EyeOS.


EyeOS is soort van een gui web gedreven desktop, heeft een tekstverwerker, spreadsheet en vele andere functies. Het is perfect voor touchpads, laptops en zelfs bureaubladen extern toegang tot. het is eenvoudig te installeren ook. Geen databases zodanig te behandelen. Ik hou ervan voor het gebruik met mijn touchpad (aka de Chumby). Als u het thuis gebruikt, echt hoeft niet u een gehele partij van middelen om het te gebruiken. In feite, ik heb een eerdere versie op een oude Cisco Linksys Nslu2 (met debian etch geïnstalleerd)!. eyeOS moet uitvoeren op de meeste elk systeem dat is runniing de Apache webserver of iets dergelijks. (d.w.z. MSWindows, OS / X, BSD, Linux of enz.)

Opmerking: Deze installatie is voor Debian gebaseerde linux. Uw installatie hangt af van het systeem wordt gebruikt. Afgebeeld is de server duwen de eyeOS. U ziet geen gui op de server is vereist.

Het gebruik van web apps spaart installeren van apps op uw touchpad apparaat.

EyeOS heeft zijn vertakt. Voor meer informatie zie: http://oneye-project.org/

https://github.com/oneye/oneye

Gerelateerde Artikelen

Met behulp van een computer zonder een harde schijf.

Met behulp van een computer zonder een harde schijf.

Hebt heb in een eerder instructable waar we een werkend netwerk zonder een enkele harde schijf instellen. () ik wil u enkele andere keuzes dat u een computer zonder een harde schijf te gebruiken. Hoewel de aanbieding verouderd wellicht is http://www.
Goedkope touchpad.

Goedkope touchpad.

Waren we denken over het krijgen van de Ipad of een kloon maar ze allemaal leek te zijn in de buurt van een half een grand. Gewoon niet in onze begroting. Meestal wat we wilden, was om het extern beheren van mijn webserver huisautomatisering, zeer sn