How to get rid van stink bugs


Afscherming van uw achtertuin tegen ongenode vrienden zou een bron van zorg.
Geur insecten zijn niet elke vraag ongewenste gasten in de tuin van iemand. Ze overleven op de vegetatie en bessen, even welke u-no onzekerheid zijn meestal momenteel landbouw in uw achtertuin. Vanaf het moment dat deze wezens deed eerst aanlanding bewijslast land, hebben opgesteld hieronder zoals verstekelingen van Zuid-Azië aan boord van een zending jachtverhuur someday terwijl in de late jaren negentig, heb ze aangetoond te worden van een plaag voor nationale gezinnen en ook hebben die kan worden beschouwd als een grote monetaire gevaar voor de nationale producenten, waarvan kruiden zijn aanzienlijk underattack terugkeer van deze plagen.

Geur insecten zijn niet schadelijk voor individuen maar zijn veroorzaken ravage rond de landbouwmarkt die onderdaan is. Voor u zelf om te erkennen dat het gevaar voor alle vruchten die u alleen maar toenemen is zeer waar als u een werf in uw tuin ontwikkelt, zou intelligent. Zij zijn kundig voor ontdekken van berry, deze insecten kunnen gaan. Ze steken uw huid van de bessen en beginnen aaien op de vloeibare out-voor het in de binnenkant verpest, waardoor het geschikt voor menselijke consumptie. Het is mogelijk in kennis te stellen door de beoordeling van de bovenkant van elke verkleuring rond deze piercings en uw huid voor bijna alle piercings, als uw stinkbug heeft geproefd van de specifieke beetje van berry.

Wat precies is het mogelijk om te doen ter bescherming van uw tuin tegen een invasie van geur insecten (of zelfs te elimineren deze plagen die heb eerder kon bezetten uw achtertuin)?

Hieronder worden 10 ideeën:

Tip # 1. Gebruik strip handvaten ter bescherming van uw gewassen berry-houden. Ze zijn vooral een soort van web- of dekking die u gewoon uw bloemen in omsluiten. Deze netten zijn ondoordringbaar te ruiken bugs hoewel laat zonneschijn en neerslag te verwerven via. Winsten worden ook aangeboden door hen voor uw gewassen, omdat ze helpen warmte, zoals de manier waarop een broeikas die typisch kan lokken. Dit het is weinig twijfel minimale gevaarlijke soort insectenbestrijding en is een redelijk goedkope. U bent kunnen meestal nemen de lijn grepen terug zo nodig, wanneer je echt nodig hebt om uw bloemen, om te bevrijden van hen of het verzamelen van hun vruchten, of zelfs om te groeien van verse soorten binnen dezelfde regio.

Suggestie nr 2: stellen, ontdekken en elimineren van elke eieren stinkbug, zoals je bent in staat om te ontdekken in uw achtertuin. Geur insecten zetten hun eieren en corrigeren naar de onderkant van de struik of plantaardige bladeren, waar ze zo veilig en verborgen van watch bent beschouwd. U kunt een uitgebreid onderzoek van de planeten die wachten om uit te komen, in het geval dat u hebt gemerkt een manier teveel geur insecten terwijl in de plaats van de werf te voltooien. Vandaag, schakelen verlaat lelijk, één voor één, zodat je kunt ontdekken hun eieren kunnen onjuist, en enorm eentonig, frustrerend, willen opzoeken in de bladeren en zoals kon worden ontvangen op een grasveld. Alles wat u kunt uitvoeren, toch is keep it onder de bladeren en toevoegen van een aanzienlijke reflectie richting het einde-van een borstel verblijf, en uiterlijk in de reflectie om te weten wanneer je om het even wie van overal hun eieren ontdekken kunt. Ze zijn meestal in groepen van ongeveer 20 eieren, die wit of onervaren. Ga vervolgens door het verwijderen van de bladeren waar deze werden waargenomen kun je zeker om hen te elimineren moet u kiezen naar hen.

Hint No 3: toenemende binnen uw achtertuin, verminderen onkruid. Het wordt al getuigd als ze willen om te blijven verborgen dat geur insecten vaak gebruik van onkruid, alsmede andere soorten schandalig vegetatie als een methode van adres maken kunnen. Daarom is het onbelangrijk slechts voor de tuin van verschijning alsmede wat betreft de geschiktheid van uw extra bloemen, maar het kan ook een eenvoudige manier om de "rook uit hen". Verwerven elimineren onkruid zult u meer kans om verder te gaan naar een andere eigenschap zoeken adres of huisvesting, en zal er minder plekken om te verhullen. Zorg ervoor dat onkruid met behulp van een gras-maaier trim op of tekent ze uit met de hand op de planning frequente. Wacht niet voordat onkruid grote krijgen voordat je aan het doen zijn dus, als geur insecten kunnen goed optimaal gebruik maken van daadwerkelijk kleiner, onkruid dat minder volwassen zijn.

Tip # 4: Stel een lokmiddel voor bugs die geur door bloeiende kruiden die in uw achtertuin stijgen. Kruiden bijvoorbeeld Dille meestal zijn geneigd om te verleiden moordenaar bugs - dame bugs, bugs, en reist, die alle worden herkend op hun larven te voeden. Daarom als geur insecten u binnen uw achtertuin die eieren leggen vindt kan, bent u kundig voor sic deze plagen aan hen door een beroep ze samen met het profiel van kruiden in uw achtertuin. (natuurlijk, dit suggereert met betrekking tot het of je gewoon te in één enkele moeilijkheid voor een ander, het probleem investeren bent: u ontvangt beperken van geur insecten in uw tuin maar nu je met andere soorten ongedierte gevangen. Echter het de waarheid is dat deze insecten die verschillen zijn goedaardig voor uw achtertuin. Ze zijn een "verminderde evil", moet je mogelijk.)

Suggestie nummer 5: u kunt kopen (of verleiden) parasitaire wespen in uw tuin uiteindelijk het doel te bereiken dat is hetzelfde als idee No 4 hierboven. Wespen worden herkend aan prooi op stinkbug eieren. Nogmaals, de exacte dezelfde waarschuwing heerst, te riskant "kwaad dat is verlaagd" betekent dus dat met respect gebeuren kan. U zou willen lanceren van deze parasieten in een trend die wordt beheerd, waardoor dat de verspreiding door u wordt geminimaliseerd.

Suggestie # 6: moet u ervaring eventuele geur bugs gelegen op alle gewassen binnen uw achtertuin, zult u kunnen toepassen op hen met verschillende drama niet giftig's en oliën die koken. (Canola olie zeer moeiteloos uitvoert.) Het wordt al getuigd dat iets zo relatief onschuldig als recept wasmiddel niet enorm niet-dodelijke voor deze insecten kan worden. Bijgevolg zachte gebruik door ze te behandelen specifiek in de magen van de bugs van deze drama's is zeker een zeer efficiënte manier-het elimineren van fouten. Talrijke met betrekking tot deze techniek is het feit dat u bent gebruik te maken van totaal niet toxisch, dranken die goedaardig zijn, in plaats van pesticiden die mogelijk gevaarlijk zijn. Je moet gewoon levering vruchten en uw gewassen een uitstekende wassen samen met de slang te reinigen schoonmaakmiddel of acryl uit die zij konden hebben interactie. Een essentiële suggestie: Zorg ervoor om te streven naar hun magen, terwijl de behandeling van de geur bugs. Dit kan praktisch leiden tot de plagen om te vallen van de bladeren af en beginnen te worden verlamd. Behandeling tegen hen rond het exoskelet aan hun lichaamseigen Opper-kant lijkt geen effect hebben en er geen voorafgaand aan deze stoffen.

Hint nummer 7: Verlichting belemmeringen zijn echt gewoon hoe te vernietigen van bugs een grondig getest en uiterst betrouwbare methode. Tot glanzende bronnen van verlichting, geur insecten worden aangetrokken door vergelijkbaar met parasieten. Ze zal krijgen zapped en zeker vervalt onmiddellijk op contact wanneer ze contact met behulp van de verlichting-opname maken. Plaats zelfs meer of één van die op verschillende plekken in je achtertuin, met betrekking tot de meting van het gebied, en u zou moeten hebben de capaciteit om aan te trekken op vele stink bugs out-van hun locaties verbergen en hen elimineren. Plus, het kan worden gebruikt als een lokmiddel om te verstrikken verse geur fouten die eigenlijk binnen de tuin van plaats reist. Het is een duidelijke benadering om hen te vernietigen. Geen pletten. Geen komende met de sterke geur laat ze in contact.

Suggestie bugs die stink zijn ook mooi gewerkt met door Pheromone vallen. U kunt een unieke soort kaars kopen dat produceert plaats feromonen aan de sfeer. Deze kaars rust in het veld met behulp van een open top. Terwijl geur insecten de feromonen vinden, maken waar wordt het van oorsprong uit, ze een poging om in te ontwikkelen over de oorsprong. Zodra ze voer en aanpak van de container, sluit de top enkel. Deze opname kan ook worden gecoat wall-to-wall reisdocument die zal het immobiliseren van de bug.

Suggestie nummer 9: Een ander verschil van stinkbug belemmeringen zullen ze een beroep doen op de lokken met gebruikmaking van vruchten als val. Het doel is altijd om deze parasieten van gewassen, uw boeketten en recht in een lokken die hen soms op contact zal elimineren- of gewoon het vangen van hen-dus dat men kan ontdoen van hen zij niet kunnen ontsnappen.

Tip #10: Onderhouden uw lichtgewicht palm machine bereid en kosten. U zal zitten kundig voor machine hen meestal moet u enkele van deze insecten die u eenvoudig het eenvoudig de mogelijkheid hebben veronderstellen te bereiken opmerken. Dat is de beste manier te voorkomen dat ze die slechte geur in de atmosfeer en lokken ze lanceren. Dan bent u kunnen vaak kiezen zodat het vervallen van ellende / besmetting binnen de machine op de volgende vele nachten of de machine kan geleegd worden uit door u in een drager geschikt vuilnis in een periode die later valt.

Onderhouden van dat uw tuin veilig zal zijn tegen parasitaire insecten moeten belangrijk, vooral wanneer u in een integraal onderdeel van de VS overleven bent waar is een verhoogde focus van geur insecten, vooral.

Omdat je je realiseert dat een paar tips over het krijgen van geur insecten te verminderen van veroorzaken ravage op uw eigen achtertuin, en sturen duidelijk van hen, Daarnaast geeft het te begrijpen dat er zeker de juiste aanpak en een verkeerd-weg eveneens how to get rid van stink bugs is.

.

Labels: Stink bugs

Gerelateerde Artikelen

How to Get Rid van Stink Bug geur!

How to Get Rid van Stink Bug geur!

Doen bugs bug u? Bezoek www.pestcontrolexperts.com voor meer tips over het vasthouden aan stink bugs!Ze zijn stinkende en ze zijn overal - stink bugs, goed, ze stinken. Letterlijk en figuurlijk. Alleen stinken ze nog erger wanneer u stomp op 'em. Dus
How To Get Rid van Stink Bugs zonder het verlaten van een slechte geur

How To Get Rid van Stink Bugs zonder het verlaten van een slechte geur

We weten allemaal hen, en voor sommigen onder ons is het een groot probleem. Stink bugs deze kleine insecten zijn bruto en je waarschijnlijk niet wilt dat ze in uw huis, en als je stink bugs dan u waarschijnlijk ook weet weten waar hun naam vandaan.
How to get rid van hiccups!!! (de beste manier.)

How to get rid van hiccups!!! (de beste manier.)

how to get rid van hiccupsStap 1: wat u nodig hebt. keel druppels en hik.Stap 2: eerste... sparren voor alle mensen zeggen hold youre adem, langzaam drinken enzovoort, maar dit is de beste manier.Stap 3: tweede...ruiten in mond gestopt en langzaam te
How to Get Rid van vette Hair snel

How to Get Rid van vette Hair snel

Deze video vertelt veel over hoe te ontdoen van vet, olieachtige haar snel & natuurlijk.How to get rid van vette hair - laat olieachtig haar niet bederven uw look. Hier is hoe u kunt partij gebruiksklare mane in het knipperen van een oog.** Gebruiksb
ULTIEME Tips over How to Get Rid van Flies (binnen en buiten)

ULTIEME Tips over How to Get Rid van Flies (binnen en buiten)

het is vliegen seizoen weer! Bent u op zoek naar betrouwbare tips voor het wegwerken van vliegen? Dit jaar misschien wel een van de slechtste die ik me kan herinneren. Met slechts één vrouwelijke vlieg in of rond uw huis kan leiden tot honderden eier
How to get rid van bug bites, bijensteken en vergif ive snel

How to get rid van bug bites, bijensteken en vergif ive snel

dit Instructable zal u tonen hoe om zich te ontdoen van de bug bites, bijensteken en vergif ive snel.Stap 1: Geting de materialen zal u ammoniak en een cue-tip. Vergeet niet te lezen de waarschuwingsetiketten op de ammoniak zijn giftig voor de adem i
How to Get Rid van Stage Fright voor zangers

How to Get Rid van Stage Fright voor zangers

Learn How to Get verleden plankenkoorts. Zingen plankenkoorts Tips geboden door Vocal Coach Ken Taylor. 
How to Get Rid van mieren (of) How to Kill een invasie van Ant

How to Get Rid van mieren (of) How to Kill een invasie van Ant

Mieren kunnen mooi als huisdieren zijn wanneer ze blijven in hun boerderij, maar wanneer zij nemen over uw leefruimte is het tijd om te zoeken een remedie die zal uw huis van hen ontdoen. Dit instructable beschrijft de oplossing die mijn dorm-stuurli
How To Get Rid van fruitvliegen in uw huis

How To Get Rid van fruitvliegen in uw huis

In deze tutorial, zal ik u tonen hoe om zich te ontdoen van die vervelende fruitvliegjes van uw huisMateriaal:Apple CiderLege pot of fles8 x 10' papierSchaarScott tapeStap 1: Giet appel Cider in lege potAls u geen Apple Cider, kunt een segment van ri
How to get rid van ongewenste dieren - bijgewerkt

How to get rid van ongewenste dieren - bijgewerkt

dit is een complexe kwestie met veel variabelen. Ik ga proberen te beantwoorden het zo volledig mogelijk, zodat het kan worden een beetje lange adem soms. Ik ben van plan op trying to naam de stappen op een zodanige wijze dat u naar het antwoord dat
How to get rid van venster 7 virusvrij

How to get rid van venster 7 virusvrij

de windo 7 virius is een nieuwe virus die ealsy obtanded, het feit is dat als u hebt couldent e reding dit is een roge-virus het blockes alle manieren van verwijdering, maar met een beetje tijd en u kunt rid uw computer permantly voor eeuwig en alles
How to Get Rid van slakken en naaktslakken

How to Get Rid van slakken en naaktslakken

slakken en naaktslakken zijn waarschijnlijk de meest verwoestende insect op de tuinen en planten.Doden slakken en naaktslakken met pesticiden (zogenaamde mollusciscide pellets) kunnen zeer effectief zijn, maar het is ook verwoestende flora en fauna,
How to get rid van muggen als een PRO!

How to get rid van muggen als een PRO!

Vorig jaar toen mijn klamboe brak uit een zwerm van hen marcheerde naar mijn huis. Ze gonsde rond wanneer ik studeren, eten, bad, slapen. Een dag ik mijn verstand verloren en begon smashing hen met de krant, er gebeurde niets veel andere dan steeds m
How to Get Rid van mieren (Outdoor versie)

How to Get Rid van mieren (Outdoor versie)

dit is een gewijzigde versie van deze link. Ik beweer niet dat dit als mijn originele versie, maar dit is hoe ik gemaakt mijne zodat kon ik ze buiten waar mijn mier probleem is/was.Veiligheid belangrijk! Dit is zeer belangrijk, dus ik vraag dat u op