Hoe maak je een kleine kamer kijken grote


een vraag herhaaldelijk gehoord door interieur designprofessionals is hoe maak je een kleine kamer kijken groter.

Ongeacht het huis interieur – in de hedendaagse of land - eens de meeste huiseigenaren; meer ruimte zou geweldig zijn. Ongeacht de grootte van het huis of de indeling zijn een of meer kamers meestal aan de kleine kant.

Hoe maak je de Look van een kamer groter

Versieren kleine kamers en komen met manieren om te besparen van ruimte en kamers kijken grotere vormt een bijzondere uitdaging voor de meeste huiseigenaren. Duurt creativiteit en vooruit denken te komen met een effectieve ruimtebesparende ontwerp van de kamer zonder het compromitteren op home decor.

Als uw huis kleine kamers heeft en ruimte een probleem is – Schraap wat moed. Onderstaande te verschijnen groter door het volgen van de geweldige tips voor tien kleine kamer en kleine kamer ontwerp ruimer kan worden gemaakt.

1. decorating idee voor een kleine woonkamer

Als een van de meest kamers in het huis, met name ten behoeve gebruikte van onderhoudend en ontspannen, versieren van een kleine woonkamer te warm en uitnodigend nog nog ruime verschijnen is belangrijk.

Soms is de meest effectieve manier om de bruikbare ruimte om gewoon het reorganiseren van het meubilair. Verwijderen alle rommel, en laat slechts 1-3 van elke kamer van een type inrichting accessoire; zoals tijdschriften weergegeven op een eindtafel, vazen, kussens gooien, enz.

Het woord zoveel objecten uitstappen mogelijk; stereo-apparatuur, beelden, urnen met droogbloemen, potplanten, enz. Als u wilt om hen te houden op de kamer, verplaatsen ze op de planken en meubels in plaats van op de vloer.

Een ander decoreren geheim is om gebruik van de ruimte die is meestal over het hoofd gezien en die doet niets toe te voegen aan bruikbare vloeroppervlakte. Een hoek entertainment center TV kast biedt meer ruimte en maakt de kamer verschijnen meer open.

2. slaapkamer meubilair voor kleine kamers

Vloeroppervlak in een kleine slaapkamer verhogen door het verwijderen van geen onnodige stukken van meubilair. Herinner me, is de belangrijkste functie van de kamer voor het slapen; Daarom moet het bed het grootste, meest prominente stuk van meubilair in de kamer.

Ongeacht de grootte kast, gebruik ruimtebesparende kast organiseren componenten voor geoptimaliseerde opslagruimte. Een schoen rek houden schoenen handig en in een klein gebied, in plaats van multi paar schoenen waardevolle verdieping ruimte innemen.

Te veel objecten en teveel prints zal de ruimte kleiner maken, verstopte en gesloten; in plaats van open, luchtig en ontspannen. Hoewel het gebruik van de ruimte van de muur kunnen nuttig zijn voor het maken van meer vloeroppervlak, zal te veel dingen op de muur maken de kamer verschijnen overvol en kleinere

3. meer ruimte creëren in kleine ruimten van de familie

Familiekamers zijn meestal meer casual zijn dan de andere kamers van het huis en zijn daarom gemakkelijker toe te passen ruimte opslaan dat Ideeën verfraait.

Een kleine kamer versieren idee perfect voor de familie kamer is stapelbaar zitplaatsen. Een boon tas stoel, bijvoorbeeld, biedt comfortabele zitplaatsen voor volwassenen en kinderen, en kan worden gestapeld in een kast of de hoek van de kamer wanneer niet in gebruik.

Bean bag meubels – waaronder love seat en sofa mutsen – kan uit de weg worden verplaatst naar het creëren van meer ruimte wanneer nodig; snel, gemakkelijk en met weinig inspanning. En met hedendaagse leuke prints en stoffen, er is een boon tas-stijl die bijna elk type interieur design interieur compliment zal.

4. eenvoudig Decorating Tip voor kleine eetkamers

De eenvoudigste manier om meer ruimte te creëren in een kleine eetzaal is te krimpen van de tabel. Een kleine eetkamer tafel, of een met verwisselbare bladeren die kunnen worden opgeborgen wanneer niet in gebruik, gaat een lange manier in het maken van de kamer kijken, meer open en ruim.

Een klein hoekje china kabinet bespaart extra ruimte; weergeven, maar een paar eenvoudige stukken zal de ruimte minder onoverzichtelijk uitzien en geven de illusie van meer ruimte maken.

5. ruimtebesparende keuken Tips

Ruimte toe te voegen naar het hart van elk huis kan – de keuken – effectief worden bereikt door het toevoegen van built-ins.

"Financieringsbehoeften" extra ruimte uit een aangrenzende kamer zal kosten veel minder dan het toevoegen van nieuwe ruimte naar de keuken. Tegemoet te komen aan dergelijke gebouwd in functies als een ingebouwde oven of koelkast.

Solid-surface countertops van het licht-kleur visueel fleuren de kamer en maakt het verschijnen groter; onder de teller kleine keuken zal toestellen verhogen van de teller ruimte en overzichtelijker.

6. Maak een kleine badkamer groter lijken

Kleine badkamer design kan worden gemaakt om te kijken groter met een paar snel, makkelijk versieren tips.

Verbeteren van de kleine badkamer ruimte met behulp van bleke, koele kleuren die licht; reflecteren blanken, pastels en neutrale kleuren te maken van de badkamer groter dan het werkelijk is.

Een ander idee voor hoe maak je een kleine kamer kijken groter is het gebruik van verticale strepen op de muren-tekening van het oog naar boven en geven de illusie van een hoger plafond. Eenvoudige, pure raambekleding zal toestaan in meer licht en helpen de kamer voelt meer open.

Zoals met elke kleine kamer, minder rommel is gelijk aan meer ruimte, en hoe minder onderdrukkende de kamer zult voelen. Dus volledig gebruik maken van opbergvakken door toevoeging van de rekken, bakken, en planken. En indien mogelijk, houden opslag flush met muren; gebouwd in opslag tussen muur hengsten is een eenvoudig DIY project voor de middellange vaardigheid niveau klusjesman.

7. flatje meubilair

Gelukkig voor huiseigenaars met kleine kamers hebben veel meubilair showrooms volledige afdelingen gewijd aan flatje en ruimtebesparende meubels

Klein appartement meubilair is down-en kleinbedrijf; sfeervol ontworpen speciaal voor beperkt aantal plaatsen. Sommige hebben een ingenieuze inklapbaar ruimtebesparende ontwerp; anderen hebben verborgen ruimte opslaan opslag, past in een hoek, of zijn gewoon kleinere versies van standaardformaat meubilair.

Zelfs als u niet van plan bij het kopen van nieuwe meubels, geeft klein appartement Meubilair showrooms bezoeken u unieke home decor accent en kleine kamer verfraaiend ideeën die u uitvoeren kunt om de illusie van meer ruimte te creëren.

8. mirror Mirror op de muur

Een van de beste en minst dure manieren om kleine kamers versieren en creëren de illusie van meer ruimte is met het gebruik van een spiegel.

Een decoratieve spiegel, met name een grote wand spiegel, zal fungeren als een kamer expander als strategisch geplaatst aan licht of een aantrekkelijk element in de kamer. Zoals een raam met een schilderachtig uitzicht, een deuropening naar een andere ruimte, een open haard of kunstwerk.

Een verlichte spiegel zal toevoegen warmte en diepte aan een kleine kamer met anders gematigde verlichting. Een grote spiegel op de lange muur van een smalle kamer zal de ruimte verschijnen groter maken.

9. muur kleuren voor kleine hotelkamer Design

De kleur is belangrijk voor elke ruimte, maar vooral voor kleine kamers.

Een idee van de kleur voor kleine kamers is om toe te voegen diepte met behulp van effen kleuren. Gebruik één kleur voor de muur van een kamer, en een andere voor de deur openen en de muren in de kamer ernaast te benadrukken en de ruimte wordt gedefinieerd.

Scheiden van de muren van een kleine kamer in blokken van kleur kunt ook visuele diepte. Gebruik zachte tonen van kleur in lagen. Als u wilt neutraal te houden wall kleuren, selecteert u op een accentkleur en laag het in de kamer met accessoires om fleuren de kamer en breng het diepte.

Voortzetting van het thema van een enkele kleur in twee aansluitende kamers is een goede manier om te helpen los van de lijnen tussen de twee kamers en openen ze tot elkaar. Deze techniek is alleen effectief zijn, echter, wanneer gebruikt voor naast elkaar liggende ruimten die in de zelfde lijn van het zicht vallen.

Neutrale, lichte tinten en lichte kleuren werken het beste; Vermijd donkere kleuren. Vermijd patroon behang, dat de neiging heeft te overmeesteren van kleine ruimtes.

10. geweldige ruimtebesparende idee

Een geweldige ruimtebesparende idee waarmee oodles van extra opslagruimte is het bouwen van een vloer tot plafond hoek boek plank. Of een vloer tot plafond ruimtebesparende plank die uitsluitend neemt opwaarts over 12-inch vloeroppervlak. Het verstrekken van ruimte voor de ruime weergave voor collecties en boeken.

Gebouwd in boekenkasten met een kast eenheid onder voor extra opslag zijn ook geweldig. Een plank gebouwd breed en diep genoeg is geschikt voor een televisie – maken nog meer vloeroppervlakte en de kamer verschijnen groter maken. Track verlichting overhead maakt belang, diepte en warmte.

Volg deze "geheimen van de handel" interieur tips voor hoe maak je een kleine ruimte groter kijken en geniet van de extra ruimte gemaakt – visuele of anderszins!

Labels: Kamer, Impvovement

Gerelateerde Artikelen

Hoe maak je een kleine uil!

Hoe maak je een kleine uil!

Dit instructable leert u hoe maak je een kleine uil! Het was bedoeld als een toegang tot de First-Time Auteur wedstrijd in instructables, maar ik hoop dat velen van u grote vreugde van het vinden! Zodra u klaar bent met uw uil, wat gaat u doen? Zal u
Hoe maak je een kleine zusters ADAM spuit.

Hoe maak je een kleine zusters ADAM spuit.

Dit is hoe maak je een kleine zusters adam spuit uit de BioShock game serie.Ik heb altijd de zusjes in het spel en ik wilde de spuit dat de enge kleine meisjes met hen dragen maken.in sommige van de foto's zullen er twee spuiten of twee van de onderd
Hoe maak je een kleine pijl en boog - paperclip Mini boog

Hoe maak je een kleine pijl en boog - paperclip Mini boog

In deze video laten we u zien hoe maak je een kleine boog en pijl instellen met huishoudelijke artikelen en office supplies.  U kunt de pijlen schieten op doelen of door de kamer.  Wees voorzichtig niet te schieten iemand mee.Hier is wat u nodig zult
Hoe maak je een kleine container in SolidWorks 2011

Hoe maak je een kleine container in SolidWorks 2011

In deze tutorial, ik zal u tonen hoe maak je een kleine container voor het houden van diverse objecten, zoals paperclips, pinnen, gummen en zelfs plaknotities. Hierbij wordt verondersteld dat u weet veel over SolidWorks 2011, omdat dit eigenlijk heel
Hoe maak je een kleine Tractor

Hoe maak je een kleine Tractor

hoe maak je een kleine tractorStap 1: Gesneden stukjes triplex voor trekker en andere voor trolleyStap 2: Dan maak een frame voor trolley en een ruimte voor spuitStap 3: Dan past de band. Kun je schorsing als u weergevenStap 4: Dan past het frameStap
Hoe maak je een klein boek voor uw speelgoed

Hoe maak je een klein boek voor uw speelgoed

vandaag zal ik u tonen hoe om een kleine boek voor uw speelgoed te maken. En het spijt mij dat ik nog niet gemaakt een Instructables voor een lange tijd, het is omdat ik niet zijn ieder gronden.1. -2. rangen, ik gebruikte om een ton van boeken (maar
Hoe maak je een klein glas-tuin

Hoe maak je een klein glas-tuin

Heb je je ooit afgevraagd hoe maak je een tuin in een zeer kleine ruimte? Of hoe passen planten in een klein appartement of kamer? Natuurlijk kunt u een plant in een pot kopen. Als u constant bezig en geen tijd hebben voor het drenken, dergelijke opl
Hoe maak je een klein maar krachtig sling

Hoe maak je een klein maar krachtig sling

de slinger is een oude wapen. Het is zeker dat Slingers waren bekend bij de neolithische volkeren rond de Middellandse Zee, maar het lijkt waarschijnlijk dat de slinger veel ouder is. Het is heel goed mogelijk dat de sling tijdens het Paleolithicum t
Hoe maak je een kleine luidspreker voor een ipod

Hoe maak je een kleine luidspreker voor een ipod

Hallo!In deze instuctable, zal ik u tonen hoe maak je een eenvoudige luidspreker regeling die kunt u voor een ipod of een andere mp3-speler. U moet een basaal begrip van bedrading gaan op dit.Stap 1: materialen Hier is een lijst van materialen die no
Hoe maak je een kleine hond harnas met Grosgrain lint

Hoe maak je een kleine hond harnas met Grosgrain lint

hoe kleiner een hond is, hoe moeilijker het is om ze te vinden een harnas dat ze goed past. Dit leerprogramma zal u tonen hoe maak je een aangepaste montage kleine hond harnas grosgrain lint. Aangezien ik niet de eigenaar van een kleine hond, 's Mr.
Hoe maak je een kleine DIY LED Projector

Hoe maak je een kleine DIY LED Projector

ik zijn bezig dit voor over enige tijd. Ik verdunt te doen die niet te duur maar doet het werk van iets een stuk duurder. Ik denk in deze webpagina vindt u veel mensen doen hetzelfde, en dat is echt nuttig voor ons allemaal.Zie meer coole projecten i
Hoe maak je een Sketchup-kamer

Hoe maak je een Sketchup-kamer

dit Instructable is alles over het maken van een verbazingwekkende computerondersteunde designkamer. Mij zal zitten using Google (Trimble) Sketchup. SketchUp is een zeer beperkte instrument maar makkelijk te gebruiken, en het is gratis. U kunt het do
Hoe maak je een Ames kamer optische illusie gebruikt in de ban van de ring

Hoe maak je een Ames kamer optische illusie gebruikt in de ban van de ring

dit instructable toont u hoe te bouwen van een miniatuur Ames kamer uit een lay-out met behulp van papier. Een Ames-kamer is een vervormde kamer die de optische illusie van diepte en afstand van verschillende grootte geeft. Opstellingen zoals deze we
Hoe maak je een dubbele kamer waterfles kurk kanon

Hoe maak je een dubbele kamer waterfles kurk kanon

ik maakte dit een tijdje terug, en dacht ik u laten weten hoe het te maken, is het vrij krachtige!!!Stap 1: Hoe te maken... Ok so you will need the following:-A cork-1.5 liter waterfles-0,5 liter waterfles-A klep die u kunt openen en sluiten wanneer