Going Off-Grid in de Aquaponic geodetische koepel kas


ten slotte eindigde ik op de zonne-installatie voor de geodetische koepel. Het is verbazingwekkend hoe je moet kijken naar elke watt die u consumeren wanneer u niet met de macht bedrijf verbonden bent!  Deze video detailleert hoe ging het allemaal samen.  Geniet van!

Hieronder is de transcriptie:

Grote zonne-systemen kunnen produceren stroom die gemakkelijk en snel je kan doden.  Als u niet gekwalificeerd om dit soort installatie uit te voeren, kunt u het huren van een erkende elektricien die wordt ervaren met fotovoltaïsche zonne-systemen.

In deze video, zal ik u tonen hoe ik installeerde een off-grid solar systeem voor mijn aquaponic geodetische koepel broeikasgassen en kleinbedrijf.

Ik zal eerst beginnen met een paar berekeningen om erachter te komen hoe groot het systeem zal zijn.  Het is belangrijk om nauwkeurig het vinden van wat de totale wattage van alle de apparatuur worden zal, met inbegrip van de elektronica voor het zonnestelsel.  Aangezien het off-grid, is er geen manier om aan te sluiten in het systeem als u uitgeput van batterij-opslag!

Het gemiddelde vermogen van mijn apparatuur is 90 watt, zodat ik het verhoogd met 10%, voor het geval.  Voor een 12 volt lading berekent dit 2400 watturen per dag, of 200 amp-uur per dag.

Elk deelvenster dat ik gekocht wordt beoordeeld voor 245 watt.  Dit volgende deel is belangrijk!  Het systeem moet worden verkleind op het gemiddelde bedrag van de beschikbare zonlicht in de winter.  Een bezoek aan de nationale vernieuwing Energy Lab website biedt veel informatie over de hoeveelheid zonlicht die beschikbaar is in het hele land.

De kaart voor de maand December toont dat Connecticut ongeveer 2 uur van beschikbare licht per dag krijgt.  Dit betekent dat ik moet produceren en opslaan van voldoende energie in 2 uur te lopen van de pompen en Elektra systeem voor de hele dag.  Tijdens de zomer, zal er een overschot die ik gebruiken kan om de kas te koelen.

Vervolgens is een percentage van verloren licht.  Aangezien dit een vast gemonteerd systeem is en niet een zonne-tracker hoeft, het is een 20% vermindering van beschikbare zonlicht, en ik voegde nog eens 10% voor bomen en andere obstakels.  De berekening toont dat mij nood voor 7 panelen die ik maximaal 8 ronde dus ik gelijkmatig vier op elke bank installeren kunt.

De deep-cycle batterijen zijn gespecificeerd voor 325 amp-uren van de opslag met een diepte-van-zuivering van 50%.  Gebaseerd op de belasting van 100 watt, zal ik moeten 1.2 batterijen voor het opslaan van een dag waard van de macht.  Aangezien deze 6 volt accu's zijn, ik ten minste twee in serie moet te krijgen van 12 volt, maar ik kocht vier die meer dan vier dagen van de opslag zal geven zijn in het geval de panelen bedekt met sneeuw.

Nu dat alles wordt geleverd, is het tijd te halen op installateur!

Het dak boven de schuur is een geweldige locatie voor de panelen.  Het hoek naar het noorden, dus het moet haken geïnstalleerd om de hoek van de panelen in het zuiden.

De haken van de panelen zijn gekoppeld aan de voeten die zijn verdronken in de nok van het dak.  De bouten moeten worden verankerd in de balken om te voorkomen dat de panelen rippen uit in sterke wind.  Om te voorkomen dat water lekken via de gordelroos, is de voet bedekt met een speciaal stukje knipperen.  Een sealant wordt het ook gebruikt rond een aantal van de stukken om ervoor te zorgen dat water niet kan krijgen door het dak.
Zodra de eerste voet is geïnstalleerd, kan ik een kompas gebruiken om de base beugel oriënteren zodat de panelen op het zuiden liggen zal.  Nu dat de basis beugel goed georiënteerd is, kan ik de resterende voeten verankeren in de balken.  De bovenste beugel berust tijdelijk op het dak zodat de panelen kan aangesloten op het.

De volgende stap is de panelen op het dak opstaan en zet ze vast aan de montagebeugels.

De panelen op het gebruik van de randen een beetje klem die dia's in de sporen van de beugel en het vervolgens grijpt naar de binnenste lip van het zonnepaneel.  Tussen elk paneel is er een set van hold-down klemmen.

De Universiteit van Oregon Solar Radiation Monitoring Lab heeft een mooi programma dat kan worden gebruikt voor het berekenen van de zonne-hoogte voor uw locatie.  Geef de postcode en het schept een grafiek weergegeven met de hoek van de zon gedurende het hele jaar.  De gemiddelde piek voor hier is ongeveer 47 graden, maar tijdens de winter is het helemaal naar beneden de 25 graden.  Ik stel deze panelen op ongeveer 40 graden.  Op een gegeven moment kan ik de benen wijzigen zodat ze kunnen worden aangepast afhankelijk van het seizoen.

Eerst overeind ik de panelen met tijdelijke benen.  Toen ik een voet voor elk been in de balken hieronder verankeren en bevestig de laatste etappe.

De bedrading op de panelen hebben aansluitingen gegoten in hen met pakkingen water om buiten te houden.  Eventuele overtollige draad is gewoon opgerold en aangesloten op de haken met kabelbandjes.

Als u de draden naar beneden door het dak, installeerde ik de pijp van een vent.  Dit kon ik de draden met de gegoten connectoren slang via een groot gat.  Ik zet dan een cap op het om te voorkomen dat vochtig door regen.

De elektrische code nu vereist dat fotovoltaïsche systemen een aarde hebben grond.  Het is altijd heel de uitdaging om een staaf 8 voet via onze New England bodem pond.

Alle elektronica zijn gemonteerd op een stuk van cement vezel bestuur.  Ook al zijn alle domeincontrollers in behuizingen, is het leuk om de extra verzekering tegen een brand.

De kracht van de twee sets van panelen het gebouw binnenkomt en gaat naar het vak deze circuit breaker.  Dit zorgt voor de macht om te worden losgekoppeld van het gehele systeem.  Alvorens eventuele bedrading te doen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen op het dak van zijn verbroken.

De stroomonderbrekers allemaal hengsten, dus het is noodzakelijk om oog-aansluitingen op de draden.  Niet alleen doen ik krimp de connector op, maar ik ook het solderen zodat er een goede band met de draad en het nooit af zal vallen.

Na het circuit breaker verbreken panel, elk voedingsleiding gaat in zijn eigen heffing controller.  De charge controllers worden gebruikt om te controleren en laad de batterij bank op de juiste spanning.  Dit model heeft een heleboel geweldige functies, zoals data logging, batterij temperatuurcompensatie, en netwerken.

De batterijen zijn 6-volt overstroomd lood-zuur.  Twee van hen nodig zijn om te worden aangesloten in serie om naar 12 volt. Dan is de eerste set aangesloten parallel aan de tweede set.

De macht van de charge controllers gaat via een ander circuit breaker verbreken en vervolgens naar de bank van de batterij.  Dit paneel verbreken van de verbinding wordt gebruikt om veilig het verbreken van de batterijen van de rest van het systeem als het vereist onderhoud.

De macht van de batterijen gaat terug omhoog door het verbreken van de verbinding, vervolgens in een belasting-controller.  Deze controller wordt gebruikt om te controleren de accuspanning en verbreken van de macht tussen de batterijen en de last in het geval dat de spanning te laag wordt.  Na het controlemechanisme van de belasting gaat de macht naar een deelvenster circuit breaker, die wordt gebruikt voor het verdelen van de macht met de diverse belastingen, die in mijn geval zijn de pompen, vis feeder en vent openers.

Dat is de volledige opstelling.  Als u genieten van deze video's Vergeet niet te abonneren op dit kanaal en samen met ons op Facebook. Bedankt voor het kijken!

Macht vandaan komt de twee sets van het zonnepaneel via twee 80 amp circuit breakers die worden gebruikt als een macht verbinding verbreken.  Elke lijn gaat naar een Midnite Solar klassieke 150 heffing controller waar de spanning wordt versterkt om de juiste batterij spanning armoedzaaier huidige.  Van de controller gaat elke lijn van de macht door een 100 amp circuit breaker deelvenster dat wordt gebruikt om de stroom van de batterijen.  Een enkele lijn gaat dan van de batterijen door middel van een 40 amp verbreken breker en via een Xantrex C35 laden controller.  Laatst gaat de lijn naar een stroomonderbreker deelvenster dat wordt gebruikt voor het verdelen van de macht aan de verschillende apparaten.

Gerelateerde Artikelen

Geodetische koepel broeikasgassen

Geodetische koepel broeikasgassen

Hallo! Hallo! Wij zijn van Ja-2-Tech, deel van een programma genaamd jeugd verkennen Science (Ja) in het Saint Louis Science Center, gefinancierd door de National Science Foundation als onderdeel van hun ITEST programma (informatie technologie ervari
Kind vriendelijke bamboe geodetische koepel

Kind vriendelijke bamboe geodetische koepel

iedereen houdt van koepels-ESPECIALLY kinderen! De duivel in hun constructie echter betrekking heeft op visualiseren van hun vergadering (vaak niet gemakkelijk - zelfs voor volwassenen!),organiseren van kostenbesparende materialen en beveiligen de st
Bouw van een serre van de geodetische koepel - deel 3

Bouw van een serre van de geodetische koepel - deel 3

Heb eindelijk rond om te doen de derde video in mijn serie van de bouw van de geodetische koepel. Deze heeft betrekking op hoe alle de stutten worden gemaakt. Het gefilmd in HD, dus je moet in staat zijn uit te breiden naar volledig scherm! Ik hoop d
Bouw van een serre van de geodetische koepel - deel 1

Bouw van een serre van de geodetische koepel - deel 1

dit is de eerste van een reeks video's detailleren hoe om een geodetische koepel serre te bouwen. Ik zal zo veel mogelijk over het ontwerp en de bouw mogelijk behandelen. Ik hoop dat u geniet van het avontuur zijn van een patiënt in het volgende jaar
Geodetische koepel broeikasgassen - deel 12 - het einde

Geodetische koepel broeikasgassen - deel 12 - het einde

Hallo iedereen.  Ik ben Rob Torcellini van Bigelow Brook Farm.  Dit is de laatste video van de serie op het opbouwen van de geodetische koepel.  Ik wilde u bedanken voor het bekijken van al deze.  Ik heb een geweldige tijd van het afgelopen jaar dit
Off-Grid waxinelicht langzame fornuis

Off-Grid waxinelicht langzame fornuis

Dit idee is ongeveer net zo eenvoudig als ze komen, en een paar mensenongetwijfeld zal dit lezen en denken "duh... beetje duidelijk", maar het idee voor deze kwam uit een gesprek over de vraag of het mogelijk is om een langzame fornuis van een o
Off-Grid Stealth cabine plannen

Off-Grid Stealth cabine plannen

Hebt u gedroomd van het hebben van uw eigen kleine off-grid-cabine, retraite of misschien een pension?Nou nu u kunt en dit ontwerp van de cabine is perfect voor plaatsen die hebben geen macht, septische en water verbindingen.Stealth cabine plannenDez
20' geodetische koepel broeikasgassen

20' geodetische koepel broeikasgassen

geodetische koepels zijn geweldig.  Dit Instructable zal u tonen hoe ik een 20' koepel gebouwd voor ongeveer $250, met de meerderheid van die kosten wordt de serre plastic ($167 met verzendkosten.)  Dat klopt, dat de structuur zelf kost minder dan $1
Arcrylic geodetische koepel met LDR verlichtingssysteem

Arcrylic geodetische koepel met LDR verlichtingssysteem

Geodetische koepel - IntroIs een van de sterkste structuren in de wereld.Uitgevonden door een Amerikaanse man genaamd R.Buckminister Fuller.Het is gedefinieerd als de lichtste, sterkste en meest kosteneffectieve structuur ooit bedacht. Het wordt gevo
Geodetische koepel kit

Geodetische koepel kit

dit was een kit die ik heb gemaakt voor het bezoeken van schoolkinderen te monteren op Het Nationaal Museum van het gebouw. Het is bedoeld om te worden gemakkelijk te begrijpen, samenwerkend en gemakkelijk te breken en schoon te maken. Bent u geïnter
Thermo-elektrische USB charger - off grid elektriciteit.

Thermo-elektrische USB charger - off grid elektriciteit.

Deze vreemd uitziende pan is een apparaat voor het genereren van stroom uit een lage temperatuur warmtebron. Met behulp van het seebeck-effect, is het in staat om voldoende elektriciteit om te laden van een mobiele telefoon en andere USB-apparaten te
Quixote Off-Grid cabine onder $5000

Quixote Off-Grid cabine onder $5000

Ik ben een lange tijd off-grid Fred en ontwerper van kleine (onder 400 sqft) hutten en huizen voor off-grid wonen en DIY bouwers. Onlangs kwam ik een website die toonde een fantastische weinig cottage stijl hut die werd gebouwd aan huis daklozen in O
Thoreau Off-Grid cabine ontwerpen onder $1000

Thoreau Off-Grid cabine ontwerpen onder $1000

Foto 1-Thoreau van 10 x 15 cabine (replica) in vooraanzicht van het Walden vijver (met dank aan Wiki)Figuur 2-Thoreau cabine (replica) zijaanzicht (met dank aan Wiki)Afbeelding 3-10 x 16 cabine ontwerp geïnspireerd door ThoreauAfbeelding 4-10 x 16 in
Off-Grid wasmachine

Off-Grid wasmachine

In slechts een paar korte minuten, kunt u uw zeer eigen kleren wassen systeem dat geen elektriciteit of stromend water vereist. Dit systeem gaat geweldig in uw voorbereiding op noodsituaties benodigdheden!* Let op: Dit is niet een nieuw idee... het i