Bouwen van een moordenaar brand voor uw Pizza Oven (of wat dan ook)


een paar jaar geleden, mijn man bouwde een pizza oven, een gigantische brand-ademende, bug-eyed goudvis genaamd Bubba, maar voor het grootste deel, ik heb gelaten belast met de bouw van het vuur.  Misschien is het omdat ik overleefde een lange, koude winter van Tennessee met alleen een houtkachel?  Echter, ontdekte ik dat het opbouwen van een brand in een pizza-oven een beetje anders was dan bouwen in een open haard, omdat het vuur in een pizza-oven een eerlijk bedrag meer finesse vereist.

Een ding dat overgedragen uit te bouwen in een open haard aan de pizza-oven was mijn verlangen om grote brand!  Als ik het opbouwen van het pizza-oven-vuur, probeer ik om het te krijgen zo heet dat het infrarood de warmte niet kan meten.  Cos dat is gewoon hoe ik rollen.  Ook, nadat de vuur is gedaan tot uitbarsting, de druppels warmte zeer snel, maar dan het tempo van de daling vertraagt.  Als ik het naar 1000F (538C), het zal dalen tot 800F (427C) in 45 minuten en vervolgens naar 600F (316C) in 2 uur.  Vreemd, mijn man laat me niet bouwen van de brand, tenzij hij 800F moet + (427 (C +) temperaturen.  Ik niet kan gewoon doen ze klein.  :(

Hoewel dit Instructable over pizza ovens is, doorwerken de meeste van deze aanbevelingen in het opbouwen van een brand in een kachel, open haard of vreugdevuur.  Als u de pizza oven brand perfect kan, heb je andere branden genageld.

Aanbevolen Tools:

 • Log-grabber
 • Lange Tang
 • Infrarood thermometer
 • Tuin van de schoffel met houten handvat
 • Emmer water voor het blussen van de houten handvat wanneer het vangsten vuur
 • Lederen werkhandschoenen ter voorkoming van spin bijt en gesmolten plastic op vlees en grootste deel van de behandeling te doen
 • Lange ovenwanten voor het hanteren van diepgaande brand
 • Slang
 • Lange metalen buis voor waait in extra lucht en verstrooiing as

Bronnen voor goedkoop/vrij materiaal:

 • Postbus.  De kansen zijn dat u hebben bruine papieren verpakkingsmateriaal naast bruine kartonnen dozen, Kranten en folders.  Dit is alleen goed voor het starten van de brand, maar het is leuk om een solide stash van uw favoriete brand grondstof.  Ik heb ook oude telefoonlijsten gevierendeeld omdat de binnenkant pagina's branden voor de onderlaag heel, heel heel mooi.
 • Uw tuin.  Ledematen van uw bomen, gevallen takken verzamelen, een dalende/dode boom gekapt of bel een service van de boom om een omgehakt en laat de puin en stammen.
 • Bulk borstel pick-up dag.  Er zijn hier in Austin pick-up dagen voor bulk penseel, wat meestal betekent takken en stammen, die al tot een acceptabele grootte teruggebracht hebben.  Stock-up.
 • Per borstel pick-up dag.  Dit is niet zo goed als de bulk pick-up, omdat het grotendeels kleinere tuin afval zoals bladeren, maar af en toe er een paar goede takken door de stoeprand zijn.
 • Craigslist.  Sommige mensen zullen hebben neergehaald bomen die alleen maar hoeft te worden versneden en meestal worden deze vermeld in de "vrije" sectie.
 • Langs de weg staat.  De beste prijzen die ik kan vinden als het gaat om het kopen van Logboeken is langs de weg.  Helaas, de meeste van deze die je moet gewoon struikelen op, en u niet vertrouwen op iemand die er wanneer u ze nodig hebt.

Tips:

 • Beginnen de voorraad van uw brandhout zodra u beginnen met het opbouwen van uw pizza-oven.  Eigenlijk, beginnen de voorraad 3 + maanden voordat u uw pizza oven omwille van kruiden bouwen (dat wil zeggen, waardoor het minder "groen" door te laten het zitten voor een seizoen).
 • Gebruik meer aanmaakhout en papier dan u denkt nodig is.  Het is moeilijk om op te bouwen als er was niet genoeg om te beginnen met het aanmaakhout.  Ik wil ook graag een beetje papier vertrekken vanaf de onderkant van de stack naar de oven opening voor gemakkelijk verlichting bereiken.
 • Bouwen van een gelijkmatig verdeelde platform met de aanmaakhout met behulp van een mengsel van takken en twijgen van kort naar lang.  Dit zal helpen handhaven goede luchtstroom.
 • Plaats altijd het snelst brandende materiaal onderaan en de het langzaamst brandende materiaal aan de bovenkant.  Voorbeeld: Papier-karton > -> twijgen -> takken -> kleine logs -> grotere logboeken.
 • Weersta de drang om de brandstapel over duwen totdat u bent klaar om te beginnen met het bakken.  Hoe langer je laat het permanent, het meer warmte zal worden bewaard.  Natuurlijk, wanneer u op te warm got, hark de kolen over de bodem de disperse de hitte.
 • Als je gek heet wilt, plaatst u Logboeken verticaal tussen de stack en de opening van de oven.
 • De logs naar de top van de oven te bouwen.  Ik willen maken, in wezen, een muur die scheidt van de opening van de meerderheid van de oven.
 • Gebruik Logboeken en split hout dat zijn ongeveer 4"(10cm) in diameter en 18" (46cm) lang voor het grootste deel van het hout.  Ik wil één grote log gooien op bovenkant voor langere duurzame warmte.
 • Zodra het warm genoeg, het maakt niet echt uit wat voor soort hout u - it's gonna branden snel, maar het is het beste om te voorkomen dat harsachtige (bijvoorbeeld cedar) of zachte bos (bijvoorbeeld floers myrtle) op ten minste naar de bodem van de stapel.
 • Bij het stapelen, gaten laten tussen elk logboek voor luchtstroom.
 • Als je net met de voorraad van uw brandhout begonnen hebt, is de kans dat je sommige groene hout.  De dag na het bakken van de pizza-oven, wanneer de temperaturen binnen 200F-250F 93C - 121C zijn, gooien sommige van die groene hout in de oven tot oven.  Het waarschijnlijk zal niet droog door u bent volgende afvuren, immers u gonna wilt gebruiken dat ding voortdurend omdat het is geweldig, maar het zal beter dan niets.

Tekenen dat je deed het goed:

 • Het vuur nam met behulp van slechts een enkele wedstrijd.
 • Rook verdwijnt binnen 5-10 minuten, en het vuur brandt "schoon".
 • Onderste laag brandt gelijkmatig voordat het vuur elke bovenlaag, enzovoort.
 • Alle het roet brandt af in de oven.
 • Er is zeer weinig as (vergeleken met hoeveel hout werd verbrand) de volgende dag.
 • Je gezicht smelt binnen 4' (1.2 m) van de opening.

Veel plezier, je moeder vertellen dat je haar liefde, en wees niet dom!

Gerelateerde Artikelen

Hoe het bouwen van een magneet herwinningshulpmiddel voor gebruik op land of water ("magneet vissen")

Hoe het bouwen van een magneet herwinningshulpmiddel voor gebruik op land of water ("magneet vissen")

ik wilde bouwen een magnetische herwinningshulpmiddel om te herstellen van ferro objecten onderwater.  Ik probeerde verschillende "visserij magneten", maar de meeste van deze niet zeer goed werken.  Ze zijn gewoon niet krachtig genoeg.  Of te zw
Hoe het bouwen van een elektrische fiets voor minder dan $100

Hoe het bouwen van een elektrische fiets voor minder dan $100

Ja, het is eigenlijk mogelijk om te bouwen van een elektrische fiets voor minder dan $100. Het geheim van het doen dit is... de meeste van uw materialen kostenloos! Nu ik gewoon niet ben gonna zet u verliezen en zeggen ga zoeken dit spul ook. Er zijn
Het bouwen van een Bluetooth Intercom voor fietstochten, motorfiets rijdt, spionage, algemene chaos, enz...

Het bouwen van een Bluetooth Intercom voor fietstochten, motorfiets rijdt, spionage, algemene chaos, enz...

In dit instructable ik zal je laten zien hoe het bouwen van een draadloze intercom voor korte afstand tweewegcommunicatie. U kunt dit gebruiken om te chatten met een andere persoon op een fietstocht of motorfiets rijdt met helm gemonteerde bluetooth
Bouwen van een accessoire plank voor een ShopSmith Mark V

Bouwen van een accessoire plank voor een ShopSmith Mark V

Bouwen van een accessoire plank voor een ShopSmith Mark VVorig jaar kocht ik een vroege jaren 1980 ShopSmith Mark V (500 model) van een familielid van een vriend in onze stad. Het was in grote voorwaarde en, na een paar maanden van knutselen en te ge
Bouwen van een arcade kast voor 200 euro ($250)

Bouwen van een arcade kast voor 200 euro ($250)

bouwen van een arcade kast voor ongeveer €200 ($250)Het begon allemaal met sommige SNES-gamepads en een SNES-emulator, maar kreeg het allemaal iets uit de hand.Nadat we enkele SNES games met sommige goedkope afslaan SNES gamepads die we geconverteerd
Bouwen van een vlezige werktafel voor onder $50

Bouwen van een vlezige werktafel voor onder $50

dit is een eenvoudig project om te bouwen van een solide werktafel voor uw houten werkende en andere projecten.
Hoe het bouwen van een router-tabel voor houtbewerking voor onder $10 in 10 minuten

Hoe het bouwen van een router-tabel voor houtbewerking voor onder $10 in 10 minuten

Leer hoe te bouwen van een router-tabel voor houtbewerking voor onder $10 in deze video houtbewerking voor beginners. Deze eenvoudige router tabel is een goed startpunt voor mensen die het leren van houtbewerking of zelfs de professionele op zoek naa
Bouwen van een "Tuned" pijp voor een 2-takt

Bouwen van een "Tuned" pijp voor een 2-takt

twee takt motoren boeien mij.  Ze zijn zo eenvoudig en leuk dat ik heb altijd genoten knutselen met hen.  Er zijn vele manieren om het stimuleren van de macht, één daarvan is door het installeren van een "afgestemd" pijp.  De manier waarop een t
Bouwen van een glasvezel boog voor $5 zeer eenvoudige goedkoop en schaalbaar

Bouwen van een glasvezel boog voor $5 zeer eenvoudige goedkoop en schaalbaar

zal tonen We u hoe te bouwen van een uiterst eenvoudig en duurzaam glasvezel boog die kan worden geschaald naar elke kracht. Hoewel het is zeker niet voor de schietwedstrijd, het is zeer de moeite waard de $5. Deze waarschuwing is gevaarlijk en mag n
Bouwen van een schoorsteen polyvalente voor uw Pepsi kunt stove

Bouwen van een schoorsteen polyvalente voor uw Pepsi kunt stove

ik heb een aantal druk gebouwd en laminaire flow kan kachels te leren hoe te bouwen ze uit het geheugen en het zegel te vinden van de beste combinatie van brander en inname, formaat jet, kunt typen, type, enz., die zou passen bij mijn behoeften. (Één
Bouwen van een robotachtig wapen voor de wetenschap Olympiade

Bouwen van een robotachtig wapen voor de wetenschap Olympiade

voor degenen die om te worstelen de juiste onderdelen vinden, proberen te achterhalen hoe samen te stellen hen, of moeite hebt met code, dit de juiste plaats is! Dit instructable is een volledige documentatie van Newton South High School Science Team
Hoe het bouwen van een goedkope werkbank voor houtbewerking met behulp van een mal van Kreg HD, met VIDEO tutorial

Hoe het bouwen van een goedkope werkbank voor houtbewerking met behulp van een mal van Kreg HD, met VIDEO tutorial

Gratis plannen zijn ook hierna beschikbaar in Imperial en Metric.Stap 1: Zie volledige Video Tutorial Video hier.Warren uit één hout Tools toont hoe het bouwen van een goedkope en makkelijke eiland houtbewerking werkbank met hond gaatjes, gewrichten
Bouwen van een hond kinderbed voor ongeveer $10

Bouwen van een hond kinderbed voor ongeveer $10

bouwen van een effectieve, duurzame kinderbed voor uw hond voor ongeveer $10Stap 1: Grond- en hulpstoffen · PVC pijp 1-inch (binnen diameter bepaalt het formaat) schema 40 (dikke muur). Kan worden gekocht thuis Depot voor ongeveer $2,48 voor een 10-v
Bouwen van een VU-meter voor je multimedia-PC

Bouwen van een VU-meter voor je multimedia-PC

dit instructable beschrijft hoe te monteren een VU meter in een geval van een oude cd-rom-station en zet het dan in uw pc.Op eBay kocht ik een heleboel VU-meters op basis van VFD displays bouwen in Rusland. De displays waar nogal goedkope en zag er m