Model Bolt Action Sniper geweer (nieuwe instructies!)


Dit is een replica van de mini papier van een moderne bout actie geweer zoals de M700, met een scope die ook uit papier bestaat.

EDIT: op veler verzoek, zal ik proberen te beschrijven de stappen zo goed als ik kan zonder foto's over hoe je het pistool. Ik weet niet zeker hoeveel papier rolde ik voor elk stuk, maar is meestal vallen en opstaan totdat u de diameter van de buis gerolde papieren of staaf die u wilt.

Vat en bout

1. het vat: Neem een rechthoek voor papier dat over yay breed en hoe lang het vat is, veel uitgeven stick lijm meer dan één kant, en het oprollen strak aan die kant (kleverige zijde in), totdat het de gewenste diameter.
2. de bout: een rechthoekig vel papier (met lijm aan de ene kant) om over de diameter van het vat, en zolang de bout moet oprollen.
3. bout cover sectie (met de opening): Neem een rechthoek van papier (nogmaals, vallen en opstaan), dat is ongeveer een millimeter of twee langer dan de bout, veel lijm over een deel van het uitgeven, zodat het niet vasthouden aan de bout zelf toen klaar (misschien laat een halve inch of zo), en rol het rond de bout staaf. Droog, moeten de bout en de bout dekking worden telescooparmen.
4. de greep van de bout: een kleine rollen (3/4 in lang x 1/2 inch opstropen ish) rechthoekig vel papier, met lijm op het, * strak *. Eenmaal droog, hete lijm op één uiteinde van de bout uit toevoegen stap 2, en vouw de afgewerkte bout behandelen eromheen zodat het ziet eruit als de eerste diavoorstelling foto.
Montage wat we tot nu toe heb gemaakt:
1. stick een einde van het vat in de bout cover voor een paar millimeter, en lijm deze warm daar. Zorg ervoor dat alles recht.
2. Plak de bout staaf (het einde dat geen handgreepsteun) in het open uiteinde van de bout cover totdat het raakt het vat aan de andere kant.
3. het knippen van de opening: zoals aangegeven in afbeelding 9, er wordt een rechthoekige opening gesneden in de dekking van de bout. Dit werd gedaan met behulp van een xacto mes, enkel zorgvuldig markeren van de opening, en snij het uit, voorzichtig niet te snijden de bout zelf als het is nog steeds daar (kunt u de bout er voor extra sterkte terwijl je het snijden). Zodra alles is gesneden, gewoon pak de rechthoekige uitsparing en hebt een opening.
4. Muzzlebreak (op het vat) of geluiddemper: gewoon roll een rechthoekig vel papier rond het einde van het vat totdat het de dikte die u, met lijm wilt.
Toepassingsgebied
1. rol een buis van papier over de lengte van de bout cover, een beetje langer misschien, met lijm, de diameter van de schaal van de binnenband van een echte scope (waar u bijvoegen het toepassingsgebied ringen).
2. rol een rechthoek van papier rond het achterste uiteinde, zoals in de laatste afbeelding, opnieuw met lijm slathered daarop.
3. Knip een rechthoekige driehoek uit papier, ongeveer even groot als het stuk papier u het andere uiteinde in de vorige stap rolde (in feite een identieke rechthoek van papier maken dat men, en een van de diagonalen naar het maken van een rechthoekige driehoek bezuinigen)
4. toepassing van lijm, en toe te passen op de buis van het toepassingsgebied zodat wanneer u het rond de buis rolt, het moet conus naar het midden van de buis. Vervolgens rol het.
5. u hebt uw bereik!
6. nu, hete lijm ze aan de bout omvatten zoals in de laatste afbeelding.
Voorraad
De voorraad werd gemaakt door molding papier na het verzadigen met water en lijm (Vergeet niet te verlaten een kleine groef over de lengte van het vat en bout montage, kun je dit door gewoon de vergadering over de lengte en naar beneden te drukken totdat u een ondiepe groef) en vervolgens te laten drogen een beetje voor het lijmen van stroken papier eroverheen te verdoezelen de rimpels. Geen vaste instructies hiervoor.
Trigger/trekkerbeugel (het is nuttig in deze stap om te verwijzen naar de laatste foto)
1. Breng lijm op de beschreven rechthoek van papier, dan vouwen van een halve inch vierkant stuk papier langs de lengte als de breedte van de voorraad. Dit is uw trekkerbeugel.
2. Vouw een teeny klein stukje papier als de trigger.
3. warme lijm beide stukken aan de voorraad, zoals geïllustreerd in de laatste foto.
Om de voorraad aan de vat en bout lijm
1. run hete lijm beneden de groef van de voorraad, en druk op het vat en bout montage, uitgelijnd zodat de reikwijdte horizontaal evenwijdig aan de voorraad zelf is, je krijgt het idee... zoals een echte geweer. Laat de lijm drogen.
Bipod
1. rol twee gelijmd buizen van papier, de dezelfde boor zoals voorheen, over de diameter van de bout of het vat. Zij moeten zo lang als u wilt dat de bout te zijn wanneer het opkomt.
2. rol van rechthoeken van papier rond de tips, zoals in de laatste afbeelding (de zelfde manier u deed de geluiddemper)
3. met behulp van een pincode of vergelijkbaar object, zak een gat door de twee buizen van ongeveer 3/4 van de weg omhoog (tegenover het einde dat was gewikkeld in de vorige stap) als een pilot gat, gebruik dan een tandenstoker om vergroten de gaten.
4. rol een klein buisje van papier, de diameter van de pin, en het doordrijven van beide gaten. Het eindproduct moet uitzien als de tweede afbeelding.
5. voor kracht, gewoon toepassen warme lijm alle gewrichten van de bipod
Eindelijk!
1. lijm de bipod op.

Als je heb me gedurende deze instructies gevolgd, moet u uw eigen papier model sniper geweer! Congrats!

Dit is vergelijkbaar met de Sr-v1 Bureau klapper hier: door het Ltcheescracker, maar het was niet gemaakt op basis van het (ik maakte deze voordat het zien van zijn ' ible). Ik postte dit voor hem (en andere fans van geweren, natuurlijk) te zien.

Zoals kan worden gezien van de foto's, beschikt het over een werkende bout actie fietsen van telescopische buizen van papier, een trekkerbeugel met een trigger, het bereik en ook een bipod die is gelijmd op.

Sorry voor het niet hebben van een echte instructable voor, maar dit werd gemaakt lang voordat ik hier gepost en ik denk niet ik nodig dat om een ander, tenzij ik ga geven iemand het als een geschenk.

Als u bevalt, Beoordeel het en commentaar!

Gerelateerde Artikelen

Mijn knex bolt action sniper geweer!!!

Mijn knex bolt action sniper geweer!!!

dit is mijn knex sniper geweer, dat ook mijn eerste is ooit pistool!!!OK, weet ik zijn niet zeer goed. met 4 normale elastiekjes, schiet het 10-20 voet (ongeveer, niet ik meten), en breekt gemakkelijk. Post in de comments als u wilt dat ik om een ins
KNEX BOLT ACTION SNIPER GEWEER

KNEX BOLT ACTION SNIPER GEWEER

ik weet het, een ander Flummoxes US Navy knex...maar als u als deze mij vertellen en ik zou kunnen maken een instructable :)im niet nieuw voor instructables, maar dit is mijn eerste diavoorstelling. Ik heb nog niet alle instructables!Dit is de eerste
FSSR - ware Bolt Action Sniper geweer

FSSR - ware Bolt Action Sniper geweer

UPDATE!!! -Ik heb reposted de trekker foto 'sDIT IS AFGEROND BOUWEN!!!Je hebt gezien de foto's, en je kunt nu bouwen!Dit is gewoon mijn persoonlijke favoriete pistool, krijgt grote macht en heeft een paar nieuwe features waarvan ik hoop dat je wilt.g
CM-10, A Bolt Action Knex geweer

CM-10, A Bolt Action Knex geweer

een katapult-type geweer met een afneembare magazine, mijn eerste idee voor dit moest ontwerp een katapult geweer met een tijdschrift, en de enige manier om te doen, dat is het gebruik van de semi-automatische versie van iemand anders s of maken van
Instructies van de Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)

Instructies van de Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)

de kerels van hey.Dit zijn instructies voor mijn Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).kenmerken:-Verwisselbare mag.-goed zicht.-goede spreiding.-krachtige.-bolt-action.-mooie voorraad.-Optionele andere zicht (zie vorige stap)Pro's:-alle functies.con's:-mi
Bolt-Action rifle Knex Sniper

Bolt-Action rifle Knex Sniper

Bolt-Action Knex Sniper rifleStap 1: Hoofdtekst DitStap 2: voorraad DitStap 3: Bolt-Action mechanisme DitStap 4: behandelen Make thisStap 5: Connecter aan lichaam Maken dit simpelStap 6: Firing Pin Heel eenvoudigStap 7: toepassingsgebied Moet eenvoud
K'Nex Bolt-Action Rifle

K'Nex Bolt-Action Rifle

een uiterst krachtige bolt-action pistool. Houdt maximaal twaalf blauwe staven in de hopper. De meeste ideeën overgenomen uit g12345389 de sniper, en ik dank hem daarvoor. Volg de instructies zorgvuldig, of het zal niet werken.Stap 1: behandelen Bouw
Knex BBAP (Bull-pup Bolt-action Assault pistool)

Knex BBAP (Bull-pup Bolt-action Assault pistool)

hier is een van mijn meest recente creaties, de BBAP. Een van de grootste redenen die ik dit pistool bouwde was vanwege de Sharir bolt-action pistool. * Krediet aan hem voor het handvat BTW.* ik wilde Build an even verbazingwekkend gun bouw in vergel
Knex sniper geweer mods

Knex sniper geweer mods

Mods voor mijn knex sniper geweer. De link is hierGoedesteviger voorraadbetere munitiesterkernauwkeurigerbeter te voelenSlechtetrigger breekt nog steeds somsgeen bi-podStap 1: vat 2 shots van het nieuwe vathet derde en vierde schot is van wat je hoef
Knex pistool: Bolt-action POG pistool

Knex pistool: Bolt-action POG pistool

een bout actie POG.Pros:-Makkelijk te gebruiken-Heeft een tijdschrift-Bolt-action maakt het kijken koel wanneer herladen-Heeft geen behoefte aan elastiekjes, zodat herladen minder inspanning dan andere geweren vergt.Cons:-Een beetje klein, kan niet w
Raikou de ware Bolt-Action AST Rifle

Raikou de ware Bolt-Action AST Rifle

dit is mijn nieuwe knex pistool die ik voor meer dan een week gewerkt heb. Vanaf op dit ogenblik het werkt ook goed, maar het werkt. Het beschikt over:Een tijdschrift op de top (zal waarschijnlijk worden gewijzigd in een onderste later).Ware TriggerC
Bolt action rifel(KNEX)

Bolt action rifel(KNEX)

KNEX SIMPLE BOLT ACTION RIFLE!!!mijn eerste instructable dus DONT worden scherp!hebt u mods voel je vrij om te posten hen (je weet tweeks clips alles wat die je wilt, voel je vrij om te doen als u pleidooien mee)======================================
K'Nex Bolt-Action mechanisme

K'Nex Bolt-Action mechanisme

Hey iedereen,Dit is mijn K'nex bolt-action mechanisme. Wat het doet, is dit:1. de bout uit trekken, en een kogel zal dalen in plaats van het tijdschrift * 1.2. de bout in duwen, duwt die de kogel uit het mechanisme, in het vat * 2.3. Klik je de trekk
Knex Bolt-Action Pistol (UPDATE)

Knex Bolt-Action Pistol (UPDATE)

Hey once again, here is my new project. Ik vond het idee van de Bolt-Action pistool van "Dr. Richtofen", dus ik het idee gebruikte en een schoner uitziende pistool maakte (niet dat zijn waardeloze was, het leek net een beetje rommelig). Ook voeg