Gerecycleerde tuin slang mand


het achtergrond verhaal van deze slang mand is één van de bepaling.  Echt.  ik had om dit project te voltooien.  Misschien sommigen van u kunnen betrekking hebben...

Het begon als een Pinterest pin, zo'n cool idee opnieuw gebruiken van een oud (of nieuw ik veronderstel) tuinslang die op de stortplaats zou zijn beland.
De pin trachten opwaarts zijnde een fail want er geen instructies waren, en ik vastbesloten om een van deze, was zoals ik had kocht onlangs een nieuwe tuinslang om vervanging van de oude je in deze foto's ziet.
Dus het proces leek eenvoudig genoeg, gebruik treksluiters en spoel de slang om de vorm van een mand te maken.  Ik heb ander materiaal in een bruikbare mand vóór, dus geen probleem gelijk gemaakt?

Nou, was het vrij gemakkelijk, ik zal toegeven dat, maar duurde langer dan ik had verwacht.  Mijn schatting is dat met de "warming up" tijd, dat ongeveer 8 uur duurde, de slang inwikkeling waarschijnlijk zou ongeveer 3 uur of zo voor een totaal van 11 tot 12 uur.

Mijn eerste dilemma was dat de slang was echt stijf en deed niet gemakkelijk buigen.  Iemand stelde dat ik langs een hek uitrekken, maar het was winter en dat niet zou hebben opgewarmd het.  Ik dacht na over het in de oven zetten, maar sommige van mijn collega's zei dat was een slecht idee en het zou vereisen wil "de wacht" terwijl het was er.
Een tweede probleem dat is opgetreden was dat het duurde langer dan gepland als ik had om terug te gaan naar de winkel te kopen meer treksluiters zoals ik het bedrag onderschat.
Tot slot, ik wist niet hoe te maken van de greep.  Ik dacht dat het uit natuurlijk, maar als ik dit opnieuw doen, ik zal de basis en de greep kleiner maken zodat de mand deel is groter.  Het project ging in ons huis voor een paar weken (met het handvat dat niet gedaan) totdat mijn man zo geïrriteerd mee die groeide ik net had om het te krijgen klaar.

Gelukkig voor u echter hebt deze tutorial, en persoonlijk ben ik vastbesloten om te krijgen een ander gedaan (de achtertuin tuinslang) nu dat ik hoe het weet te doen!

Ik gebruikte materialen:

  • Oude tuinslang, getoond was 50 ft lang
  • 125 (minimaal) treksluiters, ook wel bekend als Twist banden, vier (4) inch lange
  • Keukenpapier, een lap op in eerste instantie veeg de slang naar beneden en schoonmaak doekjes (om te reinigen als werk vorderde)

Ik heb gemaakt hoe de mand:
Stap 1 ~ na het schoonmaken van de slang van alle chunky vuil, ik de slang uitgerekt langs de vloer van mijn werkzaamheden werkhuis (ik heb een echt cool baas) en laat het er de hele dag zitten.  Ik was sceptisch dat dit zou werken, maar het geheel deed, zoals de office-thermostaat overal van 70 tot 75 graden ligt.  Zoals ik al eerder zei, ik denk dat het resultaat hetzelfde "warmed up", zodat de slang meer plooibaar uitrekken van de slang op een warme dag langs het hek zou opleveren.  Zorg ervoor dat alle knikken zijn teruggetrokken wanneer zich uitstrekt van de slang.

Stap 2 ~ Creëer de basis
Ik gereinigd de slang als werk vorderde.
(1) allereerst buigen de slang rond een einde zo dicht als je naar het metalen deel (of het open uiteinde kunt).  Die bocht zullen zeer strak zodat er niet een gat in je basis.
(2) het draaien van het werk als je vooruitgang, wikkel de slang rond de ovaal gemaakt door het einde van de slang.
(3 & 4) Met behulp van een zip-gelijkspel, plaats de band tussen rijen en draai rond twee (2) de rijen van de slang.  (Zie de foto voor (4).)
(5) blijven inwikkeling van de slang rond zelf maken de base, plaatsen van een zip-gelijkspel in kwadranten, alsof u een taart in vierde tegenover elkaar snijden waren.
(6) Trek de treksluiters strak rond de twee rijen van de slang, maar niet te strak te knijpen de slang samen.

Dat is het eigenlijk.  U Herhaal dit proces met elke nieuwe rij, met behulp van een zip-tie op te nemen van de nieuwe rij gemaakt en de vorige rij, af-instelling de banden met het maken van een mooi patroon naarmate het werk vordert.

Er waren een heleboel knikken in de oude slang die ik gebruikte, en als een van de foto's beschrijft, kon ik niet krijgen ze allemaal uit als een ronde deel van de basis.  Voor mij, het begrip het concept dat als je niet dat hij daar was wist, u waarschijnlijk niet zou opmerken anyways.

De volgende keer dat ik dit doen zou ik waarschijnlijk de base stoppen na zeven (7) rijen en start het verhoogde gedeelte daarna.  Dit model heeft een basis van rij tien (10), en was ongeveer twaalf (12) duim in diameter.

Stap 3 ~ de mand maken
Om te beginnen een nieuwe rij treksluiters starten als u omhoog, compensatie van de tuinslang in de volgende nld, over half-weg van de vorige rij.  Ik plaatste de nieuwe lijn van zip banden tussen het oorspronkelijke kwadrant van de banden.  Dat zal vier meer rijen van zip-banden, of een totaal van acht rijen van treksluiters toevoegen naarmate het werk vordert.

Blijven bewegen van de slang omhoog over halverwege van de vorige rij, voortdurend plaatsen zip banden rond twee rijen, net zoals gebeurde voor het basisjaar.  Er zijn acht (8) de rijen van de mand in het model hier weergegeven.

Stap 4 ~ maken handgreepsteun
Toen ik dichter bij het einde van de tuinslang, gevouwen ik de laatste vijf (5) voeten of zo doormidden maken het handvat.
Wanneer mij zulks weer verrichten, zal ik niet maken de greep als lang, maar waarschijnlijk de laatste vier (4) voeten (misschien minder) gebruik maken van het handvat.

Ik plaatste het open uiteinde van de slang tegen de rand van de mand en een paar treksluiters gebruikt om ervoor te zorgen dat het was stevig.

Voor het andere uiteinde met de knik in de slang gebruikte ik drie treksluiters met behulp van twee extra rijen onder het handvat en één rij onder het handvat.

We gebruikten de mand buiten te houden hond speelgoed.
Ik kon zien een mand zoals deze wordt gebruikt als een gift van de verjaardagsprop (omdat het een gebruikte slang) of gewoon als een houder voor een mooier geschenk aan vrienden of familie.  Ik dacht ook dat het een leuke plant houder zou maken.

Ik hoop dat u kunt de zelfstudie recyclen van uw oude tuinslang en opslaan wat ruimte stortplaats te gebruiken.
Bedankt voor het lezen!

Ik heb bijgewerkt de foto's te hebben betere beschrijvingen op 2/16/13.

Gerelateerde Artikelen

Gorilla lijm tuin slang reparatie

Gorilla lijm tuin slang reparatie

Mijn ouders wonen in een appartement en een kleine tuin slang te worden gelaten in de hedge vooraan voor hosing uit voertuigen geparkeerd er zijn toegestaan. De afdekking vrij laag de gazon service [de markies Du Sod] :) getrimd zonder te kijken om t
Tuin slang reparatie

Tuin slang reparatie

ik weet dat tuinslangen niet zo duur zijn, maar ik kan niet mezelf niet toe gaan brengen en een nieuwe kopen als ik ik hebben kunnen oplossen. Einde of midden van een tuinslang kan worden vervangen. Dit instructable zal gaan door het vervangen van he
Maan tuin slang houder

Maan tuin slang houder

een leuke tuin accent aan het huis van uw slang.
Launcher voor lucht raketten en kurken, met behulp van een tuin slang

Launcher voor lucht raketten en kurken, met behulp van een tuin slang

Opgewonden na het vinden van de instructies voor het maken van een samengeperste lucht raket op het Internet, ik afgedrukt van de onderdelenlijst en stormde uit om alles te kopen. Ik probeerde een lokale hardware winkel, Home Depot en Lowe's, maar ko
Gerecycleerde tuin Trellis

Gerecycleerde tuin Trellis

mijn hydrocultuur komkommer planten groeiden als een gek en iets nodig om te helpen ondersteunen de groenten zodra ze groeien. Met behulp van sommige hout en links over tuin gaas van mijn vlot, bouwde ik dit:Stap 1: Verzamelen. Het is relatief eenvou
Tuin slang inlaatspruitstuk

Tuin slang inlaatspruitstuk

dit is een vervanging tuinslang Spruitstuk voor een commercieel beschikbaar dat verschrikkelijk was.  Ik heb het bij een van die grote oranje plaatsen ongeveer 6 maanden geleden.  Ik weet niet hoeveel ik besteed aan het, maar als het was meer dan een
Gerecycleerde tuin Bunting

Gerecycleerde tuin Bunting

verfraaien van uw tuin, huis of fete met gepersonaliseerde bunting gemaakt van gerecycled papier.Stap 1: Materialen die nodig zijn Om uw bunting u moet geschikte stukjes papier (het papier aangetoond in de foto wordt gerecycled papier verpakking; oud
Tuin slang pijp pomp

Tuin slang pijp pomp

om te gaan samen met de 5 Galaten duiken helm intstrucatble die ik heb gemaakt, ik bouwde een pvc pijp pomp voor de levering van de lucht aan de helm. Helemaal u nood voor sluit de pomp en helm samen is een tuinslang. U kunt bouwen aan de pomp om elk
Gerecycleerde tuin Potting Bench

Gerecycleerde tuin Potting Bench

dit is een potgrond bankje / werkruimte ik gebouwd om te worden gebruikt voor wanneer uw planten bloemen, werd gebouwd zonder kosten vanwege gebruik van pallets en schroeven die ik al had. Het kan ook worden gebruikt als een normale werktijd bankje a
Gerecycled Craft ideeën: How to Make Utility mand uit gerecycleerd Craft

Gerecycled Craft ideeën: How to Make Utility mand uit gerecycleerd Craft

DIY gerecycleerd Craft projecten zijn altijd leuk zoals je gemaakt bent om te duwen de grenzen van uw verbeelding te maken beste uit afvalproducten. Deze Plastic fles ambacht is één dergelijke exemplaar van Plastic fles Recycle ambachten. Er is altij
Zelf gieter tuin behuizing

Zelf gieter tuin behuizing

jaarlijks de herten en konijnen hebben onze tuin geoogst immers van ons harde werk alle zomer dus dit het jaar is voor eindelijk oplossen zulks. Het project is een Self gieter ingesloten tuin. Deze eerste instructable houdt zich voornamelijk bezig me
Een tuin douche in tien minuten en minder dan 8$

Een tuin douche in tien minuten en minder dan 8$

hete, bezwete zomer. Ik hou van dit seizoen, maar ik vind het veel meer omdat ik mezelf onder mijn nieuwe tuin douche kan gooien. Ik had al alle materialen maar als u nodig hebt om ze te kopen zij zult u terug niets meer dan 8 dollar of zo (5 Euro).S
Bouwen een groot zelf drenken de tuin & broeikasgassen van hergebruikte materialen

Bouwen een groot zelf drenken de tuin & broeikasgassen van hergebruikte materialen

Dit instructable toont hoe ik een veelzijdige en lage onderhoudskosten boven grond tuin & serre gebouwd. Deze tuin plantenbak is Self-Watering, vocht reguleren, zelf vullen zelf beschermde en draagbare (met help of apparatuur). Hoewel niet geheel gra
Hoe maak je een Linux aangedreven tuin sprinkler systeem.

Hoe maak je een Linux aangedreven tuin sprinkler systeem.

Iedereen weet dat tuinen water nodig. Ik gebruikte een tuin slang en sproeier afgelopen zomer en het voldoende resultaten opgeleverd. Het blijken te zijn een uitdaging om te onthouden om in de ochtend op de sprinklers of ze uitschakelen na ongeveer 3