Onze tuin, een landschappelijk reis.


Toen we verhuisd naar ons huis ongeveer vijf jaar geleden, een van de belangrijkste kenmerken die we graag was het feit dat het was aan de zijkant van een grote heuvel grenzend aan een nationaal park en had een achtertuin die kan best omschreven als natuurlijke bushland worden.

Een paar jaar na aankomst al hadden we een beetje een schok in de vorm van een enorme regen storm die kwam door de regio en onze prachtige natuurlijke bushland achtertuin omgezet in een razende torrent waardoor de afvoer van regen voor de hele heuvel werd stroomt in een alarmerend tempo. Grappig hoe de onroerende goederenagent verwaarloosd om te vermelden dat als een functie.

Zoals later bleek, het huis overleefde de zondvloed en we bleven na te denken over hoe het te stoppen opnieuw gebeurt. Wat resulteerde was een multi-jaar project tot het volledig saneren van vervallen de achtertuin, te leggen leidingen om te leiden van het afvoer kanaal in de storm water-riolering en hopelijk maken sommige mooie bloemperken.

Tot nu toe zijn we tweederde van de manier door het plan. Het eerste jaar werd opgepikt door de waterloop in kaart te brengen, het graven van loopgraven en aansluiten van het in de storm-waterleidingen die worden uitgevoerd uit ons dak.

Het tweede jaar werd besteed aan de werkelijke hoeveelheid werk van de landschapsarchitectuur. Het gaat hierbij om een enorme hoeveelheid opgraven en het breken van grote brokken van zandsteen te definiëren het pad, de tuin terrassen en de keerwanden. Gelukkig nodig ik niet om iets te kopen als er was genoeg rock rondslingeren. Al met al, het was een enorme inspanning, maar ik ben enorm blij met de resultaten.

All that's left om te doen is nu om met sommige planten af. We hadden gepland om te proberen te gebruiken zo veel eetbare planten mogelijk als we echt willen onze eigen voedsel verbouwen. Helaas zijn er een paar problemen met dit dat betekenen dat wij moesten plannen te wijzigen.

De dieren in het wild

Wat zijn die problemen? Nou, is kortom het de natuur. Eerst omhoog, hebben wij de spinnen, dan zijn er de wild bush kalkoenen en ten slotte de possums. Een combinatie die betekent dat er iets veroorzaken problemen te allen tijde, gedurende de aanplant, dag en nacht er is altijd iets proberen te eten, te vernietigen of te kijk uit voor.

De spinnen

Het blijkt dat we toevallig te wonen in prime trechter Webspin fokken grondgebied. Als een van de meest agressieve en giftige spinnen in de wereld zijn ze zeker iets te worden gerespecteerd.

Al met al ik geslaagd om ongeveer 10 van hen vinden wanneer ik aan het doen was de groenvoorziening. Ze groeien tot een reële omvang met een lichaamslengte van maximaal 3,5 cm/1,5 in. Gelukkig, terwijl ze krijg een beetje gek zijn als je ze (Zie de afbeelding graven), ze niet springen zodat ze gemakkelijk te vangen met een lege pot.

In feite, wist ik te vangen over een half dozijn van hen en neem ze mee naar het lokale reptielenpark waar ze nu zijn ingeschreven in het melken programma voor de productie van anti-gif. In het park kunt u meer info hier http://www.reptilepark.com.au/

Dus waarom zal dit ophouden ons planten van een tuin veggie? Nou, hebben ze de neiging te willen hun holen graven in vochtige bodem over 30cm/12 in onder het oppervlak. Met andere woorden, zijn tuin bedden perfect.

De kalkoenen

Wilde kalkoenen zijn inheems in onze omgeving en zijn een beschermde soort. In feite is er een enorm nest twee huizen van de onze. De kalkoenen de neiging te komen krassen rond in de ochtend en avond. Het betekent dat we eventuele problemen met tuin ongedierte zoals slakken en slakken maar ook betekent dat alle zaailingen die in hun weg bekrast of uit ook dat niet hebben.

De Possums

Mijn minst favoriete van alle ongedierte in het gebied, Possums zijn een andere beschermde soorten die we niet zijn toegestaan om zich te ontdoen van. Zeker, ze zijn een mooie harige dier die indruk op van de verwanten van Europa wanneer ze komen om te bezoeken maar ze zijn ook meedogenloos eten machines.
Zij gaat uit van hun manier om bewust alle eetbare planten te eten tot op de grond laten niets meer. Erger nog is dat ze lijken te werken aan een soort van 14 dagen schema. Ze lijken voor een bezoek aan de tuin elke avond voor een paar weken eet alles in zicht. Ze verdwijnen dan voor een paar weken voordat hij terugkeerde tot slot alle planten met hergroei. Waarlijk, zij zijn een van de meest pijnlijke wezens te zijn gekomen om te bezoeken.

Dus, na alle rekening dat wij proberen samen te stellen een lijst van planten die we die gebruiken kunnen niet zal worden gegeten en zijn Kras bewijs. Niet eenvoudig, tot nu toe de enige plant die we hebben gevonden dat we graag zien is Rosemary; Ik denk dat de geur wordt ze uitgeschakeld.

Planten die waren niet succesvol omvatten bieslook met lavendel, knoflook, peterselie, een citroen boom en zelfs Spaanse peper en ik spreek over de echt warm Birdseye chillis hier. Dat is gewoon de eetbare planten; ook zijn er een willekeurig aantal tweezaadlobbige planten ook omgestoten.

Toch is het niet allemaal slecht

OK, tuin ongedierte opzij, het project vordert en heeft ook de materialen voor een heleboel andere projecten. De steen en ik moest verwijderen bomen zijn niet gegaan naar afval. Hieronder is een lijst van dingen die ik van hen gemaakt heb en er zijn foto's ook aangesloten.

Zandsteen Kaarsenbakjes - rustieke zandsteen thee licht kaars-houders.
Zandsteen tabel centerpiece - A gesneden zandsteen kom omgeven door een ring van thee licht kaarsen.
Onderzetters, Cross, hoek en kwartaal cut - handgekapte houten achtbaan sets dwars, onder een hoek van 45 graden en met de bossen natuurlijke korrel.
Zout en peper serveren kommen - kleine houten schalen gebruikt om te dienen van zout en gemalen peper bij de maaltijden.
Servet ringen - ronde ringen gebruikt om de vorm van de servetten op uw tafel.
Houten Snuisterijdoosje - een kleine sier vak gebruikt voor het opslaan van verschillende snuisterijen.
Gerecycled Lamp - een gebroken lamp teruggebracht tot leven met de toevoeging van een nieuwe handgemaakte base.

Ik heb geschreven artikelen over hoe maakte ik wat van deze projecten op als je geïnteresseerd bent. Ik zal ook proberen om sommigen van hen opgemaakt met hier uiteindelijk wanneer ik tijd te krijgen.

Gerelateerde Artikelen

1ste pompoen uit de tuin & een heerlijk diner mee!

1ste pompoen uit de tuin & een heerlijk diner mee!

Een paar dagen geleden, hadden we onze 1ste pompoen uit onze tuin... Ja! En het is deze mooie one, een Japanse pompoen genaamd, kunt u het lezen! Kijken naar deze mooie een:Stap 1: Verzamel uw ingrediënten!Voor de gekruide oven geroosterde groenten:4
Hoe te verzorgen van onze tuin

Hoe te verzorgen van onze tuin

Een meisje zorgt voor sommige rozen in een steeg farm, in Ethiopië. Een gebaar van liefde met onze bloemen kunnen het verschil naar onze tuin.
Neem een onvergetelijke reis naar Australië

Neem een onvergetelijke reis naar Australië

Australië is een van de meest geliefde toeristische plekken als gevolg van haar betoverende schoonheid. In één keer, was het gewoon bekend als's werelds grootste eiland en kleinste continent, nu een van de beste vakantiebestemmingen is. Het klimaat i
Een mooi Wok diner met gemarineerde kip & 2 groenten uit onze tuin

Een mooi Wok diner met gemarineerde kip & 2 groenten uit onze tuin

Ik werkte een paar uur in de tuin en vervolgens gesneden ik de 1e 2 grote handenvol verse koriander bladeren en stengels. Ik was van plan om ze te gebruiken in mijn avondeten & ik zag dat er een heleboel snijbiet. Dus, dit moest gaan in het diner ook
In voor de Lunch - vieren inlandse voedsel - eigengemaakte een maand van organische lunches uit onze tuin.

In voor de Lunch - vieren inlandse voedsel - eigengemaakte een maand van organische lunches uit onze tuin.

Een viering van biologisch voedsel en tuinieren.Alle biologische levensmiddelen in deze video was gegroeid en opgevoed door ons met de volgende uitzonderingen:Lokaal in onze biologische winkel gekocht:-kikkererwten meel en tarweHam en worstgerookte f
Hoe om een gratis reis naar de Rally aan geestelijke gezondheid herstellen plan

Hoe om een gratis reis naar de Rally aan geestelijke gezondheid herstellen plan

Hi er mensen! Als je net als mij, John Stewart's verzoek om alle redelijke, beschaafd-discussie liefdevolle, niet heilig boek branden, matig in het algemeen burgers van dit land opstaan en Toon de fringe en de radicale delen van het land dat, hoewel
Hoe voor te bereiden uw pack voor een aanstaande reis van Camping

Hoe voor te bereiden uw pack voor een aanstaande reis van Camping

deze instructies zal helpen u voorbereiden op een komende avontuur onder de hemel in de wildernis!Als mens zijn we allemaal kwetsbaar voor onze aardse elementen, en het is belangrijk ons te bereiden tegen de uitdagingen die verschijnen kunnen tijdens
How to Build een Airsoft reis mijne.

How to Build een Airsoft reis mijne.

De airsoft land mijn die ik gekocht was een zielig verspilling van $50. De zelf uitgeroepen "luid boom, gevolgd door een grote explosie van poeder" was een kleine pop en halve inch hoge bladerdeeg. Vijanden merken niet eens dat ze het geactiveer
Maken van een geheugen reis

Maken van een geheugen reis

het hoofdgeheugen techniek die wordt gebruikt door geheugen kampioenen heet verankerende en afstamt van geheugen technieken die worden gebruikt door de oude Grieken (Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Method_of_loci voor meer informatie). Het maakt geb
Hoe u een succesvolle reis van de Camping

Hoe u een succesvolle reis van de Camping

of je voor een weekend in Cornwall in een tent of een week in Suffolk met uw caravan gaat, er zijn verschillende dingen die u weten moet voordat u vertrekt om ervoor te zorgen dat uw familie vakantie zo goed als geplande zal gaan. Anders kan je jezel
Het goede seizoen in onze tuin.

Het goede seizoen in onze tuin.

I love flowers, the garden, the open air.Ik wens dat het was het hele jaar door lente!
Het creëren van een Food Forest en Physik tuin van een verlaten veld. Notre Jardin Forestier. Crear VN bosque de alimentos

Het creëren van een Food Forest en Physik tuin van een verlaten veld. Notre Jardin Forestier. Crear VN bosque de alimentos

Welkom in onze tuin, een bos van biologisch voedsel gegroeid van een leeg veld en verlaten boomgaard, bereikt door enten, stekken, zaden zaaien, swaps, recycling, verjaardag presenteert, heel weinig geld, sommige kwaliteit mest en heel veel liefde.Pu
Live-gegevens naar excel van een Arduino lichtsensor

Live-gegevens naar excel van een Arduino lichtsensor

Ik begon dit kleine project de andere dag toen ik zag dat Instructables had gepost een competitie voor het gebruik van sensoren, maar haar draaien te zijn een beetje interessanter.Mijn oorspronkelijke idee was om een eenvoudig project (voorbeelden in
Een reis van Palm Arduino Kit

Een reis van Palm Arduino Kit

ik dit instructable verschuldigd aan mijn Palm Arduino Kit-fan!Ik heb vermeld in mijn vorige instructable "Palm Arduino Kit" dat ik de kit bouwde om samen met mij, terwijl ik het reizen.En een echte reis van mijn Palm Arduino-Kit deed is gebeurd