Let op: De geween engelen


dit is mijn voorstelling van een engel huilen (uit de geweldige serie, Doctor Who).  Het kostte me 5 weken te maken en ik ben erg trots op het :)  Iedereen die heeft gezien houdt van het (hoewel een groot aantal personen ook doodsbang voor het waren...)

De engelen geween zijn een oud ras van humanoïden van Quantum-Locked, wat betekent dat wanneer waargenomen door elk levend wezen (zelfs andere geween engelen), ze draaien op steen, waardoor ze resistent tegen het kwaad (omdat je niet kan een steen vermoorden). De engelen huilen hebben de mogelijkheid te wenden tot steen bij zal ook, wat gebeurt er wanneer zij geloven dat zij in acht worden genomen. Het is een beetje van een Catch-22 al; Hun belangrijkste vorm van verdediging eindigt tegen hen werken, wat resulteert in hen wordt de loneliest wezens bestaan. In dat opzicht lijkt de arts medelijden met hen. Wanneer ze niet worden nageleefd, de engelen huilen kan bewegen en het is op dit punt waar u het kwetsbaarst zijn. Don't blink niet. Uw rug niet toekeren. Kijk niet weg. En bovenal niet knipperen. In de woorden van de arts zijn zij "de enige psychopaten in het universum om je te doden mooi." Zij u doden door zappen u in het verleden om u leven ter dood te laten, waarna ze voeden uw potentiële energie van de toekomst.

Er zijn een heleboel onderdelen voor dit kostuum - de vleugels (papier maché op een draadframe, vervolgens geschilderd en ModPodged), de jurk (meerdere lagen met verschillende panelen), het gezicht (gemaakt van een leven-cast, daarna vormde met gekleurde latex), en het haar (een goedkope pruik beschilderd met latex en vervolgens bekleed in maken het steen).

Ik gebruikte een 5" kunststof beeldje van een engel huilen als het model op te bouwen mijn kostuum.

De eerste stap was voor de aankoop van alle vereiste materialen voor de bouw van mijn kostuum. Sommige van de dingen die ik al had (overgebleven materialen uit vorige Cosplay outfits), maar voor de spullen die ik niet heb, dit betekende een reis naar de winkel speciale effecten en een paar verschillende stof/ambachtelijke winkels (of liever gezegd in mijn geval, verschillende uitstapjes naar het weefsel/ambachtelijke winkels...)
Dit omvatte diverse werven van weefsel, weefsel kleurstof, draad, elastische broeksbanden, textielverf, acrylverf, verf penselen, twee soorten ModPodge, bruin mailing van papier, Claycrete, Lifecasting levert (Ultracal-30, alginaat, gips pleisters, Latex Rubber masker om), een paar plastic hemisferen, deur scharnieren, hex noten, een broodje van hardware doek, een blikje spray zetmeel, sommige kaasdoek, tijdelijke haar kleur spray , valse nagels, kunststof tanden, een paar blikjes maken het steen, sommige grijze panty's, een goedkope pruik, een paar slippers en enkele teen sokken.

Ik ben begonnen met de jurk, die uit verschillende werven van weefsel bestaat dat ik eigenlijk al had, maar geen daarvan heel de juiste kleur was... Een stuk van stof was roze en de andere was een soort van een sage groen. De sage groen stof 100% katoen en de roze stof was een poly-katoen mengsel. Ik vond dit toen ik probeerde te verwijderen van de kleur en kleurstof hen grijs... de salie groene bleek te zijn een mooie schaduw van grijs, maar roze degene niet helemaal zo goed vergaan... het kwam... soort bruin. Maar dat is OK. Ik ging met textielverf daarop toch te maken lijkt steen, dus het niet echt uit wat de kleur was op dit punt.

Ik maakte de jurk volledig vanaf nul. Ik niet zelfs gebruik maken van een patroon. Ik denk dat ik naai net als ik kook - ik heb net beginnen met het maken van dingen met een eindresultaat in gedachten en blijven musiceren, totdat ik een resultaat dat ik krijg...
De rok was eigenlijk gewoon een gigantische kussensloop met sommige tailleband elastische genaaid erin die kan worden getrokken zodat de taille de juiste grootte. Mijn man zag het ophangen en vroeg me wie ik was het maken van het voor - hij zijn eigen vraag met "De Pillsbury deeg jongen?"

Hoe dan ook... Ik heb het allemaal geverfd en gelakt en zet in sommige kunststof poly-buizen die ik bij een bouwmarkt gekocht om een hoepel aan de onderkant van de rok. Mijn man zei dat het niet zoals het moest, dus nu is het de onderrok en ik maakte een overskirt om te helpen het draperen beter draperen. Ik had wat meer stof stukken gekleurd voor de overskirt - Voorts waren zij verschillende kleuren oorspronkelijk - een soort van crème gekleurde was en de andere was wit. Zowel nam van de kleurstof OK, maar bleek niet heel de schaduw van grijs dat ik had gehoopt (dit bleek soort lavendel, hoewel ze in de grijze kleurstof voor een heel lange tijd waren). Nogmaals, ik dacht dat het was ok, want het was gewoon een basiskleur en was gonna worden geschilderd.

the blouse nodig ook een extra "laag". Er moest worden sommige panelen te verbergen alle spullen die de vleugels op zijn plaats... Er is een paneel in de voorzijde evenals verscheidene in de rug.

Spreken van vleugels, waren dat iets van een uitdaging. Niet zozeer in het daadwerkelijk maken van de vleugels, maar uitzoeken hoe het bouwen van een harnas te houden hen zo zou ze niet flop all over the place.

De vleugels van een engel geween zijn zeer groot - waarschijnlijk dicht bij een meter in lengte. Zo moesten ze worden gemaakt van iets lichtgewicht. Ik had een overleg gepleegd met de eigenaar van Special FX in North Salt Lake, en hij stelde met behulp van een draad armatuur tussen twee stukken van polyurethaanschuim (zoals het soort mensen voor camping matrassen gebruiken). Ik keek in die, maar dun genoeg te krijgen een stuk van schuim groot genoeg zou zijn soort uit mijn budget (zoals mij zou nood voor overnemen van 4 stukken die minstens 4 voet lang en 3 voet waren breed...). Zo vond ik dit spul genaamd Claycrete toen ik op de ambachtelijke winkel. In wezen, het is ideaal voor papier macheÌ - is alles papierpulp en u er alleen maar water aan toevoegen. Als het droogt, het is puur wit en is super licht (perfect!) Ik beschouw mezelf als een expert op papier macheÌ in de traditionele zin (ik heb veel dingen uit oude kranten...) maar dit was de eerste keer dat ik Claycrete heb gebruikt, en ik ben van plan om het te gebruiken in de toekomst opnieuw. Het duurt een lange tijd om te drogen - ik denk dat het duurde ongeveer een week voor elke vleugel volledig drogen, voordat ik verder niets mee kon doen.

Om te beginnen de vleugels, deed ik een freehand schets op een groot stuk bruin mailing papier. Het was op een broodje en zeer krullend, dus ik moest het terneerdrukken met wat ik kon vinden rond het huis (die in mijn geval werden kleine vouwen TV dienbladen...)
Ik knip één vleugel uit en gebruikte het als een sjabloon op te sporen van de andere vleugel (zodat ze dezelfde grootte en vorm waren).
Ik kocht een worp van 1/4" raster hardware doek (de spullen die u in de bodems van tuin vakken gebruiken om te voorkomen dat beestjes onderduiken met je groenten wanneer u niet op zoek...) Ik plaatste de bruine papieren knipsels op de draad en hield ze op plaats met bindmiddel clips om te voorkomen dat de draad en het papier oprollen op mij. Ik knip de vleugels met een paar van wire cutters. Dit is de basis voor mijn klaar vleugels waarmee de structuur en sterkte.

Eenmaal uitgesneden, ik liet de clips en het bruine papier op en plaatste de vleugels onder verschillende opvouwbare TV dienbladen in de hoop om ze een beetje plat... Ze bleef er overnachten. Het hielp een beetje, maar niet genoeg.

Ik was angstig om te beginnen, dus zelfs al de vleugels waren nog een beetje krullend op dit punt, ik niet schelen. Ik vast wat plastic en vermengd met de Claycrete. Ik liet de bruine papieren op - ik begon aan de kant van de papier en verspreid een dunne hoeveelheid gemengde Claycrete overal in de vleugel. Ik liet het papier op, omdat ik niet wil verliezen om het even welk van mijn mix door de gaatjes 1/4" in de hardware doek. 2-3 dagen later, was het droog genoeg wegknipt het over te doen de andere kant. Ik herhaalde het proces (hoewel dit keer de Claycrete werd verspreid over blote draad - het was OK omdat er papier aan de andere kant te vangen het allemaal en alle kleine gaten invullen op hetzelfde moment). Een ander 2-3 dagen verstreken en beide kanten van beide vleugels waren ten slotte droog! (YAY!) De volgende stap was om een dunne laag van ModPodge voor papier aan beide zijden te versterken van de vleugels verder. ModPodge droogt sneller dan Claycrete, maar het duurde nog een dag voor elke kant om het droog genoeg om te beginnen met het schilderen van de vleugels.

Zodra beide kanten van beide vleugels droog, met een potlood waren, trok ik een overzicht van veren aan beide zijden van beide vleugels. Vervolgens werd een grondlaag van grijze acrylverf toegepast. Zodra dat droog was, ik nam een fles witte gezwollen verf (voor stof) en trok in alle contouren van de veer. Zodra dat droog was, ging ik weer overheen en schilderde elke vleugel met een meer gedetailleerde steen uiterlijk, eerst met behulp van enkele afgezwakt witte gezwollen verf vermengd met enkele zwarte (niet-gezwollen) acrylverf in een zeer dunne laag. Niet zeker wat het effect is genoemd, maar wanneer het gedroogd, het zag eruit als steen, maar het was een beetje te donker voor mij, dus, maakte ik een lichtere schaduw van grijs (met behulp van meer afgezwakt witte gezwollen verf en zwarte acryl verf) en ging over het weer. Het zag er veel beter nu. Zodra ik heb beide kanten van beide vleugels voltooid, leg ik een dun laagje ModPodge Hard Coat over de bovenkant om te voorkomen dat de vorm van de verf chippen, om op te treden als een sealant, en dat de vleugels zelfs meer stevig dan vóór.

the volgende stap was om de vleugels aan het harnas eigenlijk te koppelen. Ik liet doelbewust een kleine hoeveelheid hardware doek/draad bij het maken van de vleugels, dus ik iets hebben zou te hechten het harnas aan blootgesteld.

Uiteindelijk heb ik door het gebruik van twee sets deur scharnieren op elke vleugel (één aan de voorzijde) en één op de achterkant van elke vleugel en een hex moer voor elke vleugel te houden van de elke vleugel aan het harnas. Voor extra sterkte, voegde ik meer metalen buis en draad om het te houden op (ik gebruikte de draad die was gewikkeld met de hardware doek te houden opgerold in de winkel...
Uit, zodat de blootgestelde draad buigen teveel en te verbreken (resulterend in de vleugels zelf vallende af.), ik heb een dun laagje papier macheÌ toegevoegd aan beide zijden van de kabelboom parallel toe te voegen een extra laag van steun zonder teveel extra gewicht toe te voegen. Ik voegde ook een dun laagje latex om toe te voegen extra flexibiliteit van de vleugels.

Maken van het gezicht nodig wat hulp van mijn man. Hij hielp me doen een lifecast van mijn eigen gezicht, want het is niet iets wat die ik kon niet op mijn eigen. Ik kocht een kaal cap, een emmer alginaat poeder, sommige gips pleisters en een BTW-Ultracal-30 om een replica van mijn gezicht. Alginaat stelt zeer snel (minder dan 5 minuten)-we hadden een paar extra minuten vanwege het feit dat het werd gemengd met ultra koud water. Het is vrij gloppy rommelig spul, en de meeste hiervan eindigde aan de voorkant van mijn shirt of op de vloer in plaats van op mijn gezicht... Het kostte drie pogingen om het juiste.

Zodra wij het alginaat gehad op mijn gezicht, op kwam bandages het gips. Deze werden gedipt in warm water te versnellen hun droogtijd. Ik had alleen mijn neus gaten om te ademen van ongeveer 15 minuten. Het was eigenlijk ook onaangename - alleen de 2e poging was - alginaat gehouden getting mijn neus en dus ik was niet erg blij mee.

Zodra de gipsen droog was, was het zeer zorgvuldig pelde uit mijn gezicht. Gelukkig het alginaat bleef trouw aan vorm in deze laatste cast (de eerste flopte in het midden en brak in een paar stukjes, waardoor het nutteloos...) en ik kon mix van de Ultracal-30 en giet het in mijn gezicht schimmel. Ik heb manier teveel en het gestold in mijn kunststof emmer zodat moest ik het weggooien van de emmer... Ik heb nog een groot deel van deze dingen die ik moet gebruiken voor een ander project in de toekomst-Ik moet niet vergeten te mengen in een rubberen emmer volgende keer.
Mag ik de lifecast zitten 's nachts om te drogen. At tenminste, dat was toch de bedoeling. Ik de positieve cast geschuurd en was van plan om te doen de latex masker die dag, maar ik kreeg druk en kreeg niet rond te kopen sommige masker Latex tot enkele dagen later, maar ik heb dat beetje gedaan, hoewel het duurde langer dan gepland. In een klein kopje ik gemengd samen de latex met enkele zwart / wit acryl verf te krijgen van de basiskleur (grijs).

Ik sommige giftanden gebouwd met behulp van een paar plastic Vampier tanden en hen in latex gecoate en mogen ze droog 's nachts. Eenmaal droog, ik verwijderde de kunststof giftanden en aangesloten de giftanden latex reliëf met een dun laagje latex en toegestaan om droog 's nachts. Eenmaal droog, wordt de overtollige latex was afgesneden.

Ik oog gaten uitgesneden en vervolgens nam sommige acryl hemisferen en behandelde hen in een enkele laag van kaasdoek, houdt het op met elastiekjes. Ik vervolgens een dunne laag van zware zetmeel spray gespoten over de kaasdoek het stijve (en in de vorm van een oogbol) te maken. Ik gebruikte een halfrond #48 grootte in eerste instantie, en ik dacht dat het zou zijn te groot, dus ik kocht enkele die waren kleiner (#36) van Special FX in North Salt Lake. Het blijkt dat ik nodig beide maten, dus het is goed kocht ik beide. Ik de oogbollen te droge overnachting toegestaan, dan een dun laagje latex rond de randen om te helpen deze koppelen aan de binnenkant van het voltooide masker geplaatst.
Ik verwijderde de grote hemisferen, de kaasdoek binnen het masker, vervolgens naar hen op zijn plaats houden terwijl een nieuwe laag van latex is toegevoegd (fungeren als lijm obligatie van de binnenkant van het masker aan de latex op de oogbol) geplaatst, ik gebruikte een halfrond #36 voor elk oog, en die kunnen met droge overnachting.

Zodra de oogbollen op zijn plaats waren, ik het masker omgedraaid en een ander dun laagje zetmeel spray gespoten op de kaasdoek aan het verder opstijven. Eenmaal droog (enkele uren), ik de ogen geschilderd met een grijze verf (ontworpen voor gebrandschilderd glas...)
Op dit punt ik heb toegevoegd sommige extra latex apparaten om te versieren het gezicht (rimpels, krullen, enz.) om te benadrukken de enge aard van een engel huilen wanneer het in de volledige modus van de aanval.

Voor het haar kocht ik een goedkope 1920 stijl blonde pruik. Welke kleur het was, zoals ik het in latex gecoate en nam een blikje maken het steen en bedekt de hele pruik mee deed het niet echt uit.

Ik kocht een paar zilveren slippers en sommige grijs teen sokken. Beide kreeg ook een vacht van maken het steen (echter het steken niet goed aan rubber schoenen, zodat het allemaal vlokken uit. Zielig hoor...

Gerelateerde Artikelen

Doctor Who geween engel kostuum

Doctor Who geween engel kostuum

De Comic Expo kwam weer en mijn dochter wilde een nieuw kostuum.  En wie ben ik om nee te zeggen om een ander Dr Who kostuum.  Deze build kostte me drie maanden.  Als ik meer tijd in de dag had zou ik waarschijnlijk hebben gebouwd in twee tot drie we
"een beetje liefde time capsule" - Letter in een fles

"een beetje liefde time capsule" - Letter in een fles

Hi,Voor allen die er die willen iets speciale door gaat jezelf om uw Valentijn zich speciaal voelt hier een eenvoudige gemakkelijk te maken van de brief in een fles.Happy Valentijnsdag, genieten!!!Stap 1: Maak het buitenste vak klaar voor het verpakk
Don't-Let-the-Tomatoes-Go-Bad Marinara saus

Don't-Let-the-Tomatoes-Go-Bad Marinara saus

Het is de tijd van jaar wanneer mijn teller is vol met tomaten heb ik gekocht en gekregen van familie en vrienden.Gisteravond zag ik de mand van cherry tomaten ik kocht begonnen te verschrompelen een beetje, dus heb ik besloten om een heerlijke marin
Kleine Letter hart

Kleine Letter hart

In dit instructable leert u hoe om te zetten van houten letters in een creatieve en kleurrijke decoratie die mensen voor de komende jaren zal bewonderen. Dit vaartuig is een geweldig cadeau mag het voor uw dierbaren, of misschien zelfs jezelf.Stap 1:
CD-doosje van een kladje papier (letter of A4)

CD-doosje van een kladje papier (letter of A4)

ongeveer tien jaar geleden, ik willekeurig dacht dat het zou leuk om te maken snelle CD-zakjes voor alle die willekeurige cd's gebrande wanneer er geen rond. Ik speelde een beetje rond en kwam met dit. Bijna iedereen die heeft mij doen gezien heeft h
Lets Go 'Flipping fantastische' Flip kaart Crazy

Lets Go 'Flipping fantastische' Flip kaart Crazy

Lets go flipping gek voor de nieuwe cardmaking kit van Anna Griffin, en deze kit geweldig, dat vol met prachtige cardmaking producten is maken de fabelachtige gespiegeld kaart en het sterft te houden waardoor ze lang nadat de inhoud zijn gegaan.In di
3D tekening van Letter B

3D tekening van Letter B

BEKIJK DE BOVENSTAANDE VIDEO VOOR GEMAKKELIJKE STAPPENHier is zeer eenvoudig tutorial van 3D tekening van letter B.Deze 3D tekening van letter B zijn zo makkelijk te maken dat zelfs uw 6-7 jaar oude kind kan tekenen.Hopelijk zal je dit project en del
"Let There Be Light": handgemaakte schaduw-vak/Projector

"Let There Be Light": handgemaakte schaduw-vak/Projector

3 en God zei, "Laat er licht zijn", en er was licht. 4 God zag dat het licht goed was, en hij het licht van de duisternis gescheiden. 5 God noemde het licht "day", en de duisternis noemde hij "night". Er was avond en er was's
Kartonnen + garen Letter

Kartonnen + garen Letter

Ik zal je laten zien hoe maak je een gigantische letter of een kleine letter bedekt met garen. Dit kan op de deur van uw kamer worden gehangen, zodat mensen weten haar uw kamer, of voor decoratie of zelfs een leuke en eenvoudige DIY cadeau!Stap 1: ka
Lady Gaga Let op Tape kostuum

Lady Gaga Let op Tape kostuum

"Hallo, Hallo, baby, u gebeld? Ik kan niet horen een ding..."We Happy voor Lady Gaga op Instructables.  Dit kostuum Let op tape is voor de zielen van dappere en gedurfde... net als Gaga!Speciale dank aan Scoochmaroo voor de bijstandsverlening va
Four Letter Word klok met Akafugu Word Generator en inspirerende zinnen

Four Letter Word klok met Akafugu Word Generator en inspirerende zinnen

Dit is mijn versie van de vier Letter woord klok, een idee dat is ontstaan in de jaren 1970 terug. De klok toont een reeks van vier - letter woorden die worden gegenereerd uit ofwel een willekeurig woord generator algoritme of uit een database van ve
Hoe maak je een papier vliegtuig van A4/Letter-formaat

Hoe maak je een papier vliegtuig van A4/Letter-formaat

in tegenstelling tot de meeste papier vliegtuigen die in het vierkant dit starten men werkt en ziet er veel beter wanneer gemaakt van A4- of Letter vel papier. Ik heb geen naam voor dit één, wordt deze overgenomen uit de Stealth. Wanneer goed gedaan,
Zweinstein Acceptance Letter w / lakzegel

Zweinstein Acceptance Letter w / lakzegel

ooit afgevraagd hoe maak je een Zweinstein Acceptance Letter? Nou, hier is hoe! Volg deze eenvoudige stapsgewijze instructable en u zult uit naar Zweinstein in geen tijd!Stap 1: Wat moet je Zal u het volgende nodig:2 blad dienbladeneen warme lijmpist
Let's Make Warhol kunst!

Let's Make Warhol kunst!

Zet uw favoriete foto in een leuk stuk van Andy Warhol geïnspireerd popart!Stap 1: Let op de snelle tutorial hier!Stap 2: Spullen die je nodig hebtUw afbeelding afgedrukt op transparant papier (acetaat)* Ik gebruik PicMonkey voor het wijzigen van mij