "wij" of "ons" verwijst naar de eigenaar van de website. De term "u" verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website. Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende voorwaarden:

  • De inhoud van de pagina's van deze website is voor uw algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
  • Noch wij, noch derden bieden geen enkele garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. U erkent dat dergelijke informatie en materiaal onjuistheden of fouten kan bevatten en we sluiten uitdrukkelijk aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan ​​door de wet.
  • Het gebruik van informatie of materiaal op deze website is op eigen risico, waarvoor zij niet verantwoordelijk is. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website aan uw specifieke behoeften.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie bij ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de indeling, uitstraling en afbeeldingen. Reproductie is verboden, behalve in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden en formulieren.
  • Alle handelsmerken op deze website die niet het eigendom van of in licentie gegeven aan de exploitant, worden erkend op de website.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en / of een strafbaar feit.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie te verstrekken. Dit betekent niet dat we het eens zijn met de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website (s).
  • U kunt niet een link naar deze website vanaf een andere website of document te maken zonder cadagile.com voorafgaande schriftelijke toestemming.