How to Make Water Kefir en de voordelen van het

Wat is Water Kefir?

Als u nog niet gehoord van water kefir kunt u denken aan het als een super aangedreven yoghurt dat zich als een koolzuurhoudende frisdrank van gezonde voordoet. Dit kan ook helpen u de soda gewoonte kick!

Het is een zuivel gratis probiotische drank die is makkelijk te maken. Ik liever net als melk kefir korrels in plaats van poeder gebruiken, omdat de korrels voor altijd zal duren. (Dit zijn geen werkelijke korrels en u niet opeten, zodat u niet hoeft te vrezen voor graan intolerantie of Paleo dieet beperkingen.) De korrels maken na de vergadering in water met suiker, een combinatie van goede bacteriën en gunstige gist die kan helpen bij de wederopbouw van uw gut bacteriën biedt vele voordelen voor de emotionele en fysieke gezondheid.

(Zie alle voordelen van water kefir aan de onderkant van de blog)

How to Make Water Kefir

Kunt u de korrels hier (Klik foto):


Kefir maken met de korrels, zal u het volgende nodig:

Een paar glazen potten zoals deze metselaar potten. Het is beter om het gebruiken van glas over kunststof, omdat kunststof havens bacteriën die met de korrels interfereren kunnen. (Klik op foto)

Hoogwaardige suiker zoals deze:

Klik op foto voor link (de meeste van de suiker wordt opgegeten door de korrels draaien in een natuurlijke fructose) (gebruik een 1/4 kopje suiker per kwart van het water)

En zuiver water (ik liever een van deze 2 filters)

(Klik op foto voor links en info)

Opties voor smaak

Stappen:

  1. Zuiver water met de hoogwaardige Meng suiker en zet dan de korrels in het. (De verhouding is 1 kopje korrels per gallon water of ¼ kopje van korrels per kwart van het water). Dek de pot af met een handdoek of koffie filter zodat de lucht kan ontsnappen, maar bugs niet kunnen krijgen in.
  2. Als u wilt om de smaak, voeg wat gedroogd fruit. Ik stel voor Cranberries, gedroogde bosbessen, gedroogde peren, en gedroogde vijgen en u kunt gedroogde rozijnen. De reden dat u geen gebruik maken van niet-gedroogde vruchten is omdat het kan groeien het eigen bacteriën. De meeste recepten zal vertellen dat u niet met het toevoegen van de vrucht, totdat de korrels komen, maar ik net zo goede resultaten en geen problemen met de korrels gemerkt heb door ze toe te voegen aan het begin. Hier zijn een paar keuzen van gedroogde vruchten:

(vruchten moet niet hebben geen andere ingrediënten zoals...)

Biologische gedroogde vruchten voor smaak:

(Klik op foto voor link)

Ananas:

Mango:

Gember:
Apple:

3. laat het zitten voor 24 tot 48 uur dan stam het met een plastic zeef zoals deze:

Hierna kunt u drinken of koelkast. U kon ook wachten tot nu toe te voegen uw fruit of toevoegen van essen-tiële oliën. Als je hem in een gesloten pot zoals de flessen in de video die u wilt "burp" hen door het deksel te openen omdat carbonatatie er bouwen zal en het glas kan breken.

Andere receptideeën aan smaak:

-Ook ik zet van Citrus schillen zoals citroen en sinaasappel

-Is de makkelijkste, vers geperste vruchtensap . Ik hou van vers geperst granaatappel. Gebruik geen commerciële vruchtensap om vele redenen, maar vooral dat ze zijn gepasteuriseerd en kunnen niet worden gefermenteerd zodat ze schimmel kunnen veroorzaken. Als u geen vers sap, gebruik van verse limoen, SAP citroen en sinaasappel zelf.

- Crème frisdrank - Voeg ¼ theelepel van echte vanille-extract per glas kefir een grote proeverij cream soda zal maken.

- Limonade - kwart van water kefir – 2 eetlepels melasse, sap van 1 citroen, cultuur voor 2 tot 3 dagen.

- Cocktails -(per kwart) – 3of 4 segmenten van limoen en gember en 2-3 dagen en toevoegen aan rum of tequila, veenbessen verpletterd is goed en goed met wodka. (Alleen toevoegen wanneer u de drank, niet voor het kweken van)

- Apple Soda – 4 tot en met 6 stuks van gedroogde appel toevoegen na de eerste gisting en laat 24 uur in een gesloten mason jar, zet dan in de koelkast afkoelen.

-Smaak met eetbare, essentiële oliën van uw keuze (Ik stel citroen of sinaasappel-, grapefruit of gember) Elk is ook super gezond is voor je.

Om te kopen van therapeutische rang essentiële oliën. E-mail me bij info voor links, omdat het bedrijf heeft mij gevraagd niet te bevatten koppelingen direct in mijn blogs.

-Ook kun je zwarte band melasse daar die smaak groot, maar enige put dit in nadat u de korrels hebben genomen.

Voordelen van Water Kefir:

U kunt verwachten alle voordelen voor de gezondheid u van yoghurt en melk kefir, kombucha. Het is ook geweldig voor uw huid te wassen van uw gezicht met de water-kefir en je zult merken dat uw huid is glad, zacht en gloeiend. Naast de probiotica heeft dit lots van vitaminen vooral B-vitaminen, sommige K2, en mineralen, dus dit is zeer goed voor u samen met de andere probiotica voedingsmiddelen die ik heb genoemd in mijn andere video's.

Drinking Water Kefir kan u helpen bij het bereiken van uw optimale gezondheid, versterkt uw immuunsysteem en helpen voorkomen dat ziekten. Belangrijkst, het herstelt de goede vertering van toevoegen van goede bacteriën en slechte bacteriën doden die vaak de oorzaak van Prikkelbare en slechte spijsvertering, voedselallergieën, hoofdpijn, griep, huiduitslag en andere meer ernstige aandoeningen. Water kefir is iets wat u en uw gezin kunnen drinken en gebruik op uw huid elke dag.

  • Hier zijn enkele van de voordelen: • remt de groei van slechte bacteriën en gisten, en voegt goede bacteriën in uw spijsvertering en op uw huid. • Draagt bij en een gezond immuunsysteemverbetert. • Vermindert ontsteking. • Verbetert de spijsvertering.Heals, of vermindert de symptomen van het Prikkelbare darmsyndroom (IBS) met inbegrip van opgeblazen gevoel, indigestie, winderigheid, diarree/obstipatie, misselijkheid, lage energie, spierpijnen en pijnen. • Heals intestinale dysbiosis en SIBO (dunne darm bacteriële overgroei). • Verhoogde energie en algemeen gevoel van een goede gezondheid. • Kan stoppen met ongezonde voedsel het hunkeren naar, vooral voor suikers en zoete voedingsmiddelen. • Huid teint en algehele conditie verbetert. Bruin lever vlekken / plekken de leeftijd kunnen vervagen, zoals kunt huid tags, mollen, wratten enz. Het kan verlichten of genezen veel huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis en acne. • Haren en nagels kijken gezonder, en zijn versterkt en verbeterd. • Lever zuiveringen, zoals in de traditionele Chinese geneeskunde, dus versoepeling van pijn en gewrichtspijn, en profiteren van de ogen. • Klierweefsel (endocriene) systeem (bijnieren, schildklier, hypofyse, eierstokken) voordelen. Vrouwen gezonder perioden, sommige vrouwen hebben termijnen beginnen opnieuw na de vroege menopauze. • Een tranquillising effect op het zenuwstelsel heeft geholpen veel mensen die lijden aan slaapstoornissen en slapeloosheid, depressie, ADHD en autisme.

Gerelateerde Artikelen

DIY papier ambachtelijke Project: How To Make veelkleurige papieren Peacock voor Decor van het huis

DIY papier ambachtelijke Project: How To Make veelkleurige papieren Peacock voor Decor van het huis

Een interessant DIY papier ambachtelijke Project kan het bestaan van een breed scala aan gemakkelijk Doen het zelf papier ambachtelijke ideeën voor u te maken thuis. Dit stap voor stap tutorial met instructies over hoe te maken van de veelkleurige pa
Instructies op How to Make Kid's Pasen eieren gemaakt van Faux Suede koorden

Instructies op How to Make Kid's Pasen eieren gemaakt van Faux Suede koorden

Bent u geïnteresseerd in ambachten voor kinderen? Zo ja, ik denk dat u niet missen hedendaagse Pandahall tutorial over how to make kid's Pasen eieren gemaakt van faux suede koorden ~Stap 1: Materialen die nodig zijn voor de kid's Easter egg:ei3mm mix
Hier zijn de voordelen van het kopen van vernieuwde Audi A3 motoren uit een auto leverancier

Hier zijn de voordelen van het kopen van vernieuwde Audi A3 motoren uit een auto leverancier

Haar gaat vanzelf dat de motor de hartslag van uw auto en een van de duurste onderdelen is. Als je ongelukkig bent te beschikken over een engine mislukken, en u niet rijk genoeg om te kopen van een nieuwe transactie, kunt u overwegen gereviseerde mot
De belangrijkste voordelen van het kopen van Sash Jammers

De belangrijkste voordelen van het kopen van Sash Jammers

Sash jammers geworden vrij populair als een middel om secundaire veiligheid te bieden aan veel huiseigenaren of commerciële gebouwen. Hun populariteit is verdreven door de talrijke voordelen die de meeste cliënten hebben genoten als ze deze stoorzend
How to Make gembernat en de 10 voordelen ervan.

How to Make gembernat en de 10 voordelen ervan.

De gezondheidsvoordelen van gember zelfs 5000 jaar geleden bekend aan de wereld zijn geweest. Gember bevat veel vitaminen en ook mangaan en koper, die allemaal zeer essentieel voor de goede werking van het lichaam.In dit instructable, laat ons kijken
How To Make Water resistant Motor huisvesting

How To Make Water resistant Motor huisvesting

onderwater robotica en zwemmen kunnen erg leuk. Technisch motortjes werkt oke ondergedompeld in water. Maar laten we eerlijk zijn. Niemand houdt van onderhoud na elk gebruik. Dit instrueren staat zullen een richtsnoer voor de bouw van een waterdicht
How to make a bean bag kussen stoel van gerecycled paraplu's

How to make a bean bag kussen stoel van gerecycled paraplu's

zien dus zeer veel gebroken paraplu's (eigenlijk alleen de frames pauze meestal, en de stof is intact) langs de kant van de weg na een beetje regenachtig weer, en sommige meer meubilair nodig, heb ik besloten om te zien wat ik kon doen. Ik nam een kl
Voordelen van het kopen van vernieuwde Fiat Doblo motoren uit een auto leverancier

Voordelen van het kopen van vernieuwde Fiat Doblo motoren uit een auto leverancier

Hebbenu een besluit genomen tot de motor van uw Fiat Doblo repower? Zo ja, is selecteert u een gereviseerde motor op een gloednieuwe een betrouwbare en rendabele keuze. Het besluit van het kopen van een gereviseerde motor zal niet alleen helpen u bes
Zeven grote voordelen van het installeren van kunstgras met DCM oppervlakken

Zeven grote voordelen van het installeren van kunstgras met DCM oppervlakken

Bent u op enigerlei wijze betrokken in de sportieve sector, is het waarschijnlijk dat je hebt gehoord over de buzz rondom de ontwikkeling van de derde generatie kunstgras. Om u te helpen een beter begrip van alle fantastische voordelen op aanbod van
Voordelen van het inhuren van goede SEO Reseller diensten

Voordelen van het inhuren van goede SEO Reseller diensten

Met zijn meer en meer bedrijven op zoek naar uitbreiding door middel van online marketing, SEO specialisten boeiend hun belangstelling. Meerderheid van de bedrijven geloven dat SEO doorverkoop partnerschap is zeer nuttig in de verkoop te genereren en
How to Make Water motor

How to Make Water motor

Hoe maak je water motoru kunt gemakkelijk maken het thuisvideo 's
How to Make Water Bottle Water Guns

How to Make Water Bottle Water Guns

Geen geld om te kopen een water geweren of geen water guns thuis? U komt aan het juiste adres, gemakkelijke en eenvoudige instructies. : )Stap 1: Nu materialen -lege fles van water-water-verscherpen van potlood of een spijker (een scherpe ding)Stap 2
How to Make St. Patrick's Day Pot van goud Cookies

How to Make St. Patrick's Day Pot van goud Cookies

als u op zoek bent voor een leuke en vrij eenvoudig project ter ere van St. Patrick's day, deze cookies verdubbelen als geluk charme en zoete lekkernijen.Stap 1: Wat die u nodig hebtSuiker Cookie recept hierKoninklijk Suikerglazuur receptPot van goud
Lightsaber FX Super Gadget - How to make of mod lightsaber met behulp van mijn uitvinding POCKET BLASTER

Lightsaber FX Super Gadget - How to make of mod lightsaber met behulp van mijn uitvinding POCKET BLASTER

volgen mijn youtube-kanaal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeWebsite: http://www.educatetube.comGastheer: SipskiHoe maak je of mod de coolste lightsaber ooit. Een van mijn grootste uitvinding.  Het is Vaderdag epos.  De Star Wars-