Hoe te spelen de gitaar voor Beginners


Hoe te spelen gitaar voor Beginners - leer gitaar spelen in eenvoudige stappen, wij bieden gratis gitaarles voor beginners, plus gratis gitaar snaar lessen. Hoe te spelen gitaar voor Beginners - Is de #1 instructable plaats gratis online gitaarlessen.

Onderscheiden van de delen van de gitaar. Of je een elektrische of een akoestische gitaar speelt, is het instrument eigenlijk hout en metaal. Koper-wond snaren trillen zodat geluid. De houten lichaam weerklinkt dat geluid zodat de warme tinten die we aangaan met een gitaar.

De snaren lopen tussen de kop van de gitaar, waar ze worden toegevoegd aan tuning pinnen dat kunnen worden gedraaid om te verhelpen en maak ze los, en de steiger, waar zij bent veranderd aan de gitaar van lichaam. Op een akoestische gitaar, worden de tekenreeksen gewijzigd om de uitbreiding met verwisselbare pinnen, en op een elektrische gitaar die de snaren voor het grootste deel worden opgehangen door middel van een oogje.

•De hals van de gitaar is de lange houten stuk hout, niveau aan de ene kant (dit staat bekend als de toets) en gebogen anderzijds. De toets wordt bijgesneden met metalen fusses die het verdelen van de verschillende notities.

•Een akoestische gitaar zal het hebben van een geluid openen in het lichaam waar het geluid zal weerklinken, terwijl een elektrische gitaar zal omhoog van drie aantrekkelijke pickups die zal het geluid via een versterker kanaal.

Promotie

Spelen gitaar fase 2

Houdt de gitaar effectief. Voordat u geweeklaag zoals Hendrix begint, controleert u of dat u vasthebt uw gitaar gelijk. In het geval dat u bent juiste gegeven, zult u de gitaar spelen door deels tussen de goede opening en de uitbreiding met de rechterhand over tokkelen en de snaren op de hals met uw linkerhand zorgen te maken. •Om uw gitaar spelen, in een rechte-gehandhaafd stoel of kruk zitten.

Wanneer u de gitaar naar je lichaam rangschikt, moet de kleinste tekenreeks worden vermeld dat de grond en de dikste tekenreeks moeten worden gewezen omhoog op het dak. De achterkant van de gitaar te houden zodat het raakt uw maag en buik en op het been van de hand van uw tokkelen/plukken ligt.

•De gitaar moet plaatsvinden in het algemeen met je been en door het ondersteunen van het in je lichaam. Je linkerhand wordt gebruikt om te regelen van de nek en rompslomp van de snaren. Houd de nek in de V gemaakt door uw duim en wijsvinger. Je moet de capaciteit hebben om gemakkelijk verplaatsen uw linkerhand hier en daar de nek zonder aan het ophouden.

•Gelijkmatige in het geval dat u houdt de gitaar effectief, kan u enkele onbehagen tegenkomen bij het wennen aan het spelen. Niet krijgen om te worden gedemoraliseerd als je schouder Niettegenstaande je nek, armen en handen beschadigt. U zal op de lange termijn te wennen aan het.

Pak meer gratis gitaarlessen hier: http://howtoplayguitarforbeginners-1.weebly.com

Spelen gitaar fase 3

De gitaar stemmen. Het is geen leuk om een gitaar die niet in orde en sommige negatieve gedragspatronen kan vragen wanneer u eerst beginnen te spelen. Tuning zal routinematig eveneens acclimatiseren u met welke tekenreeks en zorgen mengsels met welke notities betreffen. •Ingang nemen omwille van elke tekenreeks.

Uit de meest gereduceerd tot opmerkelijkste toonhoogte (dikste naar meest slanke tekenreeksen) de snaren heten E, A, D, G, B en E (nadat de notitie gespeeld als de tekenreeks is afgemaakt met geen vingers aan te raken). Gebruik maken van een helper van geheugen om te herinneren dit verzoek, bijvoorbeeld, Eddie Ate Dynamite goede Bye Eddie.

•Electric-tuners zijn allesbehalve moeilijk te gebruiken en uiterst nauwkeurig. Houden aan de gitaar en onverschrokkenheid de hoge E. De tuner zal u laten weten of de gitaar (te hoog) is "scherp" of "niveau" (te laag). Kies elke noot en monteren van de tekenreeks zodat het hoger gaan, of het één of andere verslapping te verlagen het uitgeven. Controleer of dat de kamer is rustig bij gebruik van een tuner in het licht van het feit dat het mondstuk op de tuner verschillende geluiden kunt krijgen.

•Als u er niet in slagen de kosten van een tuner, kunt u ook uw gitaar zonder een door coördinatie van elke noot de betreffende noot op de piano afstemmen.

Spelen gitaar fase 4

Werken op de zorgen van de snaren. De fusses zijn dat de metalen strips die tegengesteld aan de snaren die elke noot controleren worden uitgevoerd. Om te spelen een notitie, drukt u op uw vinger naar beneden tussen de metalen strips, niet op hen. Om te zeggen dat je het derde speelt houdt zorg in dat u uw vinger op de tekenreeks in de spleet tussen de tweede en derde ophef. Daarnaast controleren of dat uw vinger is dichter bij de lagere ophef van zoemen te onthouden.

Houd de tekenreeks stevig zodat het trilt net tussen je vinger en je strumming hand, met het puntje van uw vinger doen het knijpen. •Every tijd die u gaan beginnen met een gedoe dan op de volgende, de latere toonhoogte zal een groot deel van een stap hoger als je bewegen in de richting van het lichaam en een halve stap lager als u naar de kop verplaatst. Werken op te klimmen en naar beneden het fretboard, knijpen van de fusses en het krijgen van een vibe voor het gewicht dat u gebruiken moet om een noot speelt.

Spelen gitaar fase 5

Houd de pick. Een pick of plectrum, is een scheur-gevormd beetje plastic gebruikt voor het kiezen van individuele notities en de gitaar tokkelen. Ze zijn bescheiden en toegankelijk bij een detailhandelaar van de muziek. Hoewel het is niet essentieel om erachter te komen hoe te spelen gitaar met een pick, is meest door en grote de beste aanpak om te beginnen.

Maak een balde hand met uw hand plukken en het niveau van uw duim bovenop uw gedraaide vingers. Houd de pick aan het krijgen van een handvat op het tegenover je hand balde tussen uw duim en wijsvinger, met dicht bij een paar centimeter van de littler einde staande uit uw hand.

Deel 2 van 3: leren om te spelen akkoorden

Spelen gitaar fase 6

1

Leer eerste positie harmonieën. Een harmonie is een medeklinker bijeenkomst van maar liefst drie nota's. Voor het starten van gitaar, er zijn twee soorten van de essentiële harmonie: eerst de harmonieën en blote harmonieën te positioneren. Aanvankelijk kunnen standpunt harmonieën gespeeld worden met een mix van open snaren en geperst tekenreeksen in de eerste drie frets van de gitaar. •Commonly belangrijke harmonieën zijn C Major, A Major, G Major, grote E en D majeur.

•Wanneer heb je de shapes neer, werk op de uitwisseling tussen hen zo snel mogelijk. Vrij veel willekeurig spel plan van de harmonieën die u wilt spelen en schakelen tussen hen, tokkelen keer trainen.

•Controleer boven iedere twijfel verheven u de juiste noten spelen. In A Major, bijvoorbeeld, is de lage E-snaar niet tokkelen. Zij zal worden gecontroleerd op de muziek van het blad met een 'X'. Groeien groot neigingen nu voor prestatie op de lange afstanden.

Pak meer gratis gitaarlessen hier: http://howtoplayguitarforbeginners-1.weebly.com

Het spelen van gitaar-fase 7

2

Werken bij het krijgen van een schone stal. Nadat u elke één van uw vingers op het fretboard had gezet, spelen via elk van de snaren van de harmonieën. Controleer of de tekenreeksen die moeten ring zijn niet verstikt quieted. •Als die de notities niet op de juiste manier uit zijn rinkelen, risico's dat u niet voldoende hard knijpen worden of delen van uw vingers aanraakt die tekenreeks die houdt het duidelijk van klinkende uit. Ongebruikte vingers aanraakt tekenreeksen? [1]

•Houd de onrustwekkende vingers twisted ten alle tijden ze bent het aanraken van de strijkers, alsof u uw vingers rusten over een niet-bestaand glas bal, of een knikker in de knokkel van elke vinger had.

Spelen gitaar fase 8

3

Tokkelen nauwkeurig. Tokkelen bestaat uit lijnen en upstrokes in verschillende mixen, opvallende van alle noten van de harmony gelijkmatig en muzikaal. Uw elleboog strak houden aan de gitaar, en strekken van de pick beneden alle snaren als je frame een eerste positie harmonie, vergelijkbaar met een G-harmonie. Uw elleboog mogen niet verplaatsen als u voor het grootste deel van de pols tokkelen.

Pak meer gitaarlessen hier: Hoe te spelen gitaar voor Beginners

Spelen gitaar fase 9

4

Leren kale harmonieën. Kale harmonieën en veelzijdige harmonieën, zijn in grote mate waardevol voor begint te spelen muziek. In een kale harmonie (deel van de tijd, afgekort tot "bar harmonie"), bars de wijsvinger van uw zorgwekkend hand"" alle noten op een eenzame drukte.

Om te spelen een F, oftewel de kale harmonie in eerste positie, is je bar alle notities op de eerste zorgen met uw wijsvinger en spelen wat eigenlijk dat de staat van de E-harmony verplaatst één etappe van de nek, met uw centrum, record en pinkie.

Dat dezelfde poot zoals vinger situeren op de tweede ophef is een B-harmonie. Op de derde zorg, een G-harmonie. Het is een lastige en hier en daar moeilijk vinger situeren, om te leren, echter kunt u beginnen met het spelen van de harmonieën aan elke punk melodie matig onmiddellijk wanneer je erachter te komen hoe te tokkelen en blote harmonieën te spelen. De Ramones gebruikt alleen blote harmonieën aan ongelooflijke impact.

Sectie 3 van 3: Learning to Stick With It

Spelen gitaar fase 10

1

Omgaan met de vinger kwelling. Zal er een tijd wanneer dingen lijken te zijn hopeloos: precies je niet naar elk harmonie zo snel als u nodig hebt, je vingers zijn het doden van je, en lijkt minder veeleisend om terug te keren het ding voor zijn situatie. De reden de meeste gitaristen stoppen met spelen een paar weken in zijn dat het schaadt.

Na verschillende maanden en jaren van het spelen van Nieuwengels eelt op de vingers van uw zorgwekkend hand die de kwelling van het duwen van de snaren voor getrokken uit stukken van de tijd aanzienlijk zal afnemen. Uitzoeken hoe verder te gaan dan deze obstructie echter, heeft alle effect op de planeet. Iedereen die cijfers uit hoe te spelen de gitaar moet beheren zere vingers naar het beginpunt.

Het gerechtvaardigd, ondanks alle moeite. Gewoon blijven spelen vaak, nemen na deze tips, en u zult gaan dan dit stadium direct op enigerlei wijze. Erachter te komen hoe om liefde de kwelling en partner het met alles wat je over muziek en de gitaar aanbidden. •Ijs uw vingers in de nasleep van de spelen of absorberen ze sommige SAP appel azijn om het wegnemen van een deel van de pijn.

•Het is voor het grootste deel geestelijke. Hebben bij de voorstelling van uw meest geliefde gitarist empowerment u langs als een mentor van gewichtheffen als uw vingertoppen pijnlijk zijn gaan. "Een meer! Een meer!"

•Dipping uw vingers in de liquor wrijven in de nasleep van het spelen kunnen versnellen callus ontwikkelen. Gewoon niet doen voordat u gaat spelen.

Spelen gitaar fase 11

2

Erachter te komen hoe om te spelen een paar melodieën. Het is leuker om te spelen wanneer je speelt een melodie die je kunt waarnemen en niet alleen een regeling van harmonieën of notities ton, en is er een hele universum van muziek gecomponeerd met de harmonieën G, C en D. Sommige oude mensen en de blue grass melodieën zoals "Tom Dooley" of "Gevangenis Folsom Blues" door Johnny Cash kunnen ongelooflijke benaderingen om te beginnen. Het is slechts drie harmonieën en realiteit, zoals musicus Harlan Howard eens in grote lijnen hem.

Matige beginnen en te versnellen langzaam, klokgelui in (op de weg kans dat u wilt, en in het geval dat het helpt) en de beat zorgvuldig overwegen. Het kan zijn enigszins teleurstellend hoe mechanische zal het geluid op om mee te beginnen, nog geen stress. De leukere dat krijgen u wisselen tussen de harmonieën, hoe dichter u zult te schudden voor een publiek.

Pak meer gratis gitaarlessen hier: http://howtoplayguitarforbeginners-1.weebly.com

Gerelateerde Artikelen

Hoe te spelen akkoorden Piano voor Beginners

Hoe te spelen akkoorden Piano voor Beginners

In dit instructable, leert u hoe te spelen van een primaire of secundaire snaar op piano.Wat is een snaar?Een snaar is een combinatie van notities gespeeld op hetzelfde moment. Er zijn verschillende snaar types maar primaire en secundaire akkoorden z
Hoe te spelen bas op Parklife - Beginners bas les

Hoe te spelen bas op Parklife - Beginners bas les

Hier is een snelle bas les voor beginners over hoe te spelen baslijn Parklife van Blur.  Deze tune is vrij eenvoudig - zodat het leren een geweldige manier voor beginners is om hun vertrouwen door dit een aan hun repertoire toe te voegen.Als je een v
Hoe te rijden een motorfiets voor beginners

Hoe te rijden een motorfiets voor beginners

Als u deze instructies leest, zijn de kansen dat u wilt krijgen in de wereld van het rijden op een motorfiets. Het is niet zo moeilijk als mensen denken dat rijden op een motorfiets.GEVAAR: Paardrijden is een zeer gevaarlijke activiteit, dus hou dat
Hoe te spelen de klarinet #2, beginners

Hoe te spelen de klarinet #2, beginners

Check it out en zie hoe te spelen de klarinet. In deze video leert u om te leren kennen van de eerste stappen.
Hoe kleuren Sprites in Gimp voor Beginners

Hoe kleuren Sprites in Gimp voor Beginners

ooit wilde veranderen van de kleur van een video game karakter van de sprite outfit, hun ogen of hun haren? Het is zeer gemakkelijk en eenvoudig te doen met behulp van vrijwel elke kunstprogramma en zelfs beginners kunnen wijzigingen van mooie kleur!
Hoe te doen Push-ups voor Beginners.

Hoe te doen Push-ups voor Beginners.

Push-ups of ligsteunen zoals ze zijn ook bekend, zijn een van de eerste oefeningen die ik wilde leren toen ik begon de Wag Doll Protocol fitness-regime 7 maanden geleden.Voor jaren deed ik 'girlie' knielende push-ups op mijn knieën, onder de indruk d
Hoe een Marathon te lopen voor Beginners

Hoe een Marathon te lopen voor Beginners

lopen van een marathon kan een zeer plezierige ervaring.  Of je probeert om te vinden van een nieuwe hobby houden je bezig, of willen te krijgen in de beste vorm van uw leven, is het een prestatie die veel op met trots terugkijken.  Ik heb mijn eerst
Hoe te spelen Minecraft - Minecraft voor Noobs

Hoe te spelen Minecraft - Minecraft voor Noobs

[youtube]uD0x1KfB1fs[/youtube][youtube]9SI1rwIV8jc[/youtube][youtube]q9pogCaRaYE[/youtube][youtube]INk3M_1peiY[/youtube][youtube]pTJ2z_ugX8c[/youtube]
Hoe vindt u de gitaar recht

Hoe vindt u de gitaar recht

dit Instructable zullen een gids voor wat u letten moet bij het kopen van een gitaar. Ik zal ingaan op alle van de verschillende aspecten waarmee u rekening houden moet zodat u weet wat voor soort gitaar zal u fit beste.  Het zal worden gericht op he
Hoe lees ik gitaar tabs: voor Beginners

Hoe lees ik gitaar tabs: voor Beginners

Of u nu een beginner of een tussenliggende gitarist, lezen van notities voor een gitaar moeilijk en soms verwarrend kan zijn. Gitaar tabs leren is een eenvoudiger, eenvoudigere manier van leren hoe een gitaar te spelen. Door de onderstaande stappen,
Hoe te spelen Titanium op Piano - eenvoudig voor Beginners

Hoe te spelen Titanium op Piano - eenvoudig voor Beginners

Titanium - Madilyn-Bailey - David Guetta - Easy Piano Tutorial voor Beginners.Leren hoe te spelen van je eerste liedje op de piano: Beginners kunnen leren dit lied in één dag.U zult spelen met beide handen maar de linkerhand is zeer gemakkelijk voor
Hoe te spelen zie je weer op Piano - eenvoudig voor Beginners

Hoe te spelen zie je weer op Piano - eenvoudig voor Beginners

See You Again - Wiz Khalifa - Charlie Puth - Easy Piano Tutorial voor Beginners.Leren hoe te spelen van je eerste liedje op de piano: Beginners kunnen leren dit lied in een paar uur. Je speelt met beide handen maar de linkerhand is zeer gemakkelijk o
Hoe te spelen van de piano en gemakkelijk pianosongs voor beginners

Hoe te spelen van de piano en gemakkelijk pianosongs voor beginners

Ik leerde piano een paar maanden geleden, dus ik zocht naar pianoles voor beginners en gemakkelijke liedjes op de piano te spelen.Het is het geheim voor een succesvol leren: omdat kun je gemakkelijk pianosongs snel blijven gemotiveerd. Niet "kinderen
Hoe te spelen All of Me op Piano - eenvoudig voor Beginners

Hoe te spelen All of Me op Piano - eenvoudig voor Beginners

All of Me - John Legend - Easy Piano Tutorial voor Beginners - deel 1/2.Leren hoe te spelen van je eerste liedje op de piano: Beginners kunnen leren dit lied in een uur. U zal alleen uw recht hand in de eerste delen en gewoon een beetje je linkerhand