Beginner's Guide to 3D printen met de Objet Connex 500: hoe het bouwen van een Tank raket draagraket (en reinigen van de puinhoop die u hebt gemaakt in het proces)


de Objet Connex 500 3D Printer... een geheimzinnige, magie en verbazingwekkende Hi-Tech meesterwerk, staat van 3D-printen van hoog gedetailleerde prototypes. Weten over het werken met dit prachtige apparaat is een geheim alleen worden bekend door een paar uitverkorenen. En nu, mijn collega-lezer, hebt u deze mystieke gids in uw handen...

Ja, u, de persoon die "dit instructable is niet voor mij zegt. Ik heb een 3D-printer en waarschijnlijk ik hoeft niet, want het is een zeer dure en ingewikkelde technologie". Ik heb een nieuwtje: 3D printen is hier te verblijven voor goed. Op dezelfde manier van de meeste van de moderne technologie zullen de 3D printers toegankelijk voor de gemiddelde persoon in kwestie van jaren. Onthoud: de eerste computers waren erg duur, groot, met lage capaciteit en alleen beheerd door een paar wetenschappers voor het oplossen van belangrijke problemen. Nu heb je een computer oneindig veel meer krachtige, goedkoper en kleiner in je eigen smartphone (en u gebruikt het voor vogels schieten op groene varkens en duckface fotograferen. Schande op u!).

Wie weet? Misschien een dag vindt u een 3D-printer in de buurt van de kopieermachine van uw kantoor (en dan, zult u 3D print uw duckface-foto's. WANNEER WIL JE STOPPEN?)

Of misschien, de toekomst is al hier en je bent gelukkig genoeg om te worden in de Instructables nieuwe kantoren in Pier 9 (San Francisco, CA), waar u van's werelds meest geavanceerde laboratorium voor makers vinden kunt. En dat op Instructables zonder 3D afdrukken iets is graag bij de Marine en nooit reizen in een oorlogsschip: mist u al het plezier, dude!

Mijn vorige projecten richtten in CAD (Computer Aided Design). Toonde ik stap voor stap hoe een transformator en een straal te maken. Ik maakte de ontwerpen en vervolgens... HOCUS POCUS!, de prototypes werden reeds 3D afgedrukt! Een heleboel personen gevraagd "hoe u 3D uitprinten? Welke 3D printer en materialen heeft u gebruikt? ". Dus, dit instructable zullen meer over CAM (computer aided Manufacturing) met behulp van de fantastische Objet Connex 500 3D-printer. Voor dit doel ontwierp ik een fundamentele speelgoed tank kunnen lanceren een raket (Nou ja, dat technisch is het een projectiel, omdat raketten zelfrijdende zijn. Maar, kom op! Het is een stuk speelgoed!).

Dames en heren: Ik geef u dit G.I.JOE geïnspireerde actie voertuig, codenaam: "Artic C.A.T." (Cool acroniem Tank).

Ik zal u tonen stap voor stap hoe ik gebruikte Pier 9 van spitstechnologie voor dit grote speelgoed tot leven te brengen en bovendien, zul je een korte handleiding over het gebruik van de Objet Connex 500 voor 3D printen van een project, wat zijn de basismaterialen, hoe schoon de Objet Connex 500 als u klaar bent en hoe schoon uw project te maken.

HOE GEBEURT DE MAGIE VAN 3D PRINTEN?

OK, laten we veronderstellen het enige wat je over 3D printen weet is wat de media zegt: een duivelse technologie die gebruikmaakt van zwarte magie om direct een-kogel, nadert-niet detecteerbaar, gemakkelijk-exploding toylike geweren voor terroristen en criminelen. (Omdat ze meer praktische, minder duur en snellere manieren voor het maken van kwade daden niet weten)

Dan één dag, u dit Objet Connex 500 voor uw ogen, en u ziet u kunt 3D-print een heleboel geweldige dingen: speelgoed, kunstnijverheid, sieraden, prototypes, prothese voor menselijke ledematen, gears, robots, alles wat je kunt bedenken. En dan je je realiseert dat iets: is het een wonderbaarlijke proces? Absoluut Ja! Is het snel en goedkoop? HA! U wenst...

In eenvoudig Engels, een 3D-printer werkt op deze manier: u introduceren uw 3D ontwerp in de machine en start het toevoegen van opeenvolgende dunne lagen van warme materialen (polymeren), de vorm van uw ontwerp (Ja, ik herinner me "The Fifth Element", ook. Nee, u kunt niet afdrukken van uw eigen Milla Jovovich... nog.). Maar warme materialen niet zweven, dus, in volgorde van ze op hun plaats te houden totdat ze genezen, de 3D-printer voegt een wegwerp dragermateriaal in elke laag, die vult de leegtes en houdt de vorm van uw project.

Wilt u meer weten over deze technologie? Geduld, jonge sprinkhaan! jullie reis 16 stappen naar de fundamentele professioneel drukwerk is net begonnen!

BELANGRIJKE OVERWEGINGEN:

3D printen is een leuk, magische en spannend proces waar kunt u iets ontzagwekkend dat voordoet voor uw ogen. Maar, zoals alle activiteiten in het menselijk leven, je moet houden van sommige elementaire voorzorgsmaatregelen voor een betere ervaring:

  1. Veiligheid eerste. Het gebruik van latex of nitril handschoenen everytime die u worden blootgesteld aan chemische producten, zoals wanneer u het prototype (3D gedrukt materiaal) of de machine (alcohol) reinigen. Was uw handen na dingen manipuleren van 3D afgedrukt. 3D gedrukt materiaal worden niet aanbevolen voor menselijke of dierlijke consumptie. Probeer niet om uw handen in de machine wanneer het in werking. Volg altijd de aanwijzingen van de veiligheid op de werkplek.
  2. Dit instructable is niet een officiële protocol en is niet bedoeld als vervanging voor het advies van de shop manager. Het is alleen een quick reference guide. Als dit uw eerste keer die dit soort machines, volg de aanwijzingen van de shop manager of de bevoegde verantwoordelijke persoon.
  3. 3D printen van uw project, Controleer uw ontwerp op zoek naar mogelijke storingen. En dan... het opnieuw controleren.  Op dit moment van de menselijke geschiedenis, professionele 3D printen is een dure proces dat een grote hoeveelheid tijd vergt (dit project duurde 54 uur in de Objet) en geld (don't ask). Als u niet kunt van de problemen voordat u gaat afdrukken oplossen, zullen het erg ingewikkeld om te lossen hen tijdens of na het 3D printen, en het opbouwen van een extra prototype alleen voor een gemakkelijk vermijdbare fout in de eerste, tijd vertegenwoordigt, materialen en geld verspild.
  4. Objet Connex 500 prijs is US$ 250.000. Dus denk erover na voordat je probeert iets gevaarlijk, niet-standaard of dwaas in de machine (ik kan niet u beoordelen omdat ik hou van gevaarlijke, niet-standaard of dwaze dingen, maar niet IN A KWART miljoen dollar HI-TECH MACHINE!).
  5. Schakel niet uit de Objet Connex 500! Als u een probleem hebt, vraag uw winkel manager eerst.
  6. Dit instructable geldt voor projecten die zijn gemaakt in de 123D Design. De 123D producten werden ontwikkeld voor een eenvoudig 3D printen. Voorwaarden kunnen variëren als u een ander ontwerpsoftware gebruikt. Vraag uw manager van de winkel voor een verdere advies.

U vindt aanvullende waarschuwingen en sommige nuttige uiteinden langs dit instructable.

THANKS GUYS!

Ik wil de volgende mensen bedanken, die mij hielp in dit project:

Steve Delaire: De Manager van de winkel in Pier 9 en een geweldige leraar. Hij had het geduld om me te tonen alle het 3D printen en reinigingsprocédés. Zijn advies maakte dit instructable mogelijk.

Ed Lewis: ik moest veranderen de raketten ontwerp (vorm en kleur) en materiaal (lichter, economischer en duurzaam), zodat Ed mij met de Makerbot Replicator 2 3D printer (stap voor stap proces niet toonde op dit instructable geholpen). By the way, was de raketten rode kleur een idee van Lauren Gerber.

Audrey liefde: ze nam de foto's van de afgewerkte tank. Een geweldige baan als altijd!

Wade Wilgus: Hij controleerde sommige delen van dit instructable en gaf me advies over het verbeteren van de inhoud. Als je niet van mijn "grappig" opmerkingen, zeggen dankzij Wade: erger gekund!

En ten slotte Instructables.com: voor het toestaan van me om mijn handen in deze fantastische machine!

OK, laten we wat 3D gedrukte plezier!

Gerelateerde Artikelen

Hoe te bouwen van een raket fles met een parachute.

Hoe te bouwen van een raket fles met een parachute.

Heb je ooit wilde worden zoals een NASA-wetenschapper.  Nou nu kunt u met mijn eenvoudige stappen over hoe te bouwen van je eigen fles raket.  U zal zitten kundig voor de basisbegrippen van de fysica, terwijl je plezier een raket bouwen.Stap 1: De ma
Hoe te bouwen van een eenvoudige, efficiënte, 16w 12v TL omvormer met AC uitgang.

Hoe te bouwen van een eenvoudige, efficiënte, 16w 12v TL omvormer met AC uitgang.

Deze omvormer zal rijden een TL-lamp tussen 8w en 20w maar werken beste met 16w buizen. Het preheats van de elektroden en houdt hen verwarmd tijdens het hardlopen. Deze omvormer kan worden verduisterd door het verminderen van de ingangsspanning b.v.
Hoe te bouwen van 100 watt 12v DC 220v-AC omvormer circuit met behulp van EasyEDA

Hoe te bouwen van 100 watt 12v DC 220v-AC omvormer circuit met behulp van EasyEDA

We alle gezicht macht snijdt in onze huizen of bureaus enige tijd of een ander. Op die momenten gebruiken we in het algemeen Generator of een omvormer. Stroomaggregaten benzine of diesel als brandstof gebruiken en ze zijn luidruchtig. We zullen niet
Hoe te bouwen van de toren van Hanoi - twee jongens met hun opa.

Hoe te bouwen van de toren van Hanoi - twee jongens met hun opa.

Was de paasvakantie, af aan de verschillende ouders voor een paar dagen, en opa had een verrassing voor #1 en #2 zoon - hij nam ze mee naar zijn werkplaats van de school gebruik van de juiste machtshulpmiddelen.Natuurlijk, nodig ze eigenlijk iets te
Hoe te bouwen van een eigen parkeerplaats met Intel® Galileo! (Intel IoT)

Hoe te bouwen van een eigen parkeerplaats met Intel® Galileo! (Intel IoT)

Een stapsgewijze tutorial te bouwen, in een zeer eenvoudige manier, een grappige parkeerplaats met automatische barrière en display-toonbank met uw Intel® Galileo!» Aanbevolen leeftijd: 15 +» Aanbevolen leeftijd (om te spelen met de parkeerplaats): 3
Hoe te bouwen van een nucleaire bom... (Dit is niet echt, alleen ment voor lacht en als u serieus wilt bouwen van een...  Ik heb medelijden met u)

Hoe te bouwen van een nucleaire bom... (Dit is niet echt, alleen ment voor lacht en als u serieus wilt bouwen van een... Ik heb medelijden met u)

dit is alleen voor lacht... De meningen hier zijn de opvattingen van het individu en niet van primordiaal foto's... Bent u beledigd in geen enkele manier door de verklaringen hier gezegd binnen dit instructable, dan niet lezen, niet klagen en niet st
Roest verwijderen met Chelant gebaseerd roest verwijderaars, hoe te vermijden van de valkuilen

Roest verwijderen met Chelant gebaseerd roest verwijderaars, hoe te vermijden van de valkuilen

voordat roest verwijderen kan worden voortgezet, een vaak over het hoofd gezien, maar uiterst belangrijke factor schoon is.U wilt niet uw hard verdiende geld te besteden aan deze grote roest verwijderaars te laten doen van het 'vuile' werk van de ver
Hoe te bouwen van een drijvende dok met behulp van Heineken Mini vaatjes.

Hoe te bouwen van een drijvende dok met behulp van Heineken Mini vaatjes.

Stap 1: Drankje 96 Hieniken mini kegs en vervolgens hen aan de plaats krijgen. Stap 2: Plaats de mini vaatjes in pre gebouwd houten frame. Stap 3: Secure de Mini vaatjes. Wij sommige oude hek lijn rond leggend gebruikt en geniet van het naar het fram
Hoe te bouwen van een verhoogde garden met BOWLING PINNEN gebruikt. U hebt dit nog nooit gezien!

Hoe te bouwen van een verhoogde garden met BOWLING PINNEN gebruikt. U hebt dit nog nooit gezien!

Ik heb zeer slechte bodem in mijn tuin, en ik werd gefrustreerd met de slechte gewassen was ik steeds willen groeien groenten in het. Zo, besliste ik te verrichten iets dienaangaande! Bouwde ik sommige verhoogde tuinen, en in slechts een week zijn de
E-Commerce Training: Leer hoe te bouwen van een e-commercewebsite gemakkelijk met behulp van vrije software

E-Commerce Training: Leer hoe te bouwen van een e-commercewebsite gemakkelijk met behulp van vrije software

ik oorspronkelijk noemde deze cursus de cursus van 4 uur per dag e-commerce. Ik gaf betaalde voor opleiding op basis van de webinar. Hoewel minder dan een jaar oud, de materialen al iets verouderd zijn, dus ik kan niet echt kosten voor toegang tot he
Hoe te bouwen van een hamburger Snuisterijdoosje met garen!

Hoe te bouwen van een hamburger Snuisterijdoosje met garen!

Instructies voor het haken van een hamburger gevormde Snuisterijdoosje, met behulp van een 4,25 mm haak haak en middelzwaar garen.CH-ketenSC-single haakDC-double haakSS - slip stitchSt-steekStap 1: de onderste broodje ch 2. SS in de eerste st.CH 2. 1
Bouw een DIY Quadcopter: A Complete Beginner's Guide

Bouw een DIY Quadcopter: A Complete Beginner's Guide

Dit is een echte korte clip van mijn quadcopter zweven omhoog en omlaag en zijwaarts bewegen. Ik probeerde te houden de hoogte zo minimaal mogelijk zoals ik ben in mijn woonkamer, maar zoals u kunt zien, zelfs met dat vliegt het tot mijn hoofd (circa
Een Beginner's Guide to XSplit omroep en Streaming op Twitch.tv (Windows 10)

Een Beginner's Guide to XSplit omroep en Streaming op Twitch.tv (Windows 10)

IntroductieLive Streaming is een groeiende sector waar iedereen en iedereen kunnen hun gokkenervaring met de wereld delen. Of u bent gewoon kijken hoe anderen een spel spelen en praten met uw favoriete streamers in de chat of live streaming jezelf, T
Printato (printen met aardappel)

Printato (printen met aardappel)

inleiding - het moest gebeuren...Aardappel afdrukken is een recht van doorgang voor velen van ons als we nog kinderen zijn. Dus hier is mijn tutorial dus als je niet aardappel afdrukken hoefde u kunt genieten van het plezier en creativiteit.Later in