Verbeterde kits van de kaart voor de modelspoor, de spoorweg of de diorama


Voor een zeer lange tijd is de kaart als een model maken van materiaal rond geweest. Echter, sinds de invoering van plastic kits in de jaren 1950 heeft kreeg hij iets van een reputatie als 'stiefmoederlijk' voor sommige modelbouwers. Dit artikel zal proberen om te laten zien dat met enige zorg en aandacht kaart kan produceren een model dat is zo overtuigend als een gemaakt van andere materialen. Bovendien kan kaart en drukwerken produceren modellen en structuren goedkoop en snel. Een grote viaduct gebouwd van plasticard en reliëf kunststofplaten kost ongeveer 10 keer zo veel als een opgebouwd uit kaart en drukwerken. Dit is vooral waar als u kunt '' oude kaart recyclen, of vind ergens dat u kostenloos levert!

Je moet jezelf arm met sommige hulpmiddelen, lijm en uiteraard kaart! De belangrijkste instrumenten die nodig zijn een zeer scherp mes. Ik persoonlijk zweer door mijn trouwe zwaan & Morton nummer 3 handle, voorzien van 10a, 11 en 15 messen, maar een X-Acto, snap off of andere soortgelijke ambachtelijke mes zal doen. Wees bereid om de messen vaak worden gewijzigd. Een stalen regel is vereist, voor kleine schalen zal u waarschijnlijk met een 6"/ 150mm een beheren maar ik houd een aantal regels en rechte randen in mijn toolbox. Ik vind dat schaar te log zijn en de neiging om te buigen van de kaart als het wordt verminderd, zodat deze alleen worden gebruikt voor lange ruwe bezuinigingen. Een paar pincet vaak handig. Lijmen, houd een bereik handig, UHU, Bostik All Purpose, Pritt Stick, cyanoacrylaat (Super lijm), Impact zelfklevend (Evo-Stick), samen met sommige dubbele dubbelzijdig plakband en sommige PVA. Na het proberen van veel lijm op verschillende materialen, gebruik ik nu B & Q eigen merk 'Algemene doel lijm' in een buis voor alle vergaderingen van mijn kaart. Het heeft geen geur, het is een vrij dikke pasta, die uit de buis zal niet dribbelen, het droogt snel, geeft een sterke band met hoge 'grijper' en is transparant wanneer ingesteld.

Kaart is uw primaire bouwmateriaal, zou u plasticard, maar dat verslaat het doel van de kostenvermindering van de. Moet je een bereik van A4 formaat bladen in verschillende dikte en mogelijke kleuren. De basis om te beginnen met zijn sommige 200gsm witte kaart. Dit is verkrijgbaar bij bijna alle briefpapier winkels in verpakkingen van 500 vellen. Het zal passeren de meeste desktopprinters (meer van dit later) en is ongeveer dezelfde dikte als goede kwaliteit ' verjaardagskaarten '. Het is verkrijgbaar in veel kleuren maar wit is het goedkoopste. Het hoeft niet veel structurele sterkte, tenzij gelamineerd, maar het is gemakkelijk te vouwen. De meeste kaart kits worden gereproduceerd op iets van dit gewicht.

De volgende dikte nodig is dichte pakket boord, ongeveer 1mm dik – u hebt raadt het al, het pakket van de spreekwoordelijke granen! Dit board is overal, en het is gratis! Niet chuck out uw lege granen pakketten snij ze in vellen A4 formaat en bewaar ze in een map. De 'grijze' zijden maken ook uitstekende reproducties van beton in bijna alle schalen!

Tot slot moet u een dikker dichte board voor zware ruwbouw. Ik gebruik twee typen voor mijn modellen. De eerste is 'Grens mat' het is het spul gewend frame aquarellen en is verkrijgbaar bij de meeste goede kunstwinkels. Het is niet goedkoop maar is verkrijgbaar in vele kleuren, van uitstekende dichtheid en kwaliteit en wordt geleverd in verschillende grootte en dikte. U kunt 'Toon-card' of 'lijn board' kunst in plaats daarvan. Het bestuur is tussen 1,5 en 2,5 mm dik (of meer) met een goed glad oppervlak. Ik gebruik het waar het zal worden gezien.

Voor alle ruwbouw die krijgt niet te zien gebruik ik een bord van soortgelijke structuur genaamd 'laag pad'. Dit is in feite dezelfde dichtheid en kleur zoals granen verpakking maar veel steviger, beschikbaar in verschillende dikte van 1mm is tot 3mm. (Zoals de naam al doet vermoeden) wordt gebruikt om te scheiden van de lagen van verpakte producten. De meeste verpakkende bedrijven houden grote voorraden van de spullen. In komt in een echt grote verscheidenheid van soorten en maten, en als je vindt een vriendelijke lokale bedrijfsadvertenties u meestal kunt scrounge sommige. Ik heb 3 bladen van een lokale aërosol-fabrikant. Elk vel was 2 meter door 2 meter (4sq M) en van 1mm, 2mm en 3mm dik, het heeft me 5 jaar geduurd tot nu toe!

Tenslotte zal u nood voor het krijgen van sommige kunstenaars of modelbouwers aquarellen, acryl, oliën of emaille en sommige pastel krijtjes. Deze zijn niet zo duur zijn als u zich zult voorstellen kan en een zeer lange tijd zal duren. Ik zou beginnen met een kleine aquarel pan set (Windsor & Newton vak veld £7,00) en een set van Daler-Rowney 24 olie kleur pastel (£4,00). Plus enkele goede kwaliteit penselen van verschillende grootte.

De technieken die hier worden beschreven zijn alleen mijn methoden en er zijn vele anderen. Ze zijn voornamelijk gericht op N Gauge structuren, maar dient te gelden in de meeste schalen. Zij hebben ook betrekking op voorgedrukte kaart kits en de diverse gedrukte 'papieren' gebruikt voor kras gebouw.

Volgens mij moeten alle kits worden gezien als de basis voor een model, niet het laatste artikel op zich. Ik vind de kaart kits als het omgekeerde van kunststof of koperen constructiekits. Laat me uitleggen wat ik bedoel. In een plastic bouwdoos, heeft de fabrikant 90% van de bouwwerkzaamheden voor u gedaan maar geen van de decoratieve afwerkingen geleverd. In een kaart kit (of met drukwerken) heeft de grafisch ontwerper 90% van de decoratieve afwerking voor u maar weinig of niets van de bouwwerken gedaan. In zowel de gevallen waarin en de uiteindelijke uitvoering wordt overgelaten aan de modeller.

Met een plastic bouwdoos is de structurele sterkte inherent aan het ontwerp. Met de kaart het niet. De meeste kaart kits worden geproduceerd met behulp van rond de 200gsm kaart. Ongeveer de dikte van een verjaardagskaart. Wie heeft gebouwd een van deze rechtstreeks uit het pakket, weet hoe dun kan zijn. Verder is er weinig reliëf detail, de kit proberen te vertrouwen op het afdrukken naar de visuele illusie van verhoogde (of verzonken) detail. Voor mij is dit niet helemaal overtuigend. In "n" Gauge of 2mm Fine-schaal een diepte van de uitsparing van 6" in het echte leven komt neer op ongeveer 1mm in schaal. Dit is gemakkelijk binnen het niveau van de ogen van detectie. Sinds vele soorten deuren en Vensters uitsparing door 6" in het echte leven, kaart-kits die niet toestaan voor deze zien er meestal het 'plat'. Het niveau waarop het oog kan blijven worden misleid door de drukkerij zal afhangen van de grootte, de locatie en de omgeving van het model.

Om dit te corrigeren en verbeteren van voorgedrukte kaart modellen gebruik ik sommige eenvoudige lamineren technieken te krijgen rond het probleem. Zelfs minimale verlichting lijkt te helpen overtuigen van het oog dat het model meer realisme heeft. En het lamineren proces voegt sterk aan de structurele sterkte.

Beginnen met iets simpels zoals een lijn-zijbekleding lagen hut met alleen een deur. Gewoon mooier de deur door zo weinig zoals een half een millimeter en het geven van het model enkele verwering zal versterken het effect. Ik heb besloten om te doen een 'step by step' voorbeeld voor dit artikel.

Ik ben met behulp van een Metcalf 'N' Gauge / 2 mm Kit hier, voor geen andere reden dan het was in mijn vak te wachten om te worden gebouwd. Metcalf produceren goede kwaliteit kaart kits op ongeveer 600 micron bord. Ze leveren ook windows afgedrukt op duidelijke acetaat film in plaats van gewoon afgedrukt op kaart. Soortgelijke kits zijn verkrijgbaar bij super snel, de Bilt-Eezi en anderen. Er is ook een groeiende tendens voor het downloaden van kits en papieren gebouw uit het Internet hen vervolgens afdrukt met uw eigen kaartmateriaal. Het voordeel van deze methode is dat zodra je hebt betaald en uw bestand(en) gedownload kunt u afdrukken zo veel als u wilt uitschakelen. Dit zou een klein fortuin besparen als u waren de bouw van een grote viaduct bijvoorbeeld. Ik beveel het nemen van een kijkje op scalescene.com , die een kleine, maar hoge kwaliteit aanbod van kits en 'bakstenen papers"tegen redelijke prijzen. Ik heb gedownload en gebruikt hun bouw papieren met zeer aantrekkelijke resultaten.

Gerelateerde Artikelen

Handleiding: Hoe te installeren en gebruiken van MT-kaart voor de 3ds spelen op N3DS/XL V4.5-4.1

Handleiding: Hoe te installeren en gebruiken van MT-kaart voor de 3ds spelen op N3DS/XL V4.5-4.1

momenteel zijn er vier kaarten 3ds games kunnen ondersteunen, zijn ze gateway 3ds, r4i gold 3ds LuxeUitgave en mt-kaart en 3dslink. Mt-kaart was onder deze kaarten, speciaal opvallend voor zijn multi 3ds roms ondersteund. Het was de eerste kaart van
Het maken van een nep-ID - kopiëren en wijzigen van uw kaart

Het maken van een nep-ID - kopiëren en wijzigen van uw kaart

In dit Instructable, ik zal u tonen hoe te maken van een duplicaat van in principe elke ID of andere soort kaart. Ik zal ook de methoden voor het wijzigen van deze kaart voor een soort van nieuwheid doel schetsen.U ziet ik zeg de nieuwigheid - dit is
Transformeren van Flex kaart

Transformeren van Flex kaart

ik was onlangs uitgenodigd om een partij, en ik wilde maken van een kaart voor de ontvanger. Echter ik ben sterk in het maken van giften speciaal en dus was ik mijn gedachten op hoe te om mijn kaart interessante rekken. Ik kwam over een reclame-kaart
Geanimeerde kaart van de aquarel voor Cycle Tour/Race video's

Geanimeerde kaart van de aquarel voor Cycle Tour/Race video's

InleidingIk altijd opnemen GPS sporen van mijn cyclus expedities, evenals de vaak opnemen van video's, dus als ik ga ergens interessant ik graag verenigen naar de tweetal wanneer ik terug thuis. Na het overkomt de meeldraad prachtige aquarel kaarten,
Het maken van een Lasergesneden "Get Well Soon" kaart voor een mede-werker

Het maken van een Lasergesneden "Get Well Soon" kaart voor een mede-werker

een van mijn collega's in het ziekenhuis terechtkomen & moest hebben van een blindedarmoperatie.  We wilden hem wat liefde "Get well soon", en ik veronderstel dat we kunnen hebben net gekocht een kaart in de winkel, maar waar is het plezier
Maken van Android Apps – voor volledige Beginners

Maken van Android Apps – voor volledige Beginners

Als u zelf een AndroidTM telefoon of tablet en je het soort persoon die graag dingen te doen voor hem/haarzelf (waarom anders zou u kijken naar een Instructable?), hebt je waarschijnlijk gedacht over het vinden dat het ontwikkelen van uw eigen apps o
Met behulp van een Smartphone voor lage niveau wetenschap veldwerk

Met behulp van een Smartphone voor lage niveau wetenschap veldwerk

Dit is mijn eerste instructable schrijven over iets dat is niet een hobby. Hoe spannend! Maar ook een beetje eng.... Ik heb niet veel ervaring in het doen van milieu veldwerk naast enkele 'mock' veld werk toewijzingen die ik heb gehad om te doen voor
Het maximaliseren van uw WiFi voor thuis en op kantoor met behulp van Vrije Software

Het maximaliseren van uw WiFi voor thuis en op kantoor met behulp van Vrije Software

Dit project is voor iedereen die eigenaar is van hun eigen WiFi. U hoeft niet te worden een computer guru te maximaliseren uw draadloos internet thuis of bedrijf. Nochtans, zult u moeten een fundamentele begrip van computers, omdat wij zullen downloa
Gerecycled briefkaart Kit van T-Shirt

Gerecycled briefkaart Kit van T-Shirt

ik hou van verzendende ansichtkaarten... en krijgen ansichtkaarten! (Nou eigenlijk geen mail thats niet een factuur) Iets over het hebben van een kind, doordachte notitie in uw hand.   Ook is het leuk vinden een rustige plek, de bergzijde of de koffi
Van het scherm voor mij: het maken van een prop

Van het scherm voor mij: het maken van een prop

In dit, mijn eerste instructible, ik in detail te beschrijven hoe ik (met hulp) een variatie op een prop van de BBC-show Torchwood gemaakt.  De prop in kwestie is de "Vortex Manipulator" gevonden op de pols van Captain Jack Harkness.  Hieronder
Maken van een kaart toren

Maken van een kaart toren

Hey, vandaag ga ik om te tonen u hoe te bouwen van de toren van een kaart, ik hoop dat u geniet van en zodra u klaar bent kunt u verlof een commentaar.Stap 1: Stap 1: het maken van de hoeksteen Begin van door het ingedrukt houden van uw eerste kaart
Het gebruik van Sky3ds Plus voor 3ds Games spelen op 3ds/2ds/3dsxl

Het gebruik van Sky3ds Plus voor 3ds Games spelen op 3ds/2ds/3dsxl

Wat is de beste flashcart voor 3ds spellen spelen? Gateway 3ds, Supercard Dstwo Plus, Ri4 gouden 3ds of Sky3ds plus? Er zijn zoveel flashcards om uit te kiezen dat het zeer snel verwarrend kan krijgen. Eigenlijk, als je de nieuwste versie N3DS/3DSXL/
Slatts Rescue riem v2.0 - verbeterde versie van de niet-scheef

Slatts Rescue riem v2.0 - verbeterde versie van de niet-scheef

Dit instructable toont hoe te maken van een verbeterde versie van Slatts redding gordel (het origineel, zie voor de zeer goede instuctable "How to make een paracord redding gordel" door stuwegie). Ik echt graag de Slatts redding riem (en een paa
Graveren van een kaart

Graveren van een kaart

Na de oprichting het FabLab Winti en Crowdfunding wat geld, besloten hebben we voor de opbouw van een LaserSaur Laser cutter. Ik nam honderden uren aan het opbouwen en na enkele maanden van onze vrije tijd die hebben we geïnvesteerd in het, eindelijk