Hoe te gebruiken The DaVinci Code Cryptex (Steampunk USB Drive Hardware Encryption): een leuke verbetering van uw USB-Dead Drop (of Geocache)


In dit instructable ik zal u tonen hoe te gebruiken een cryptex DaVinci Code. Het kan worden gebruikt als een kant en klare prachtige Steampunk-achtige hardware-encryptie voor uw USB-drive en/of een leuke container impove uw USB-Dead Drop ("anonieme, off line, peer-to-peer file sharing netwerk in de openbare ruimte met behulp van een USB-apparaat"). Ik zal u tonen hoe te draaien van de wijzerplaten van de cryptex en de brieven van de combinatie om te ontgrendelen de cryptex line-up. Ik zal u tonen hoe te openen de cryptex en uw USB-flashstation. Tot slot zal ik u tonen hoe te sluiten en vergrendelen van de USB flash drive binnen de cryptex.

Onderdelen die nodig zijn voor uw cryptex verbetering van uw USB-Dead Drop:

1 DaVinci Code Cryptex (ik heb mijn DaVinci Code cryptex van Dollar-generaal voor $5.00 USD, maar u kunt een zelfgemaakte cryptex)
1 USB Flash Drive (uiteraard één klein genoeg in grootte aan te passen binnen uw cryptex--de opslagcapaciteit is aan jou, maar groot genoeg om op te slaan van de soorten gegevens die u wilt delen).

Als we zeggen "off the grid", bedoelen we vaak uit het elektriciteitsnet. "Off the grid," echter, kan ook betekenen off van een netwerk van de internconnected met inbegrip van het Internet. Terug in de dag voordat er zelfs een Internet was, veel mensen gecommuniceerd met behulp van zogenaamde FidoNet. U instellen een computer thuis met een dialup modem en de FidoNet-software, die een stuk was als een hedendaagse discussieforum (destijds genaamd "prikborden") waar u discussie kon wisselen berichten, e-mails en zelfs bestanden. U gebruikt uw computer om te bellen op de externe computer met uw modem en wordt aangemeld bij de FidoNet-software en u kon uw e-mail controleren, lezen of publiceert op geen discussies die u gebeurde om te volgen, en te downloaden of te uploaden gegevensbestanden of software. Ik hield voor het downloaden van tekst gebaseerde rol spelen. Veel mensen willen opschrijven en zou laten u gratis downloaden van de spelen. Om u een idee van hoe lang geleden dit was, behoorde een van mijn eerste tekst gebaseerde role-playing games die ik downloaden met behulp van een 300 baud-modem met een akoestische koppeling!

Ik weet niet of er tegenwoordig FidoNet type systemen up en running, maar als je erover nadenkt nog te worden moest je "op de grid", of op het telefoonnetwerk te gebruiken. Tegenwoordig meer en meer mensen met interessante manieren komen om te communiceren zonder "op de grid;" meer en meer mensen komen met interessante manieren om off line te communiceren. USB-dode druppels zijn steeds een van deze populaire methoden:

http://en.wikipedia.org/wiki/USB_dead_drop

Natuurlijk, kan het moeilijk zijn voor sommige mensen te monteren van een USB-flashstation in een bakstenen muur. Ik zeg, stel uw bestand delen vrij van de muur! Deze manier, als u wilt, kunt u de locatie van uw USB-Dead Drop (misschien iemand verwijderd alle gegevens of malware installateur daarop).

Mensen zullen vervolgens moeten een methode voor het vinden van uw USB-Dead Drop. Als u wilt dat de locatie van uw USB flash drive openbaar, kunt dan u de locatie als een geocache op geocaching.com publiceren.

Als u wilt beperken van het aantal mensen die toegang tot uw dode drop hebben kunt u de openbare bibliotheek te communiceren de locatie. Kies een duistere en erg saai boek dat u zeker bent niemand ooit zal willen lezen en dus niemand ooit zult willen controleren uit de bibliotheek. Zolang iedereen in de groep met wie u communicat de locatie van uw flash-drive wilt welk boek weet te gebruiken, kunt u een boek cijfer (http://en.wikipedia.org/wiki/Book_cipher) voor het coderen van de coördinaten van uw dode drop.

Laten we zeggen dat je wilde voor het coderen van de coördinaten 39.7682,-86.158. Woont u in indianapolis kunt u uw GPS om deze plaats te vinden. Als u niet in Indy woont of niet een GPS hebben kunt u http://maps.google.com/ te vinden.

Eerst schrijf de coördinaten in woorden:

drie negen punt zes zeven acht twee komma min acht zes punt één vijf acht.

Hier is hoe het eerste woord "drie" eruit ziet nadat de boek-cipher passeert:

24 5 110 9 40 8 154 10 64 10

Het eerste nummer is het paginanummer, het tweede getal is het aantal tekens te tellen om te zoeken naar de letter:

24-5 = t
110 9 = h
40-8 = r
154 10 = e
64 10 = e

Als u don'y welk boek ik gebruikte weet dan het zou vrijwel onmogelijk voor u om het bericht te ontcijferen. U kon het gecodeerde bericht per koerier, door post of via gewone e-mail verzenden en zelfs als het bericht wordt onderschept, het zou worden in de buurt van onmogelijk te ontcijferen van de boodschap via cryptoanalyse.

Aan de andere kant, als je weet is welk boek om het te gebruiken eenvoudig te ontcijferen van het bericht.

Nu heb je twee methoden voor het communiceren van de coördinaten van uw USB dood laten vallen. Als u uw flash drive door iedereen worden gebruikt wilt, kunt u de coördinaten communiceren door het posten van het als een geocache op geocaching.com. Als u alleen een selecte groep van mensen die u hebt gekozen wilt als kundig voor vlaag uw flash-drive, zul je die specifieke groep mensen vertellen welk boek in de bibliotheek te gebruiken om te ontcijferen van uw boek cipher.

Daarna hebt u om te kiezen waar u uw USB-dead drop. Het zou zo simpel zijn als de holte van een boom waar u enkel de naakte flash drive kan plaatsen. Hoe saai. Of je kan kiezen om de flash drive in een pil fles en zet het dan in de holte van de boom. Nogmaals, hoe saai.

Wees creatief met uw containers! Bijvoorbeeld, ik heb een geocache geplaatst in een molletje chaser: http://molechasersinternational.com/original.html

Het molletje chaser maakt gebruik van een 555 timer om een relais buzz. Het leek te houden van de mollen uit de tuin, maar uiteindelijk de estafette brak, dus ik het lef haalde en een opmerking stootkussen en in het pen en het als een geocache plaatste.

Met behulp van de DaVinci Code cryptex geeft een mooie steampunk-look aan uw USB-Dead Drop. Lees de rest van dit instructable om te leren hoe het te gebruiken.

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een leuk spel van de fysica

Hoe maak je een leuk spel van de fysica

Hallo allemaal, nu in dit instructable, ik zal het maken van een spel dat gemakkelijk op de portefeuille! Ik ben een enorme natuurkunde nerd en een cheapo (één als de ergste combinaties als u wilt dat de verbeelding kwikhoudende meettoestellen!), dus
Schieten voor een functie van de Homepage: Timelapse en multi-blootstelling Fotografie DIY-Hoe (maken of uw eigen code schrijven!)

Schieten voor een functie van de Homepage: Timelapse en multi-blootstelling Fotografie DIY-Hoe (maken of uw eigen code schrijven!)

Wat ik leuk vindt aan Instructables is het foto-centric: het eerste wat je ziet bij het maken van een nieuwe Instructable is "Voeg afbeeldingen", voordat een tekstvermelding dialoogvenster verschijnt! Foto's zijn in de wereld waarin die we vanda
Hoe te gebruiken Computer registreert - Les 1 - bits Basics, maskeren, logische operaties

Hoe te gebruiken Computer registreert - Les 1 - bits Basics, maskeren, logische operaties

Computer registers zijn lastig te gebruiken maar de moeite waard leren hoe te gebruiken. Ze eruitzien als getallen, maar de daad als een reeks van selectievakjes. Elke bit kan een verschillende functie hebben. Zetten een 1 of een controle zal oplicht
Hoe het bouwen van een hydrocultuur systeem van N.F.T.

Hoe het bouwen van een hydrocultuur systeem van N.F.T.

hebben u ooit had moeite met het verzorgen van een bodem tuin of dacht dat het was teveel onderhoud? Als dat zo is, zullen de hydrocultuur geweldig voor je. Zelfs als je bodem tuinieren, hydrocultuur biedt een leuke verscheidenheid van traditionele t
Hoe te gebruiken SurfaceMapperGUI voor fundamentele projectie karteringsprojecten

Hoe te gebruiken SurfaceMapperGUI voor fundamentele projectie karteringsprojecten

In dit Instructable ik zal praten over een tool die ik heb gemaakt genaamd SurfaceMapperGUI, die is bedoeld om te voorzien in een echt barebones interface projectie mapping dat kan intuïtief worden opgepikt binnen een dag.Veel andere projectie mappin
DIY Arduino Unit Converter: Hoe te gebruiken LCD:

DIY Arduino Unit Converter: Hoe te gebruiken LCD:

hier is een gruwelijke video van het werken. Ik zal later een beter een uploaden.Uiteraard is dit voor het merk te leren jeugd wedstrijd, dus hier zijn de antwoorden op al uw vragen!Wat ik maken?Nou ik dacht dat het was tijd die mijn Arduino geleerd
Feel-The-Code Reader - deel 3: Amp Hardware

Feel-The-Code Reader - deel 3: Amp Hardware

Feel-The-Code (F-T-C) is een vibra-tactiele tekstprogramma van Morse Code. Het heeft een softwarecomponent en een hardware-onderdeel. Het doel ervan is om te lezen van een tekstbestand geruisloos en zonder te kijken naar de computer mogelijk te maken
Hoe maak je een steampunk USB flash drive

Hoe maak je een steampunk USB flash drive

Heb je ooit wilde een USB-flashstation, dat was een beetje meer dan alleen een gewone plastic een? Ben je een fan van het steampunk genre? In dit instructable ik zal u tonen hoe mijn soort steampunk flash drive te maken. Dit is niet een project voor
Hoe lees ik fles Cap Code zonder Opening

Hoe lees ik fles Cap Code zonder Opening

dit is een eenvoudige tutorial over hoe om te lezen van de code onder een kroonkurk zonder daadwerkelijk de fles te openen. We gebruiken de LED op een iPhone te maken een reflectie op het oppervlak van de soda, die u vervolgens gemakkelijk kunt lezen
The Clockwork Nightmare: A Steampunk'd Jack Skellington

The Clockwork Nightmare: A Steampunk'd Jack Skellington

I work for a web hosting company and we go in for Halloween in a big way. Leuk, echt groot. Dit jaar, in feite, we gehuurd The Edison in het centrum van Los Angeles voor ons bedrijfsfeest. Met zo'n een verfijnde instelling nodig wij buitengewone kost
Koperen pijp Cryptex of hoe om een leuker cadeau te geven...

Koperen pijp Cryptex of hoe om een leuker cadeau te geven...

Mijn vriend en ik begonnen met het geven van geschenken in ongebruikelijke manieren een tijdje geleden en terwijl dit prille idee gewoon voor ons opstijgen is wij verwachten dat het snel oplopen tot epische proporties.Het begon allemaal toen ik gaf h
Hoe te gebruiken Google documenten voor gegevensregistratie

Hoe te gebruiken Google documenten voor gegevensregistratie

ik heb een Netduino + aangesloten op het Internet met gegevensregistratie via Google docs.Voordat ik vond dit was ik het verzamelen van de gegevens via een SD-kaart, op de Netduino.Ik lees bijna elke dag Hackaday hier dat ik struikelde omhoog op http
Hoe te gebruiken "Make-up Match Me", de nieuwe make-up App voor iPhone-gebruikers!

Hoe te gebruiken "Make-up Match Me", de nieuwe make-up App voor iPhone-gebruikers!

Dit is een eenvoudige stap voor stap handleiding over hoe te gebruiken "Make-up Match Me". De beste make-up app te laten zien welke kleuren het beste bij jou past!Vergeet niet om "als" het op FB voor meer info of om te achterhalen van
Houtbewerking hoe te gebruiken 4 Basic zagen

Houtbewerking hoe te gebruiken 4 Basic zagen

In dit instructable leert u de basisprincipes van 4 houtbewerking zagen en hoe ze te gebruiken. De vier zagen: 1) de tabel zag 2) de cirkelzaag. 3) de mijter zag. 4) de puzzel.Stap 1: Houtbewerking hoe met een decoupeerzaag Als het gaat om veelzijdig