Hoe maak je een PVC elastiek machinegeweer Gatling Gun - PVC pijp projecten


Hoe maak je een PVC elastiek machinegeweer Gatling Gun

-(Bekijk Video)-

In deze video zal ik u tonen hoe maak je een PVC Rubber Band-machinegeweer. Dit is niet een moeilijk project, maar het duurt enige tijd om het te bouwen correct.

Hier is een lijst van alles wat die ik gebruikt:

PVC (1/2 inch pijp):

4 – hoek 3-weg connectoren

3 – ellebogen

1 – T-connector

6 – 11" lange

3-12" lang

6 – 3" lange

2 – 1/2" lang

PVC (2 inch pijp):

1-11" lange

2-knock-out tabbladen

CPVC (1/2" pijp):

2 – ellebogen

1 – 16" lange

1 – 4,5" lange

1 – 1" lange

Andere nodig Items:

-PVC cement

-Warme lijmpistool

-550 Paracord ongeveer 11 voet lang

-Zag

-Bestanden (ronde, platte, gebogen)

-Meten van tape of liniaal

-Zwarte marker

-Tape

-De treksluiters

-Boren met 1/2" bit

-Ademhaling masker

-Aansteker

-Diverse verpakkingen van elastiekjes

Optionele Items:

-een mes

-een Dremel gereedschap

Laten we eerst kijken naar de vaten omdat ze de meest tijdrovende.

Maar eerst moet iedereen het dragen van een masker van de ademhaling wanneer indienen of schuren van PVC.

Neem één van de 12-inch buizen en surround met 6 van de 11-inch buizen en hen op zijn plaats te houden met treksluiters aan beide uiteinden. De vaten willen bewegen, dus ik ervoor zorgen dat ze waren recht en niet gedraaide moest alvorens toe te voegen een laagje warme lijm van elk van de buiten valleien. Nadat de lijm is gedroogd, was ik in staat om de zip-banden. De vaten moeten zitten kundig voor vrij draaien rond het centrum pijp. Als het een beetje krap, dat is oke maar je moet het met de hand draaien.

Daarna moest ik bestand van beide uiteinden van de vaten. Ze worden zelfs en glad of kan er interferentie problemen bij het fotograferen.

Daarna was het tijd om de inkepingen. Met behulp van een meetlint, maakte ik een mark 1/2-inch tussenpozen langs de buitenzijde van elk vat verlaten over 3-duim aan de voorkant.

Met een zaag snijden ik een inkeping op elk merk. De inkeping hoeft alleen te worden ongeveer 1/4 van de weg door elk vat. Ik nam een bestand en elke inkeping vergroot. De kant die het dichtst bij de voorkant moet worden iets schuin naar binnen, en de achterkant van de inkeping moet worden naar buiten hellende in een scherpere hoek. Dit zal gemakkelijker om te laden. Ik heb 16 inkepingen gemaakt in elk vat. Wees geduldig, is dit een lang proces.

Vervolgens voegde ik inkepingen op de front-ends van elk vat voor de elastiekjes om uit te rusten wanneer ze geladen worden. Alleen maakte ik deze over een 1/4 van een inch diep, maar een 1/2 inch inkeping beter kan werken afhankelijk van het soort elastiekjes die u gebruiken.

Nu is een goed moment om het frame in elkaar en toleranties controleren. Ik heb verbonden twee van de 12-inch en 3-inch buizen samen met behulp van de hoek connectoren. Ik heb vervolgens de resterende 3-inch buizen op de vier open "slots" ingevoegd. Twee van de ellebogen zal houden de center vat pijp en dia over de linkerkant 3-inch buizen. De vaten moet nog steeds kunnen vrij draaien.

Het T-stuk moet worden gelegd op de andere achterste 3-inch pijp en de laatste elleboog op de resterende pijp. Deze twee aansluitingen zal houden de pijp CPVC en de grotere 2-inch pijp. Maar eerst moest ik gebruik maken van twee kleine 1/2-inch lange stukken PVC pijp als bussen. Uit de winkel zijn ze te strak rond de CPVC, dus moest ik wat materiaal verwijderen van binnenuit. Een bestands- en zand papier zal werken, maar ik gebruikte een dremel tool om tijd te besparen. Ik heb een stuk ingevoegd in de elleboog en de andere in het t-stuk.

Het is nu een goed moment om te testen de grotere 2-inch pijp past. (De grotere pijp was dus een revolutie van de greep zou vuur ongeveer 6 elastiekjes nodig.) Als u de grotere pijp gecentreerd op de pijp CPVC, moest ik 'knock-out tabs' uiteinden de grotere pijp. Ik gebruikte een boor en een bestand te maken van een gat net groot genoeg in het midden van elk tabblad. De tabbladen werden vervolgens gelijmd in plaats. Ik test voorzien van de grotere pijp en vervolgens gelijmd de tabs om de CPVC pijp ervoor te zorgen dat er was genoeg ruimte tussen de lijm en de connectors.

Ten slotte met de resterende stukken CPVC, ik een eenvoudige greep gebouwd en gecementeerd het op zijn plaats. Het handvat moet worden gecementeerd of gelijmd of het zal blijven te vallen, zoals zij heeft gedaan in het vroege testen.

Voor de release van de rubberen band ontdekte ik vroeg op dat dunne kite tekenreeks zal leiden tot een bos van kwesties met elastiekjes niet vrijgeven. Maar toen ik overgeschakeld naar 550 paracord, de problemen gestopt. De grotere snoer helpt om te heffen van de elastiekjes volledig uit elke inkeping. Het snoer helpt ook om Houd de elastiekjes in positie.

Ik verbrand ook het puntje van de paracord met een aansteker moeilijk te maken het zodat het in één van de inkepingen strak passen zou. Indien correct gedaan, hoeft u niet een ding om het te houden in plaats. Deze techniek voorkomt ook dat over het draaien van het handvat, omdat de paracord zal enkel dia uit de sleuf als het einde is bereikt. Ik vond dat een simpel stukje tape het paracord aan de grotere 2-inch pijp houden kan, maar u kunt boor een gat als u verkiest.

De rubberen Band-Machine Gun is nu klaar om te laden.

Met het paracord gewikkeld rond de grote pijp, steek het uiteinde van de paracord in één van de inkepingen en licht zet de vaten te scherpen van haar houd. Beginnend met de eerste inkeping op het tweede vat, beginnen de elastiekjes één tegelijk laden. De vaten samen met het paracord moeten worden gedraaid, nadat elke inkeping is geladen.

Zodra een volledige omwenteling van het snoer is bereikt op de vaten, het snoer naar de volgende reeks van inkepingen en blijven laden.

Zorg ervoor dat de kleinste elastiekjes eerst laden of ze zal niet veel bereik hebben. Als u geen zeer kleine elastiekjes of meer macht wilt, kon ik 2 knopen in een enkele band en snijd het in 2 stukken.

En daar heb je het, een PVC elastiek machinegeweer Gatling Gun.

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een PVC pijp "P"

Hoe maak je een PVC pijp "P"

lijst van materialen:-4, 45 graden fittingen-1, 90 graden montage-1, T-gezamenlijke montage-3, 1 in PVC pijp-3, 3.5 in PVC pijp-1, 8 in PVC pijpStap 1: Zoeken alle armaturen Verzamel alle van uw beslag te laten klaar wanneer u samenstellen.Stap 2: Ge
Hoe maak je een K'NEX elastiekje Gatling Gun met selecteerbare rijstanden

Hoe maak je een K'NEX elastiekje Gatling Gun met selecteerbare rijstanden

In deze tutorial leert u hoe maak je een elastiekje Gatling gun (alias "minigun") uit K'NEX.Het pistool functies 8 vaten die kan elk houd ongeveer 4 elastiekjes voor een totaal van ongeveer 32 rondes van munitie. Het pistool kan worden aangedrev
Hoe maak je een PVC pijp bom Prop (voor films)

Hoe maak je een PVC pijp bom Prop (voor films)

Hou je echt betekenen streken? Of vind je het maken van video's maar hoeft niet een bom prop? dan zult u absoluut dit instructable over hoe te maken als een een nep pvc pipe bombWat u nodig zult hebben-een Pvc pijp Cutter-Een soort van kleine klok of
Hoe maak je een PVC pijp fles raketwerper

Hoe maak je een PVC pijp fles raketwerper

heb je altijd al wilde een van die koele fles raketwerpers maar niet kon veroorloven? Nou dat gebeurde aan me, dus ik nam actie. IK ZAL U TONEN HOE TE MAKEN VAN DE LANCEERINRICHTING VAN DE RAKET VAN EEN FLES VOOR MINDER DAN 10 DOLLAR! Geloof ik... Ik
Hoe maak je een pvc pijp brief

Hoe maak je een pvc pijp brief

Im ga u tonen hoe te maken van de letters N en P uit pvc pijp.Stap 1: Verzamel materialen Eerste je moet verzamelen van alle materialen die u nodig hebt 3 inch en 5 in pvc buis, pvc aansluitingen, een liniaal en een pijp cutterStap 2: maatregel pijp
HOE MAAK JE EEN PVC PIJP BOW!

HOE MAAK JE EEN PVC PIJP BOW!

Hey gaan jongens kijken op mijn kanaal! de crunch 101link:https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...Heres hoe maak je de boogHier is deel 2Als ik een deel 3 zal ik post-itThx u guys rock!
Hoe maak je een PVC pijp boot Rack

Hoe maak je een PVC pijp boot Rack

materialen:1/2 inch PVC pijp *1/2 inch PVC assortiment onderdelen1/4 inch dik schuimHete lijm* we zullen vinden hoeveel PVC pijp u moet in de volgende stap.Tools: PVC pijp cutter of BeugelzaagMeetlintHersenenDit instructable is alles over het maken v
Hoe maak je een PVC wakizashi

Hoe maak je een PVC wakizashi

Hallo jongens vandaag ik zal u tonen hoe maak je een PVC wakizashi. Een wakizashi is een korte katana en als je wilt om katana gewoon maken het een beetje langer. Dus laten we aan de slag.Stap 1: Spullen die u nodig hebt. 1. Eén twee voet gedeelte va
HOE MAAK JE EEN PVC MES SCHEDE!!!

HOE MAAK JE EEN PVC MES SCHEDE!!!

Hey jongens vandaag zal ik u laten hoe maak je een pvc mes schede!Bekijk mijn kanaal:https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...Bedankt voor het kijken!Commentaar op wat ik vervolgens moet bouwen!
Hoe maak je een PVC ocarina

Hoe maak je een PVC ocarina

In deze instruructable leer je hoe maak je een PVC ocarina!Uit wikipedia;De ocarina (/RkY rument. [ 1] variaties bestaan, maar een typisch ocarina is een gesloten ruimte met vier tot twaalf vinger gaten en een mondstuk dat uit het lichaam projecten.
Hoe maak je een pvc O en K

Hoe maak je een pvc O en K

materialen voor O8 - verkooppunten van 90 graden-kant12 - 6 in de pijpStap 1: maken de boven- en onderkant eerst nemen 4 6 in pijp en 4 verkooppunten van de kant van de 90 gradenSluit twee stukken van de pijp in de zijkanten van elke uitgang (niet va
Hoe maak je een PVC-Water / lucht / vacuüm pomp!

Hoe maak je een PVC-Water / lucht / vacuüm pomp!

In dit project leert u hoe maak je een aanpasbare PVC handpomp die zal maken van vacuüm zuignap, pomp water of lucht te comprimeren.Een eerste vereiste om de pomp zullen 2 zelfgemaakte selectievakje kleppen.  U kunt leren hoe te maken van deze goedko
Hoe maak je een PVC waterpistool met PVC

Hoe maak je een PVC waterpistool met PVC

In deze video laten we u zien hoe maak je een geweldig waterpistool die alles op zijn pad met sommige eenvoudige PVC pijp zal genieten. Het is gemakkelijk te maken heeft een eindeloos aanbod van water uit de slang.Dit is een geweldige manier om af te
Hoe maak je een gemakkelijk semi-auto Spud Gun uit een brandblusser plus schroefdraad

Hoe maak je een gemakkelijk semi-auto Spud Gun uit een brandblusser plus schroefdraad

Dit Instructable zal u tonen hoe te maken van een lucht kanon uit een brandblusser en PVC en hoe maak je een getrokken vat zonder ingewikkelde machines. Tegen het einde van dit Instructable leert u hoe maak je een spud geweer dat kan houden ≤200 psi