Draagbare AKTA stijl doelwit voor mes en tomahawk gooien


A.  Officiële Amerikaanse mes gooien Alliantie (AKTA) doel beschrijving:
Vijf doelstellingen zullen gemonteerde loodrecht op de discuswerper, (bijvoorbeeld tegen een muur of backstop), zoals de "five" op een stuk domino of sterven.  De bovenkant van de bovenste links en rechts doelstellingen zijn 67 duim van de grond. De onderkant van de lagere streefcijfers voor links en rechts zijn 18 duim vanaf de grond. Elke doelstelling zullen een logboek ronde ten minste 20"(50 cm) in diameter, met een 4 inch diameter stieren oog 5 punten waard. Een 8 inch diameter secundaire ring ter waarde van 4 punten, en een diameter van 16 inch buiten ring 3 punten waard. Standaard Conventie voor kleuren is het gebruik van rood, wit en blauw, zoals wordt weergegeven.

B. ambtenaar mededingingsregels:
Er zullen 4 afstanden die messen gegooid zal worden uit, dit zijn de minimale afstanden en u kan overal staan achter deze lijnen voor uw gooien, maar niet voor deze lijnen. U zal gooien op de bovenste links, rechtsboven, midden, links en onder goede doelen respectievelijk bodem vormen de letter "Z".

De afstanden lijnen zijn 7 voeten, 10 feet, 13 voeten en 16 voet waarvoor worden ½ draai, 1 Draai, 1-½ draaiingen en 2 Draaiingen respectievelijk (afwisselend houden het punt op een half-spin, dan greep van het mes voor een full-spin).

Zal er een totaal van 60 messen gegooid, 5 messen uit elk van de 4 afstanden, 3 keer die zal hebben voor een mogelijk totaal van 300 punten scoren.

Voor volledige details, zie: http://www.akta-usa.com/docs/rules.htm

C. bouw van een draagbare AKTA stijl praktijk doel
(Met dank aan Mr. V. Tyree voor het ontwerp van de draagbare praktijk Target)

De doelgroep bestaat uit vierentachtig 4 "x 4" blokken; 21-inch breed x 49" hoog.  Dit kan simuleren de hoogte en breedte van een officiële doel waar het is niet mogelijk beide hebben de materialen om een officiële doel en de backstop, laat een voor een verlengde tijd of ruimte is een probleem.

Materialen nodig:                                                            Gereedschappen nodig:

1-½ "x 2" x 4 "exterieur rang multiplex hout zagen (crosscut of circulaire)
4-6' x 2" x 4" pine bestuur Phillips hoofd schroevendraaier
5-6' x 4" x 4" pine bestuur boren en bits voor pilot gaten
Verschillende hout shims tang om te rijden in Hanger bouten
6-1-1/2" vlakke kop, Phillips houtschroeven
8-¼ x 20 x 2-1/2 Hanger bouten
6 – 3/8 x 16 x 3 Hanger bouten
8 - grootte 20 vleugelmoeren
6 - grootte 16 vleugelmoeren

Hout snijdt nodig:
1. 4 "x 4"-Cut 3,5-inch lange stukken (20 /board;  84 stuks nodig;  zal hebben 16 vrije stukken)
2. 2 "x 4"
• Laat 2 Onbesneden voor opstaande zijden (VS)
• 2 stuks @ 4 ft lang voor horizontale voet (HF)
• 2 stuks @ 17 inch voor voet brace (FB)
• 1 stuk @ 24" voor backstop top (BT)
• 1 stuk @ 21-inch voor backstop onderkant (BT)

Afwerking: (Zie de gelabelde afbeelding)

1. plaats een opstaande kant (VS) op haar brede rand (4" plat) weg wijzen (volledige lengte 6 ft) van u.  Leg één horizontale voet (HF) op haar brede rand (4" plat), loodrecht naar de (US), en over de onderkant van de (US), zodat de linkerrand van de (VS) op 18" vanaf de linkerkant van de (HF), een omgekeerde is ' off-center "T" vormen.

Pilot boorgaten door het (HF) en lichtjes in de (US), afgezet iets instelt, (1 1/4" boven de andere, en ½" apart) gewoon diep genoeg te laat ruimte vrij voor de vleugelmoeren aan de kant (HF) worden aangescherpt.  Herhaal deze stap voor de andere kant, om ervoor te zorgen dat de afgewerkte stukken de (HF) op de buitenkant van de (VS hebben).

2. plaats de Backstop bodem (BB) stuk de onderkant precies op 16,5" vanaf de onderkant van elke opstaande kant (de V.S.)... dus de top precies op 18" van de bodem zijn zal.  Beveiligen naar de (VS) met twee 3/8 x 16 x 3 Hanger bouten per zijde.  Pre boor door de (VS) en piloot boor de (BB), veilig met vleugelmoeren.  Zorg ervoor dat ruimte die de hanger bouten zodat de vleugelmoeren aan elke kant niet strijdig zijn met elkaar.

3. Knip de onderkant van de brede rand van zowel van de 17-inch lang 2 x 4's... Voet Brace (FB), zodat er een hoek van 45 graden aan de ene kant.  Dit zal ongeveer 3,5-inch terug van de rand op elk uiteinde, maken van de ene kant 17-inch lang, en de gesneden kant 10" lange.  Plaats elk op de horizontale voet (HF), zodat de gesneden kant naar beneden (17-inch lange zijde is omhoog).  Schuif het naar de achterkant van de (HF), zodat de bovenkant de opstaande kant (VS) buiten de rand van een zijaanzicht raakt, en dat de bovenkant knippen is parallel aan de voorzijde (zijaanzicht) van de (VS).  Voeg het (FB) toe aan de (HF) met een ¼ x 20 x 2-1/2 Hanger bout, boren door het (FB) en een pilot gat in de (VS) aanbrengt en vervolgens het aanscherping neer met een vleugelmoer.  Word lid van de (FB) naar de (VS) in een soortgelijke manier met een 3/8 x 16 x 3 Hanger bout.

4. stack 6 4 x 4 stukken in een rij, met hun knippen-rand naar beneden toekomen, op de bovenkant van het bord (BB).
Herhaal dit voor de 13 meer rijen.  Beveilig de Backstop Top (BT) naar de top van de (VS) met twee 3/8 x 16 x 3 Hanger bouten per (VS), boren door de (BT) en het maken van pilot gaten in de top van de (VS) zoals nodig.  Veilig met vleugelmoeren.  Zorg ervoor dat ruimte die de hanger bouten zodat de vleugelmoeren aan elke kant niet strijdig zijn met elkaar.

Shim side-to-side als nodig, dan shim boven aan elke kolom desgewenst te vergrendelen van de stukken op zijn plaats. Veilig met een ½" dikke 4'x 2' multiplex stuk, met drie Phillips hoofd schroeven in elke (US) op 1" vanaf de bovenkant, onderkant en in het midden.

D. toevoegen geschilderde target gezichten voor elk van de drie hoogten:
De stieren-ogen zijn horizontaal gecentreerd tussen de derde en vierde 4 x 4 in elke rij.  De onderste bulls-eye is verticaal gecentreerd tussen de 3e en 4e nld aan de onderkant.  De bovenste bulls-eye is verticaal gecentreerd tussen de 3e en 4e rij vanaf de bovenkant.  De middelste bulls-eye is verticaal gecentreerd tussen de 7e en 8e rijen.  De diameter van elke bulls-eye is 4", en het rood is geschilderd.

De binnenste ring onmiddellijk naast de bulls-eye heeft een diameter van 8 inch en het witte is geschilderd.  De buitenste ring heeft een diameter van 16", en het is blauw geschilderd.  Zoals u door de illustratie zien kunt, zal de blauwe buitenste ringen in het aangrenzende doel gezicht de binnenring overlappen.
Verf niet OVER de kleur van de INNER-RING (wit).

E. waar om te staan wanneer gooien, om te emuleren een standaard vijf doelstelling backstop.

Meestal (Zie de illustratie van de officiële competitie streefcijfers; degene met het hout rondes), de binnenste ring diameter is ongeveer gelijk (verticaal) naar de buitendiameter van de bovenste en onderste buitenrand.  Wanneer gooien in competitie, zou u staan loodrecht op het middelpunt van de middelste doel bulls-eye, zodat wanneer u de bulls-eye (van de 7 ft-lijn) voor de boven- of onderkant links kant doelstellingen zijn gericht, zij tussen 12" aan 14" aan uw linkerkant zullen, en de boven- en onderkant rechterkant doelstellingen ongeveer 12" aan 14" aan uw rechterhand zullen.  Wanneer u het doel van de praktijk, aangezien de doelstellingen van de boven- en onderkant in lijn verticaal zijn, ter simulering van de doelstelling van daadwerkelijke mededinging moet u staan uit het midden 12" 14" naar links of naar rechts, afhankelijk van welke kant je beoefenen voor.

Gerelateerde Artikelen

Driepoot ezel ondersteuning voor mes en Tomahawk gooien in een 16" diameter doel ronde

Driepoot ezel ondersteuning voor mes en Tomahawk gooien in een 16" diameter doel ronde

dit is ter ondersteuning van een doelwit ronde voor concurrerende mes en tomahawk gooien oefenen met de Amerikaanse mes Throwers Alliantie regels en voorschriften.  Het doel ronde moet een minimum van 16 inch (41 cm) in diameter en ten minste 8 duim
Hoe maak je een zelfgemaakte doelwit voor Kids

Hoe maak je een zelfgemaakte doelwit voor Kids

Hoe maak je een zelfgemaakte doelwit voor kinderen(Bekijk Video)Dit is een gemakzuchtige oplossing te halen van een doelstelling voor kinderen. Het kan worden gebruikt met de meeste speelgoed geweren en zelfs sommige lage aangedreven bb guns. Dit wer
Draagbare spelcomputer Box: Gebouwd voor

Draagbare spelcomputer Box: Gebouwd voor <>

Hou uw gaming console plaatsen te nemen, maar haat omgaan met koorden? Dan is dit project iets voor u!In de volgende instructies leert u hoe maak je een overal spelsysteem, die u kunt overal gebruiken en spelen rechts van het vak. Gewoon plug in één
Beter Grip voor mes en Siliconpress

Beter Grip voor mes en Siliconpress

Gewoon beter Grip voor mes en Siliconpress:) Groeten uit Zwitserland.Haar is de Link naar de Videohttp://de.tinypic.com/r/15fpvtw/8
Franse Twist haar stijl Tutorial voor Beginners!

Franse Twist haar stijl Tutorial voor Beginners!

Franse Twist haar stijl Tutorial voor Beginners!Modieus cool en awesome, deze prachtige Franse Twist haar stijl is zo simpel om te maken want het is elegant en stijlvol aan flaunt. Alleen in enkele gemakkelijke en toegankelijke stappen maakt deze urb
Maker Station: De draagbare herconfigureerbare werken Station voor alle Makers

Maker Station: De draagbare herconfigureerbare werken Station voor alle Makers

toen ik begon dit project ik bouwen een werkplek die ik kon gebruiken voor een verscheidenheid van projecten en dat ik kon nemen met mij wilde als ik dat doe demonstraties.  Ik wilde ook iets dat zou niet dun en iets met een heleboel nut in termen va
How to make uw eigen Victorinox "Stijl" sleutelhanger voor over USD 5,00!

How to make uw eigen Victorinox "Stijl" sleutelhanger voor over USD 5,00!

In sommige gevallen, wij begrijpen niet waarom sommige accessoires zijn zo duur. Deze sleutelhanger is een geval. Hier in Brazilië kost het ongeveer USD 30,00. Goed, oké! U zal mij vertellen dat het een uitstekende sleutelhanger, swiss gemaakt en met
Olde stijl radarstation voor het bijhouden van Santa

Olde stijl radarstation voor het bijhouden van Santa

jaarlijks mijn jongens en ik zijn belast door mijn vrouw * om te komen met een kerstkaart te sturen aan familie en vrienden. Elk jaar zijn er de gebruikelijke uitdagingen te produceren iets creatiefs en die laatste jaren inspanningen tops.Dit jaar, w
Draagbare koffie Filtering stro voor buiten of koffie verslaafden

Draagbare koffie Filtering stro voor buiten of koffie verslaafden

u ooit geweest in openlucht kamperen, wandelen, of weg van een koffiemachine? niet wenst u dit dat u zou kunnen hebben een kopje van joe te geven u een leuke pick me up?Nou heb ik... ellendig is... en die cafeïne hoofdpijn zijn verschrikkelijk...Zoal
Dekking van de veiligheid voor mes gemaakt van een gordel

Dekking van de veiligheid voor mes gemaakt van een gordel

We weten allemaal zelf te snijden met een mes zuigt, en meer hoeft te kopen van nieuwe dure covers zuigt.goed... Dit is een goedkope gemakzuchtige oplossing te halen een cover van een oude riem hoeft u geen. :)Stap 1: Verzamel uw materialen ok wat je
NeedForSpeed stijl shiftlight voor uw auto

NeedForSpeed stijl shiftlight voor uw auto

Ik het lampje voor een verschuiving van de OEM in Subaru Impreza STI waarheen heb je een kleine LED binnen uw toerenteller. Dus heb ik besloten om iets gelijkaardig voor mijn Ford Mondeo MK1 (hetzelfde instrument cluster zoals in Mondeo MK2 en Ford C
Maak een eenvoudige waterpas mal voor mes slijpen (ala zeepbel mal). Ik maakte het op Techshop

Maak een eenvoudige waterpas mal voor mes slijpen (ala zeepbel mal). Ik maakte het op Techshop

zodat bij het slijpen van de rand van een mes, een van de harde stukjes is het bijhouden van de hoek u houdt het blad op consisteant als je terug en weer aan beide zijden, vooral wanneer het gebogen deel slijpen.Dit geldt met name voor plat slijpen.A
Photoshop Brushes omzetten in GIMP (met een kant tutorial over het maken van Photoshop-stijl dynamiek voor GIMP)

Photoshop Brushes omzetten in GIMP (met een kant tutorial over het maken van Photoshop-stijl dynamiek voor GIMP)

wat u nodig hebt:GIMPPhotoshop of haar DemoHallo iedereen! Ik downloadde vandaag de demo van de Photoshop om erachter te komen hoe een videozelfstudie omzetten in iets haalbaar met GIMP. Ik heb altijd hield het uiterlijk en de 'feel' van Photoshop pe
Het opzetten van een Kamado stijl fornuis voor roken vlees

Het opzetten van een Kamado stijl fornuis voor roken vlees

Hier is een korte clip op een manier om uw Kamado stijl fornuis / Grill Dome voor lage N Slow roken. Geniet van!