Zelf staande fiets reparatie staan met optionele Tool/Parts lade


ik heb een professionele fiets monteur voor 14 jaar en hoewel een professionele stand leuk is, ik gewoon niet kon rechtvaardigen de kosten, zodat ik een zelf gebouwd.  Ik gebruikte 3/4" gasleiding.  Niet alleen is dit een erg stevig staan, maar het breekt voor eenvoudig opbergen en vervoeren.  Ik bouwde ook een vak voor dat doel.  Ik bouwde ook een bank model staan.  U kunt zien beide op mijn website op:

www.there-cycleshop.com

Deze standaard vereist sommige lassen.

Lijst van de materialen:
Alle pijp is 3/4 inch gas pijp.
8 - 6 inch stukken van pipe2 - 2 voet stukken van pijp
1 - 4 voet pipe1 - 2 inch pijp
1 - 1 inch pipe1 - 12 inch pijp
2 - 90 graden connectors4 - T type connectoren
4 - de eindkappen
3 - dwars door verbindingslijnen
1 - pipe clamp2 - stukken hout van de 2 X 2
1 - T-moer en bout
1 - plastic of metalen lade.

Home Made reparatie Stand

Willen doen sommige van uw eigen reparaties, maar hoeft niet een manier van het houden van uw fiets? Goed zijn hier sommige plannen en foto's van een zeer goedkope fiets reparatie stand die kunt u zelf samenstellen. Het vergt enige lassen.

Ik heb een paar van deze voor mijn verschillende winkels gebouwd. Ze zijn eenvoudig en werk geweldig. Een professionele reparatie-stand kan kosten meer dan $400,00. Deze kunnen worden gemaakt voor ongeveer 20,00 dollar tot $30.00

Onderdelen lijst:

Bankje met drie schappen - 2-6" lengtes van gas lijn 3/4" schroefdraad pijp
1-3" lengte van gas lijn 3/4" schroefdraad pijp
gas lijn 2-90 graden 3/4" schroefdraad gewrichten
1-4" C-klem
1-3/4" schroefdraad grondplaat
2-2" stukken van 90 graden hoek ijzer

Instructies:

Monteer de grondplaat op de voorkant van uw bank, met behulp van vier aanzienlijke houtschroeven. Schroef in een van de 6"-buizen in de grondplaat. Rijg op een gezamenlijke aan de andere kant van de pijp 6" 90 graden. Nu de draad in de andere 6" pijp in de gezamenlijke 90 graden. Volgende draad op de andere gezamenlijke 90 graden en draad in de 3" stuk pijp in deze gezamenlijke 90 graden. Zodra alle stukken worden samengebracht, draai ze allemaal zo strak als je ze kunt krijgen. De vergadering moet rechtstreeks uit uit uw bank en op en neer recht moet zijn. Zodra u tevreden met de plaatsing van de tribune bent, verwijder de geassembleerde buizen uit de grondplaat en lassen van de leidingen en de gewrichten, zodat ze niet bewegen. Zodra het is gelast, grind uit een sleuf aan het einde van de 3" stuk pijp. Deze gokkast zal worden voor de C-klem. Lassen een van de stukken van hoek ijzer op het vaste uiteinde van de C-klem zodat er recht op en neer. (Zie de foto's hieronder). Nu het andere stuk hoek ijzer aan het einde van de schroef van de C-klem te lassen zodat het overeenkomt met het vaste einde. Zodra het ijzer hoek is gelast op de C-klem, plaatst u de C-klem en het lassen de pijp. Zorg ervoor dat het is leuk en rechte. Ik gebruikte een snelsluiter type C-klem. Als u niet een lasser hebben of hoe weten te lassen, kun je het naar een winkel van lassen. De vergadering eenmaal alle gelast, schroef het in de grondplaat op je bank en je hebt een grote reparatie stand. Kunt u het ronde pijp schuim op de fiets wanneer u klem in de stand om te voorkomen krassen.

Zelf fiets reparatie permanent staan

Ik heb net het bouwen van een zelf staande reparatie staan voor ongeveer $60,00. Meest professionele fiets stands zijn 200,00 dollar tot $300,00. Dit vereist een beetje lassen. Het werkt zeer goed voor ongeveer 1/4 de kosten.

Lijst van de materialen:

Alle pijp is 3/4 inch gas pijp.

8 - 6 inch stukken voor pipe
2 - 2 voet stukken van pijp
1 - 4 voet pijp
1 - 2 inch pijp
1 - 1 inch pijp
1 - 12 inch pijp
2 - 90 graden aansluitingen
4 - T type connectoren
4 - de eindkappen
3 - dwars door verbindingslijnen
1 - de buisklem
2 - delig van 2 X 2 hout

Montage-instructies:

Begin met het indelen van de base. Schroef twee van de 6 inch stukken samen met behulp van een rechte via connector. Twee van deze monteren. Sluit nu deze twee vergaderingen met behulp van de T-type connector in het midden. De T-type connector moet worden omhoog. Nu op elk uiteinde, schroef in een andere T-type connector. In het einde T connectoren schroef in twee 6 inch stukken aan het ene uiteinde van elke T. Aan de andere kant, schroef in een stuk 2 voet aan elke kant. Gebruik nu de 4 eindkappen op de 6 inch en 2 voet stukken.

Zoals u kunt zien zijn er 8 lassen punten. Deze hoeft alleen te worden geplakt om te voorkomen dat de dwarsbalk verplaatst wanneer u klem in de fiets. Volgende die u schroef op een T-connector aan de 4 voet stuk pijp.

Zodra u installeert het de 4 voet pijp op de base, line-up de T-connector dus het schroefdraad openingen gezicht de voorkant als de achterkant van de stand. Zodra u het hebt waar u wilt, tack lassen de T-connector aan de pijp. Hierdoor zal de stand van links naar rechts wordt verplaatst wanneer de fiets is geklemd. Nu kunt u de klem fiets samenstellen.

Om het monteren van de fiets-klem, schroef in de pijp 2" tot een rechte verbindingslijn en op het andere eind schroef in de pijp 12". Dan schroef op de buisklem de pijp 12". Om de fiets in de klem, nam ik twee stukken hout van de 2 X 2, geklemd ze in een bankschroef en boorde een gat 1" in het midden tussen de twee stukken. Ik afgestoken dan de hoeken waar het gat te komen een varieteit van zetel bericht grootte is. Zodra dit is verzameld, de bevestigingsset in de T-connector op de 4 voet stuk pijp. Zodra alles is opgesteld, tack lassen de twee stukken van pijp, de 2" en de 12" op de rechte connector. Ik ook de buisklem, het schroefdraad gedeelte de pijp 12" geplakt. Zodra ik had dit alles gemonteerd, ik een fiets in de stand en het gewicht van de fiets verdraaide de klem vergadering zodat het voorwiel van de fiets op de grond lag. Om dit te voorkomen, hebben iemand houden de fiets waar u zich comfortabel mee bezig. Ik vervolgens vermalen van de rand van de rechte verbindingslijn, de één naar de voorkant van de voet, totdat het was plat. Ik geboord vervolgens een gat in de connector en de achterkant van de pijp 12". Zet een kleine bout in het gat en dit zal voorkomen dat de vergadering van de klem van het verplaatsen en houden de fiets waar u het wilt.

Uw stand is nu voltooid. Eenvoudig te monteren en DIS monteren. Voor mijn standpunt bouwde ik een gereedschap en onderdelen lade die op de rug van de T-connector op de 4 voet stuk pijp gaat. Dit is optioneel.

Voor het gereedschap en onderdelen lade schroef te zijn in een stuk van 2" pijp in een 90 graden connector en een 6" stuk pijp in het andere uiteinde van de verbindingslijn van de 90 graden zoals hierboven. Deze vergadering moet terugkomen rechtstreeks uit de T-connector op de 4 voet stuk pijp. Aan de andere kant van de 6" stuk van de pijp, schroef in een andere 90 graden connector zodanig dat deze recht omhoog wijst. Zodra u dit gemonteerd hebt, de bevestigingsset in de T-connector op de 4 voet stuk pijp. Zodra het wordt opgesteld waar u het wilt, tack lassen de verbindingen zoals hierboven. Nu wat ik deed om mijn lade, die ik gebruikte een plastic serveren gerecht dat je bij elke dollaropslag kopen kunt hechten. Ik gebruikt een schroefdraad T-moer, afgevlakt het uit in een bankschroef en zet in op de bovenkant van de 90 graden connector die omhoog gezichten. I de T-moer geplakt op zijn plaats, boorde een gat in het midden van de lade en het koppelen met een bout, dit wordt gedaan om eenvoudig installeren en verwijderen.

Voor mijn stand bouwde ik een doos voor het opslaan en transporteren van de stand. Is zeer eenvoudig om te bouwen van het vak. Ik gebruikte 3 1 X 6" planken en een 1 X 8" plank. Knip de stukken aan grootte, in mijn geval is het 52 inch lange. Vervolgens heb ik gelijmd en geschroefd samen een doos. Ik voegde drie scharnieren, een handvat en om te houden van mijn vak gesloten, ik gebruikte een Ikea type bevestiger. Kunt u wat u nodig hebt om het gesloten te houden. Het werkt perfect

Dit is een zeer eenvoudige, maar zeer effectieve stand. De hele stand kost me ongeveer $60,00 en de doos was ongeveer 20,00 dollar. Kunt u alles rauw of als u dus kiezen of u kunt het allemaal schilderen. Als u niet lassen, haal alles opgesteld van de manier waarop u het wilt en het deelnemen aan een lassen winkel en hebben overstag ze het samen. Hebt u vragen over de stand, aarzel dan niet om me e-mail. Ik zal u helpen begrijpen van de vergadering en beantwoorden eventuele vragen graag.
spokes729
Bedankt voor het kijken.

Labels: Stand, Fiets, Reparatie

Gerelateerde Artikelen

Huisgemaakt hout duwen fiets fiets reparatie staan

Huisgemaakt hout duwen fiets fiets reparatie staan

Jaren geleden maakte ik dit. Ik woonde in het huis van een aandeel op het moment en nodig een fiets reparatie staan om te helpen met een restauratieproject van de push fiets die ik aan het doen was op het moment. Als u ooit vinden jezelf willen of no
PVC fiets reparatie staan

PVC fiets reparatie staan

een eenvoudig om te bouwen, makkelijk te gebruiken, goedkoop, stevige fiets stand. Kan worden gemaakt met een paar hulpmiddelen die u waarschijnlijk reeds bezit. Delen kunnen worden gekocht bij een binnenlandse levering of hardware te slaan. Mijn ond
Hoe maak je een opknoping fiets fiets reparatie staan (gewijzigd)

Hoe maak je een opknoping fiets fiets reparatie staan (gewijzigd)

dit is TeamSkenes opknoping fiets staan met mijn wijzigingen. Totale kosten rond de $50. Alle stukken waar gekocht bij Home Depot. Zeer stevig. Zeer eenvoudig.Stap 1: Dezelfde procedure als TeamSkenes, maar mijn setup was verbinden met een verticale
Fiets reparatie staan #2 (draagbaar)

Fiets reparatie staan #2 (draagbaar)

dit is een standaard die wordt ondersteund door een 35 lb gietijzer stand gebruikt voor een brede paraplu 10'.  Het is meer dan voldoende ter ondersteuning van een fiets ter reparatie.Stap 1: Dit is de kortere pvc-extensie.Stap 2: Dit is de extensie
Rock Band Guitar staan met optionele gebouwd in Drum ondersteunt

Rock Band Guitar staan met optionele gebouwd in Drum ondersteunt

hebt u ooit gedacht hoe leuk het zou zijn om te kunnen om te zetten van al uw apparatuur Rock Band op één plaats en sla deze weg, allemaal leuk en tidy-achtige? In plaats van kopen of bouwen van een stand van de gitaar mijn Rock Band en Guitar Hero g
Werk Bank fiets reparatie stand met instelbare hoek

Werk Bank fiets reparatie stand met instelbare hoek

deze eenheid is vergelijkbaar met het verleden posten maar gebruikt een "PVC Unie" om de hoek van de fiets voor een betere toegang tot fietsonderdelen.Stap 1: Fiets op de hoek Unie moet worden aangescherpt met loodgieters moersleutel in plaats t
DIY fiets repareren staan

DIY fiets repareren staan

dit instructable details hoe maak je een eenvoudige, duurzame en functionele fiets reparatie staan voor weinig geld!Misschien heb je niet de behoefte aan een reparatie staan vaak genoeg om de $100 + uitgaven te rechtvaardigen. Misschien u een heleboe
DIY Bike reparatie staan ver 2.0

DIY Bike reparatie staan ver 2.0

Ik heb onlangs rapporteerde een "Instructable" voor een goedkope DIY fiets reparatie staan die u op uw dek of elk werkstation van het stevige monteren kunt. (U vindt het hier--> Maar na staren naar het voor een uur of zo, heb ik besloten dat
DIY $35 fiets reparatie Stand

DIY $35 fiets reparatie Stand

Ik heb willen om te kopen van een fiets reparatie staan voor heel sometime now maar ik heb altijd al een beetje ongemakkelijk over het betalen van meer dan $100 voor een stand. Ik vond een paar DIY pagina's en via hen lezen en besloten om alles wat i
Draagbare fiets repareren staan van Pony klem en statief

Draagbare fiets repareren staan van Pony klem en statief

deze slideshow dekt mijn lichaamsbouw van deze how-to guide voor een fiets reparatie staan.  De auteur heeft grote instructies, dus ik zal niet proberen te herscheppen die hier.  Ik wou dat ik had tijd om dit project eindigen kijken zo goed als het o
Fiets reparatie stand (gemaakt van oude gewicht staat)

Fiets reparatie stand (gemaakt van oude gewicht staat)

ik heb opgepikt vrij oude sport bankje en gewicht onderscheidt van lokale recycling centrum (twee quid voor heel veel!!)Na enige tijd ontdek ik dat stands volledig nutteloos voor mij zijn, dus heb ik besloten om te houden van de Banken fiets reparati
Draagbare fiets reparatie/onderhoud staan

Draagbare fiets reparatie/onderhoud staan

mijn naam heer K nooit krijgt u de achternaam gelijk dus we zullen gaan met K als dat is Ok.Deze eenvoudige fiets staan, idee kwam van de noodzaak om op te bouwen van verschillende oude fietsen en naar verf of poederlaag. Ik ken over u, maar de werki
Hoe te te herbouwen van een fiets voorwiel Hub met behulp van eenvoudige Tools

Hoe te te herbouwen van een fiets voorwiel Hub met behulp van eenvoudige Tools

Dit instructable is bedoeld u te helpen leren hoe te te herbouwen van een voorwiel hub op elke fiets. Een fervent fietser moet weten hoe om te herstellen van de naaf van een wiel. Wederopbouw van de hub op bespaart uw eigen ook de tijd en geld dat ve
Draagbare fiets reparatie Station

Draagbare fiets reparatie Station

In dit instructable, ik zal u tonen hoe te bouwen van een ontzagwekkende draagbare fiets reparatie station. Veronderstel hebbend van een hele Fietswinkel op de bagagedrager van uw fiets! U kunt deze draagbare reparatie station nemen om festivals, op