Arduino-controlled RGB LED Infinity spiegel


Update 11/22/2013: dank aan iedereen die gestemd voor dit project in de Microcontroller-wedstrijd! Het was een van de drie winnaars van de eerste-prijs.

9/17/2013 update: dank aan iedereen die gestemd voor dit project in de wedstrijd van de Arduino (ik was een van de tien winnaars van de "tweede prijs")! Als u proberen dit project met een adresseerbare LED-strip in plaats van een analoge strip wilt, check out de project Rainbow Jar (ook een Arduino wedstrijd winnaar).

Dit is mijn nemen op een combinatie van twee klassieke projecten: RGB LED controle met een Arduino, en een spiegel Infinity. Het is een spiegel van RGB LED oneindigheid, dat laat u schakelen tussen een instelbare snelheid kleur-fade-modus en een direct-control modus waarin u individueel: de rode instellen, groene en blauwe LED helderheid. De primaire inspiratie voor dit specifieke project komt uit deze oneindigheid spiegel Instructable en Adafruit van RGB LED-Strip tutorial, maar er zijn veel meer kwaliteit middelen die er op beide projecten.

Ik heb mijn best gedaan met betrekking tot dit project naar newbies door middel van een exacte lijst van ik gebruikte materialen en de exacte procedure die ik gevolgd. Een terugkerend thema ik in commentaar secties voor andere spiegels oneindigheid gemerkt heb is een gebrek aan links naar specifieke onderdelen (bijvoorbeeld precies welk type LEDs of LED strips werden gebruikt, welke voeding, waar te kopen van de spiegels, de ruimte...). Duidelijk, als je weet wat je doet en wil meer (of minder) geld voor het ontwerpen van een iets andere spiegel, kunt u uw materialen naar wens aanpassen, gebruik een verschillende Arduino board, enz. U kunt de Arduino volledig overslaan en een spiegel infinity vrij eenvoudig, goedkoop maken als u wilt (gewoon zoeken Instructables voor "infinity spiegel" en u een paar vindt), of gek gaan en besteden van honderden zo niet duizenden dollars (search YouTube voor "infinity spiegel tafel" en je het idee krijgt).

Dus, op de lijst van de materialen. Vergeet niet dat dit is een exacte lijst van onderdelen die ik gebruikte, maar ik geleidelijk in elkaar de leveringen voor dit project gedurende een lange periode van tijd geflanst. Ik heb niet zitten, vergelijk leveranciers (bijvoorbeeld Adafruit vs. Sparkfun) en vinden absoluut de goedkoopste manier om dit te bouwen. Dus, voel je vrij om te winkelen rond te neerhalen de kosten (en post links in de reacties als je een betere/goedkopere versie van een bepaald onderdeel vinden!). Hoeveelheden zijn slechts 1 (één) tenzij anders vermeld, de prijzen worden afgerond op de dichtstbijzijnde dollar vanaf September 2013.

Materialen: elektronica

Update Februari 2016: Een kit met alle elektronische materialen voor dit project is nu beschikbaar vanaf Jameco Electronics. Houd er rekening mee dat deze kit doet niet opnemen van materialen voor de bouw van het frame van de spiegel, zodat u nog moet aanschaffen die afzonderlijk (zie hieronder). Ik verdien een Commissie op de verkoop van deze kit zoals beschreven bij de bodem van Deze pagina.

 • Arduino UNO R3 met mini breadboard en jumper draden. Ik heb het Aan de slag met Arduino-Kit van de Maker Shed ($65).
 • (Optioneel): Arduino/breadboard houder. De Maker Shed kit kwam niet met een - ik 3D dit cool minimalistisch design vond ik afgedrukt op Thingiverse.
 • 1 meter RGB LED-strip ($25). Dit is een analoge strook, wat betekent dat u kunt alleen de kleur van de hele strip in een keer. SparkFun voert ook een Digitale RGB LED strip heeft individueel adresseerbare LEDs (als je wilde voor het verzenden van pulsen van licht langs de strip een LED op een moment, of hebben sommige andere patroon), maar het is duurder (45 dollar) en moet u een volledig andere Arduino code. Beide stroken kunnen worden gesneden op lengte te passen uw spiegel.
 • Vier 10 K potentiometers ($1).
 • Drie N-kanaal MOSFETs ($1).
 • SPDT power-schakelaar ($1.50).
 • 22 AWG hookup draad (zwart), 100 voet ($8). Dit is alleen vereist als u pref kleurcodes toevoegen aan uw V + en gemalen verbindingen met rood en zwart respectievelijk. Anders kunt u gewoon de multi-gekleurde jumper draden die bij de meeste Arduino kits worden geleverd. 100 voet is ook veel meer dan je nodig hebt voor dit project, maar u kunt nooit teveel hookup draad! Kunt u een kleinere 25' roll van SparkFun.
 • 22 AWG hookup draad (rood), 100 voet ($8). Dezelfde opmerking als hierboven, met kleinere rollen hier.
 • Vat jack breadboard adapter ($1).
 • 12V/5A DC voeding ($25). Dit is een grote plaats potentieel om geld te besparen. De RGB LED strip die ik gebruikte 12V vereist, en volgens het gegevensblad, trekt 60mA voor elk segment van de 3-LED (de kleinste eenheid van de strip kan worden gesneden). Dus op 60 LED's voor de hele strip is dat een absoluut maximum van 1.2a bij volledige helderheid. Ik had een 12V lader rond leggend van sommige oude lang vergeten apparaat, maar het was alleen begroot op 0.5A en kon niet de hele strip licht. Zo, ging ik vooruit en een vlezige levering gekocht omdat ik dacht dat het zou hoe dan ook handig zijn voor toekomstige projecten. Adafruit en SparkFun beide dragen kleinere, goedkopere 12V leveringen (1A en 600mA respectievelijk) dat misschien pak uw behoeften net schoon afhankelijk van de grootte van uw spiegel en hoeveel LEDs op zult gebruiken. U kon ook zoiets als een oude laptop lader opruimen, maar moet u controleren of de uitgangsspanning en huidige specs (meestal afgedrukt op het etiket).

Materialen: Gebouw de spiegel

Belangrijk: er zijn drie hoofdonderdelen die passen samen moeten te bouwen dit: de regelmatige spiegel, het frame en de one-way mirror. Ten eerste is het makkelijkste als je vindt een karton/papier mache deksel en een gewone spiegel die snugly binnen het past - de delen die ik kocht niet perfect samen, dus ik moest een alternerende actie gebruiken (zie stap 6). Ten tweede, snijden acryl een pijn kan zijn afhankelijk van de hulpprogramma's voor u beschikbaar, dus plan dienovereenkomstig (zie stap 9 en 10). Er is ook een belangrijke overweging met betrekking tot de LED-strip, die niet kan worden teruggebracht tot elke gewenste lengte - moet worden gesneden in veelvouden van 3-LED-segmenten, die gewoon verlegen van 2" lang - zijn zo u de binnen de omtrek van je spiegel frame wilt als een veelvoud van die lengte. Dus ik zal link naar de onderdelen die ik gebruikt om te bouwen mijn spiegel, maar u kunt nog steeds volg deze aanwijzingen om te bouwen van een spiegel van een verschillende grootte of vorm.

 • 9" diameter ronde spiegel. Ik kocht deze kit van 7 spiegels ($14) met de bedoeling ook het maken van enkele kleinere spiegels van oneindigheid.
 • Kit van 8", 9" en 10" diameter ronde papier mache vakken ($9). Belangrijk - Ik kocht deze hoop dat de 9" diameter spiegel zonder speling binnen het deksel 9" of het vak zelf passen zou (en omdat ik niet kon afzonderlijke vakken voor verkoop op Amazonië vinden). Het werkte niet. Het deksel 9" was gewoon te klein, en het vak 10" was te groot. Dus, ik maakte het werk door te knippen uit de bovenkant van het deksel 9", en enkel het gebruiken van de velg. Dit zal zinvol als u overslaan en Bekijk de foto's in stap 6. Punt dat, idealiter moet u een mirror die precies binnen een papier mache deksel of vak past.
 • 1/8" dik 12" x 12" vel duidelijk gegoten acrylaat (plexiglas). Beschikbaar op Amazon ($8) en McMaster-Carr ($9). Acryl is super gemakkelijk te snijden als u toegang tot een laser cutter hebt. Ik niet, dus ik probeerde met behulp van een decoupeerzaag (stap 9) en een score-en-snap-methode (stap 10). Beide werkte redelijk goed maar resulteerde in sommige rafelige randen, en achteraf zou gewerkt hebben veel beter voor een rechthoekige spiegel in plaats van een ronde. Als u bouwen van een iets kleinere spiegel wilt, verkoopt McMaster vooraf gesneden 6" diameter cirkels. Ik niet veel voor grotere voorgesneden cirkels rondkijken, maar je zou kunnen om ze te vinden.
 • Gespiegelde venster tint. Ik dit spul besteld bij Amazon ($27), maar u kunt dit gemakkelijk vinden in hardware winkels. Waarschijnlijk moeilijk te vinden in kleine hoeveelheden, dus van plan op het hebben van genoeg overblijft.
 • Zwarte verf. Ik pakte een blikje van generieke zwarte verf ($3) bij AC Moore.
 • Optioneel: als u echt fancy wilt, wellicht om een aangepast formaat one-way mirror, in plaats van gespiegelde venster tint op een stuk van plexiglas. Dit zal waarschijnlijk geven u een hogere optische kwaliteit in uw eindproduct, maar ik niet kijken naar het.

Hulpmiddelen

 • Soldeerbout. Ik heb Deze variabele temperatuur een van SparkFun ($45). U zou kunnen wegkomen zonder een, afhankelijk van hoe uw LED-strip aankomt. De productpagina van SparkFun zegt "U zal moeten om te solderen op uw eigen draden.", maar mijn strip kwam met alle vier draden al gesoldeerd op. Zelfs zo, de uiteinden van de draden (gestrande) duwen in een breadboard een pijn kan zijn, dus ik aanraden solderen op kleine segmenten van solid-core draad die om gemakkelijker te maken.
 • Loodvrij solderen ($8).
 • Wire strippers ($5), als u niet al een paar dat 22 AWG strippen kan. Nogmaals, u kunt knijpen door zonder deze als nodig, maar ik ben wedden dat de meeste mensen lezen van deze draad strippers hebben.
 • Mini naald-neus buigtang ($2) als, zoals ik, je onhandig en haat hanteren van klein breadboard onderdelen met je vingers.
 • Boormachine (zie stap 6 - u kunt waarschijnlijk gewoon weggaan met een scherp mes)
 • Super lijm
 • Elektrische tape

Heb je dat alles? Tijd om te beginnen met de bouw!

Gerelateerde Artikelen

Chromatische Temperatuurdisplay - Arduino gecontroleerde RGB LED Infinity spiegel

Chromatische Temperatuurdisplay - Arduino gecontroleerde RGB LED Infinity spiegel

Dit project werd losjes geïnspireerd door , een weerstation display waarvan de kleur is gebaseerd op de buitentemperatuur. Ik had een kamergenoot op de Universiteit, die had een van deze en het was heel nuttig, in Pittsburgh vooral gewoon een blik we
Arduino controlled RGB LED nachtlampje

Arduino controlled RGB LED nachtlampje

een nachtlampje voor mijn jongens nodig en wilde iets meer dan de normale stekker in. Ze wilden een die zij kon het plukken van de kleur van en een die kleur zou veranderen.Easy - sommige PWM, een Arduino en RGB LED!Kiezen van de kleur was de kwestie
Arduino Controlled RGB LED Dot Matrix bord

Arduino Controlled RGB LED Dot Matrix bord

dit project is een relatief eenvoudig en simpel DIY muziek-board.De Dot Matrix bord kan elke ouder persoon maken hun eigen muziek en beats.Allen u moet hebben is een goed begrip van de Arduino en circuits.Stap 1: Verzamel onderdelen die nodig zijnHie
Arduino controlled RGB LED-strip in de woonkamer

Arduino controlled RGB LED-strip in de woonkamer

Het idee achter dit kleine project was dat sommige vrij indirecte stemming licht in de woonkamer. Het wordt beheerd door de server openHAB (dat project is nog steeds op de lijst moet worden toegevoegd aan deze site) geïnstalleerd op een Raspberry Pi.
Arduino-programmeerbare LED Infinity spiegel

Arduino-programmeerbare LED Infinity spiegel

Ben je moe van het kijken naar kamer elementen die lijken te hebben van eindige diepte?Misschien moet je overwegen bouwen van uw eigen Arduino-programmeerbare LED Infinity spiegel!Deze optische illusie is een eye-catcher en biedt veel ruimte voor aan
IPhone Controlled RGB LED (Arduino)

IPhone Controlled RGB LED (Arduino)

Dit project toont je hoe om te zetten van de Arduino met een RGB LED en controle met je iPhone via uw Wifi-netwerk. Bent u in staat te stellen van 15 verschillende kleuren + 2 programma's met de iPhone app.URL voor korte demo video:https://drive.Goog
LED Infinity spiegel, 32 LED's, selecteerbare patronen, kwaliteit Frame

LED Infinity spiegel, 32 LED's, selecteerbare patronen, kwaliteit Frame

Dit Instructable is bijgewerkt met betere informatie en betere constructie, te bekijken gelieve de 10 "x 10" LED Infinity spiegel InstructableDit Instructable covers bouwen mijn beschikbaar volledige 8 "x 8" 32 LED Infinity Mirror Kit
Android Controlled RGB LED met behulp van Arduino

Android Controlled RGB LED met behulp van Arduino

Hai iedereen in de post-iam gaan laten zien hoe om te controleren de RGB LED met behulp van android met arduino en HC-05 Bluetooth-module.Ik zocht in web is er veel technieken waarmee de RGB LED. Maar dit is de methode die zeer eenvoudig en gemakkeli
Controle RGB LED met arduino en Processing.

Controle RGB LED met arduino en Processing.

Ik zal vandaag u vertellen hoe u kunt besturen een RGB LED met behulp van de Arduino en Processing language. Dit is mijn eerste instructable dus, laat me weten als ik kon iets verbeteren en als je allerlei vragen hebt laat ze in het commentaarvak, ik
TV Remote Controlled RGB Led

TV Remote Controlled RGB Led

INTRODUCTIEInfrarood afstandsbediening project is één van de populaire projecten voor de arduino liefhebbers. We zijn hier over de tv remote. Er zijn verschillende knop van de afstandsbediening die niet worden gebruikt. Ook als we deze tv remote kunn
WiFi Controlled RGB LED-Strip

WiFi Controlled RGB LED-Strip

Soms kunnen die IR-afstandsbedieningen gebruikt om te bepalen van de RGB LED strips worden irriterend als gevolg van hun beperkt bereik en jacht voor de afstandsbediening wanneer u kan niet het vinden. Dit eenvoudige, maar effectieve project kan een
Laptop controlled rgb led v.1

Laptop controlled rgb led v.1

Hallo tech vrienden, ik ben geweest in project maken van hobby, want ik een kid.the instructables site was heeft gekatalyseerd deze hobby en ik ben zeer dankbaar voor alle uitgevers.Dit is mijn 1e een, en ik verzoek u de twee dingen doen:-1) mij steu
Controle RGB LED met behulp van de Amarino Nano 1.0

Controle RGB LED met behulp van de Amarino Nano 1.0

Wat is de Amarino Nano 1.0Dit is mijn nieuwe DIY kit voor Android-Arduino communicatie via Bluetooth.Amarino Nano gebruikt met name Arduino Nano, dus gebruikte ik de titel als 'Nano'. Het is een zeer eenvoudige kit voor het testen van de meeste van d
Draadloze Accelerometer Controlled rgb-LED's

Draadloze Accelerometer Controlled rgb-LED's

MEMS (Micro-Electro-mechanische systemen) versnellingsmeters worden op grote schaal gebruikt als tilt-receptor in mobiele telefoons en camera's. Eenvoudige accelerometers zijn beschikbaar zowel als ic-chip en goedkoop pcb-ontwikkelborden.Draadloze ch