How To Build een hevel Bell


ik heb een heleboel mensen wat betreft enkele details over hoe bouw ik mijn sifonen bell.  Hier is hieronder is de transcriptie van de video met uitleg over elk van de stappen.  Bedankt voor het kijken!

Hi Folks,

Deze video zal u de details weergeven over het bouwen van een sifon bell.  Deze variatie is een beetje uniek en heeft zijn bedacht de "Torcellini-sifon" op een aantal van de forums.  Dit model heeft een paar aanpassingen die ik deed om een standaard bell hevel waardoor het werken beter met verschillende grootte groeien bedden en diverse debiet.  Om te zien sommige van de fysica op hoe het werkt, raden ik u teruggaan en de originele video.  Ik heb momenteel zes van deze uitgevoerd in de serre met geen problemen, en als u via de commentaar in de oorspronkelijke video lezen, de getuigenissen spreken voor zich.  Ik zeg niet dat dit de enige manier om het bouwen van een sifon is... Ik weet dat het werkt erg goed in ons systeem.  Allemaal de metingen die ik geef zijn gebaseerd op een 12" diep groeien bed muur. De media is ongeveer 11,5 inch diep en de overstromingen van water tot ongeveer 10 inch.

Ik wilde eerst, detail van de media-guard, hoewel het heeft weinig invloed op de bell-sifon.  Ik gebruik een 6" pijp omdat het geeft genoeg ruimte voor de vergadering van de bell plus kan ik tot mijn grote handen naar beneden binnen.  Meestal kunt u 6" pijp bij de meeste van de grote thuis verbeteringsopslag en het is meestal een licht groene kleur - ik heb enkele restanten PVC pijp van een bouwplaats toevallig.

Ik sneed de lengte van de bewaker te zijn van ten minste 1 inch boven wat het niveau van de media, in dit geval worden zal, zal zij 13" lange.  Dit is dus ik kan de top grijpen en draaien op de wortels die tot het uitgroeien afgesneden. Als u van een zachte voering zoals dura-skrim of EPDM gebruikmaakt, moet de onderkant van de pijp worden geschuurd glad zodat het niet de liner knippen terwijl je bent het draaien.

Ik gebruik een tabel zaag te snijden van spleten in de pijp, zodat het water kan gemakkelijk worden afgevoerd van de steen.  Ik zal het mes rond 5/8" hoog stellen, zodat het een mooie lange gleuf zal snijden.  Markeer ik de bovenkant van de pijp te verdelen in kwartalen en gebruik dat als een gids langs de saw's hek dus ik de spleten uniform te houden kan... niet dat het er werkelijk toe doet omdat het begraven in steen.  Het negeren van alle veiligheidsmaatregelen, maar nog steeds houden van alle 10 vingers, ik snijd elke gleuf, dan aanpassen van het hek door 1/2" en blijven snijden meer spleten totdat ik op ongeveer 3/4 van de pijp.  Als u niet beschikt over zag een tabel, kunt u de media bewaken door boor een heleboel gaatjes, maar ik hou echt van de spleten omdat ze soort van een scherpe rand welke segmenten via de wortels gemakkelijk maken.

Om de afvoer sifon via het bed groeien, ik gebruik Schotkoppelingen.  Ze maken een mooie veilige verbinding aan het bed en kunnen omgaan met de stoten van het sanitair zonder gevaar voor schade aan het bed en de voering.  Dit zijn de 1-1/4" threated hulpstukken, die verloopstukken moeten zal om naar beneden de afvoer pijp 3/4".  Als u een slip-pasvorm kan vinden hoeft 3/4" passend u niet voor alle adapters.  Ik heb gezien dat ze vermeld op de website van McMaster-Carr - maar ze kunnen een beetje prijzig.  Het is het beste aan de voering tussen de voet van het bed en opofferende bestuur sandwich zodat wanneer de hole-zag-bit de voering raakt, is het op zijn plaats gehouden.  Anders zal de tanden van de gat zag trekken en scheuren of Vervorm de liner.  Zodra u klaar met de voering bent, kunt u Verwijder de bovenste bord en klaar bent met het snijden.

Als u wilt installeren de scheidingswand montage, door puin waar de pakking zal worden en draad op de grote moer te verwijderen.  U wilt verscherpen het net genoeg zodat de pakking lichtjes comprimeert.  Als het te strak, kan de pakking vervormen en lekken.

De standpijp en riolering zijn allemaal gemaakt van 3/4" dunwandige PVC die kan worden gevonden in het sanitair gedeelte voor drinkbaar water.  De val is belangrijk om de sifon gestart als de vulling zeer traag verloopt.  Zoals blijkt uit de eerste video, wordt het gebruikt als een burping systeem te creëren een stormloop van water te gaan onderaan de standpijp en beginnen de sifon-actie.  Het werkt het beste als de fittingen zo dicht bij elkaar mogelijk zijn. Alle stukken van de val zijn samen gecementeerd.  Omdat het 1-1/4" schot montage, moest ik maken van twee identieke adapters verbinden met de 3/4" pijp.  Deze zijn gemaakt van een 1-1/4" 1" slip-fit, en een 1" met 3/4" adapter koppeling geribbeld.  Een beetje vloeibare Teflon of vaseline werkt goed op de treden om een lek bewijs verbinding in de Schotkoppeling te maken.  Ik hecht dan de trap aan de koppeling en ik niet de val het aanbrengen cement voor het geval dat het moet worden verwijderd.  Een schar van vaseline werkt goed te glijden van de stukken samen.  Wanneer u klaar bent, moet de hele vergadering zo dicht mogelijk bij de onderkant van het bed mogelijk.

Dit was de eerste keer dat ik de val installeerde zodat ik eigenlijk de pijp te lang maakte en snijd het neer aan houd de val dicht bij de bodem van het bed.

Voor de huisvesting van de bell, ik gebruik ik een sectie voor 2" PVC pipe en snijd het 9" lange.  Ik moet sommige benen gesneden met de bodem, zodat het water in de Bel krijgen kan.  Nogmaals, niet met behulp van de tabel zag hoe het moet worden beheerd, plaatste ik het mes aan ongeveer 3/8" hoog en kwartaal de pijp voor de eerste rand van elk been, dan verplaatsen de pijp een beetje van het mes terug en zorgvuldig kant-blade materiaal uit de pijp tot er 4 leuke" slots ".  Volgende cement ik een cap 2" op de pijp.

Een ander belangrijk onderdeel is de adempauze buis die wordt gebruikt om de sifon goed stoppen.  De buis moet worden aangesloten op de bel bij over het niveau van de standpipe om te verzekeren dat er water wordt gezogen erdoor; het is in wezen als zuigen het water uit de beker als een rietje.  Als het doorgaat de top, meestal is er niet voldoende zuigkracht van de sifon te trekken water helemaal door de SlimTube heen.  Ik graag vast een 1/4" NPT 3/8" prikkeldraad montage aan de kant van de klok.  Ik kocht een 1/4" kraan op eBay en het werkt goed voor deze kunststof buizen draadsnijden.  Nadat u het gat op, voeg ik een beetje vaseline of Teflon en schroef in de montage dus het is strak.  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er lucht kan niet lekken omdat het zou de sifon niet naar behoren werken.  Volgende ik hecht een onderdeel van I.D. slang 3/8" en snijd het dus het zal ongeveer 3/4" vanaf de onderkant van het bed groeien.  Het lijkt een beetje lang in de video, maar de bel zit op de top van de Schotkoppeling en de cup zal ligt direct aan de onderkant van het bed groeien.  Kortom, de buis moet lang genoeg dus het is nog steeds binnen de beker als het geplaatst op de bodem, maar kort genoeg zodat de cup een beetje stijgen kan zodra het drijfvermogen.  Ik zet de buis aan de grootte van de Bel vast met een paar treksluiters en bieden een spacer om de buis uit de buurt van de klok.  Deze kleine ruimte is nodig zodat de cup tussen de klok en de buis past.  Ik sneed ook een inkeping de onderkant van de buis om het ongelijk.  Wanneer het zuigt het water, als het is plat kan het tegen de onderkant van de cup, waardoor het aansluiten van de adempauze, niet toestaand het om te zuigen meer zuigen.

Het laatste deel is de standpipe.  Hebt u een val, moet de bovenkant van de pijp worden gesneden om ongeveer 1 inch onder het maximumgehalte van water.  Ik slip het gewoon in de montage zodat het kan worden verwijderd en op verschillende lengtes te passen voor de gewenste hoogte gesneden.  That's about it.  Als u deze video nuttig vond, vergeet dan niet om het een thumbs-up en een reactie achterlaten op de werking van uw sifon.  Bedankt voor het kijken!

Gerelateerde Artikelen

How to Build een koepel van Earthbag

How to Build een koepel van Earthbag

Opmerking: Als u nieuw bij earthbag bouwen bent, eerst lezen de inleidende Stapsgewijze Earthbag gebouw Instructable en How to Build een Earthbag Roundhouse . Ook zijn mijn nieuwe Earthbag gebouw gids en Earthbag gebouw DVD nu beschikbaar.Wij dit ear
How to Build een 3-voudige Chinese picknickmand

How to Build een 3-voudige Chinese picknickmand

How to Build een 3-voudige Chinese picknickmandIn één keer een cadeau voor een pas getrouwd stel, het trapsgewijze picknickmand is een nogal ongewone item en niet een project waarvoor gemakkelijk u instructies voor vandaag vindt. Dit instructable bev
How to Build een frisdrank fles raketwerper

How to Build een frisdrank fles raketwerper

How to Build een frisdrank fles raketwerperDus we een picknick werk hadden en we wilden sommige kinda geeky fun... werd een frisdrank fles raket lanceren gesuggereerd... probleem is we hebben niet een draagraket en de picknick was binnenkort! Nooit a
How to build een elektrische Longboard met telefoon control how

How to build een elektrische Longboard met telefoon control how

Elektrische longboards zijn awsome!TEST BEELDEN IN DE VIDEO HIERBOVENHOW TO BUILD EEN ELEKTRISCHE LONGBOARD BEDIEND VANAF EEN TELEFOON MET BLUETOOTHUpdate #1: Grip tape geïnstalleerd, enkele aanpassingen aan de snelheidsregelaar hebben betekend ik he
How To Build een grimmige industrieën Iron Man Arc Reactor... Zeer zeer low-cost...

How To Build een grimmige industrieën Iron Man Arc Reactor... Zeer zeer low-cost...

How To Build een grimmige industrieën Iron Man Arc Reactor... Zeer zeer low-cost arc reactor diede meeste kan zeer gemakkelijk maken.nu heb ik een vinyl cutter en ik heb gebruik van een stuurlieden cnc router maar het gaat hier om een te bouwen datie
How to Build een Website

How to Build een Website

Leer hoe een Website te bouwen. Eerst moet je een idee, wat je het maken van de website over. Een vindplaats voor info, entertainment, of blog. U wilt een onderwerp waarin u geïnteresseerd bent, zodat u houden toe te voegen post of pagina's. Hopelijk
How to Build een Lightsaber in Word 2010

How to Build een Lightsaber in Word 2010

How to Build een Lightsaber in Word 2010.Stap 1: Stap 1Open Word 2010Stap 2: Stap 2Ga naar invoegen en klikt u op shapesStap 3: Stap 3Bouwen van uw gevestStap 4: Stap 4 Het toevoegen van een mes met behulp van een afgeronde rechthoek. Merk de witte b
How To Build een boekenplank

How To Build een boekenplank

How To Build een boekenplank
How to Build een Truck Bed organisator

How to Build een Truck Bed organisator

How to Build een veelzijdig en verstelbaar Truck Bed organisatorGotta vrachtwagen? Die niet nodig een vrachtwagen bed organisator of een opslagsysteem dat weerhoudt dat kleinere punten rollen rond in het bed van de vrachtwagen en uit bereiken?Ik weet
How to Build een statiefkop

How to Build een statiefkop

How to Build een 3D statief hoofdU kunt zien dat kunnen we deze hoofd http://dpr.org.ua/index.files/Tour_Pizza.html
How To Build een Solar Panel

How To Build een Solar Panel

momenteel ben ik een student computer engineering studeren, en deze zomer terwijl ik op vakantie was ik besloot ik wilde meer weten over zonne-energie en hoe te bouwen van een zonnepaneel van kras. Mijn belangrijkste reden om op zoek te bouwen mezelf
How to Build een desktopcomputer

How to Build een desktopcomputer

Torengebouw uw eigen computer kan klinken als een uitdaging, maar het is eigenlijk heel simpel. Het kan worden bereikt met normale huishoudelijke hulpmiddelen en minimale technische kennis.Deze gids zal veronderstellen dat u reeds delen hebt geselect
How to Build een loods video's en instructies

How to Build een loods video's en instructies

Klik op de koppeling voor 11 stap voor stap video tutorials om te bouwen van een mooie, functionele outdoor loods! Gebracht aan u door icreatables.comhttp://www.icreatables.com/Sheds/How-to-build-Shed/How-to-Build-a-Shed.htmlStap 1: Stap 1: hoe te bo
How to Build een kelder Hydroponic Tuin

How to Build een kelder Hydroponic Tuin

Dit is de hydrocultuur tuin die ik begon een paar maanden geleden in mijn kelder. Het is geautomatiseerd met een Raspbery Pi, en sommige controle van planken.Wat ik momenteel ben steedsBoerenkool, bonen, tomaten, radijs rat staarten, paprika, sla, ra