Schetsboek ketting vanaf nul


als je iets in mij, dan vindt u dat wanneer inspiratie stakingen, het is belangrijker om te hebben een vodje papier snel in plaats van een juiste schetsboek van voldoende grootte maar in een paar uur. Deze tutorial is om u zelf een schetsboek die de ultieme reisgenoot, die niet zal u terneerdrukken is of krijgen gebogen omhoog in uw zak, maar is ook functioneel genoeg is om te schrijven of doodle die vluchtige gedachten te helpen. Ik ben niet de eerste om deze boeken, en ik weet dat ik niet de laatste zal zijn, mijn hoop is dat dit Instructable zal helpen iemand daar een eigen maken.

Op deze nota verkoop ik deze in mijn Etsy-winkel. Gelieve niet verkopen van instructies, en als gebruikt om product te koop online te maken, gelieve te veranderen uw boeken ten minste om ze te laten kijken op zijn minst een beetje anders. Bedankt!

Benodigde materialen:

• Leer schroot
• Papier
• Cardstock schroot
• Wol - linnen of borduurwerk
• Lijm - polyvinylacetaat (PVA)
• Decoratie - optioneel
• 2 x oogjes
• ~ 30" ketting

Gereedschap hiervoor:

• Snijvlak
• Metalen liniaal
• Bot map (of boter mes)
• Utility mes
• Naai-naald
• Potlood en gum
• Awl
• Naald-neus buigtang 2 x
• Leer perforator
• Oogje tool (en voor de genoemde hulpprogramma gebruiken, zoals een hamer benodigde hulpmiddelen)

Optionele lezingen/uitleg:

Er zijn bepaalde dingen die ik noemen wilde alvorens naar het volgende deel van de tutorials, meestal over de redenering achter bepaalde materialen en wanneer het is acceptabel om verschillende dingen gebruiken. Ik ga omlaag in de lijst en noteer van om het even wat die kan worden vervangen en met wat ook aanbieding nadelen denkbaar, omdat u kunt worden zuinig en gebruiken van de dingen die je al thuis hebt, maar ik heb sommige vrij slecht boeken en ik wil u helpen om te weten wat het goede spul is zodat u voorkomen mijn dezelfde fouten dat kunt.

Schroot lederen: dit is esthetisch, dus zolang het past, je kunt krijgen van een nieuwe verbergen of iets dat heeft gerecycleerd of zelfs veganistische als je dat soort persoon.

Papier: Ik bedoel niet sarcastisch te zijn, maar u hoeft te gebruiken papier, zelfs. Als je met behulp van stof, foto's of wat dan ook voelt, maar zorg ervoor dat je account voor het extra voorjaar wanneer u aan de lijmen stadia krijgt. Ik heb mensen binden theezakjes samen, u kunt werkelijk gebruiken om het even wat, maar ik zou aanbevelen steken met papier voor uw eerste. Er zijn andere tutorials voor één pagina bindingen, waarvan u nog steeds voor dit soort boek gebruiken kunt, vervangt u gewoon de stap naaien met de single-pagina bindende tutorial. Op deze nota, veel geluk.

Cardstock uitval: ik raden dit meestal aan het leer geven een stevige steun, maar gebruiken wat je wilt.

Draad: Traditioneel, een linnen draad wordt gebruikt, maar de laatste tijd heb ik een heleboel gekleurde borduurwerk floss gebruikt. U wilt een tekenreeks die u niet gemakkelijk breken met je handen, en is dikker dan de reguliere naaigarens, maar past in een naai-naald kiezen. Als u echt wilt, u kunt lagen ongeveer drie draden samen, je gewoon niet wilt de tekenreeks te rippen via de papier, zoals het zal gemakkelijker met dunnere koord.

Lijm: dit is een grote. Polyvinylacetaat (PVA) is een specifieke boekbinden lijm die eigenlijk een vloeibare kunststof is. Het is flexibel en volledig archivering en is in alle opzichten geweldig... Tenzij je bent alleen het maken van één enkele mini boek, in welk geval, kunt u om een alternatief te vinden. Mijn eerste keuze alternatief is E6000 voor haar duurzaamheid en flexibiliteit, ook zijn waterdicht en geweldig om te hebben rond het huis. Na dat, ik denk dat ik heb gebruikt houtlijm, maar het is niet hetzelfde. Ja, het zal band, en ja, het is een type PVA lijm, maar je moet heel voorzichtig zijn niet te maken van een puinhoop mee aan de randen als het droogt niet normaal gesproken helder.

Decoratie: Ik gebruikte kant voor deze, maar kunt u om het even wat dat u kunt naai aan leer, of u kunt volledig overslaan, dit is volkomen facultatief.

Eyelets: 1 x of 2 x, zullen we dat later.

Necklace ketting: Ik houd de lengte ongeveer 30", maar het is uw ketting. In feite, u hoeft niet eens te maken dit een ketting, het is een Instructable, niet een cookie-cutter ambacht. Maak alle wijzigingen die je kunt verzinnen, bent u uw eigen persoon.

Snijvlak: zelfherstellend Snijmatten zijn super mooi, ze houden uw werkoppervlak mooi en niet-gesneden in, maar ze houden ook uw messen, mooi en scherp en te snijden het Leer uw mes moeten worden scherpe.

Metalen liniaal: metaal. Ik kan niet genoeg benadrukken. Mijn aanbeveling ligt op de kurk-backed ones, ze niet uitglijden rond zo veel als anderen, en als je ooit jezelf met een duik-pen met uw werk te vinden, de heerser van de aan de orde gesteld-up werkt met uitspraak pennen. Kunststof linialen zijn dichter bij het gevaarlijk dan nuttig, als uw mes haken en ogen op het plastic inspringingen en bezuinigingen in de liniaal, vind je jezelf met kortere vingers dan voorheen.

Stanley mes: Met een scherp mes. U zult snijden papier en leder, een X-acto zal niet knippen. (Get it?)

Naai-naald: meestal gebruik ik een gebogen naald, maar gebruik wat je comfortabel met. Zorg ervoor dat het de kleinste naald dat uw draad in, wat niet Guts grotere gaten in uw papier past.

Potlood en Gum: schrijven van een beschrijving voor dit specifiek is een grap. Een grap te houden dit sectie unified en niet overslaan dingen hebt getypt. Ik hoop dat je je realiseert dit.

Awl: Het is een puntige ding bedoeld om steek gaten in dingen. Een punaise volstaat voor het gedeelte van het papier, maar hebt u een lederen ontzag voor sommige reden, het vrij een beetje beter, vooral als u van plan bent om te naaien om het even wat in de leer, zoals kant in het voorbeeld werkt. Een halve fatsoenlijke lederen ontzag zal niet alleen steken een gat in het leer, maar enigszins knippen zodat het blijft open. Dit maakt naaien werelden gemakkelijker, maar nogmaals, als je alleen een klein boek maakt, het wellicht niet de moeite waard om te kopen een ontzag. A thumbtack werken, of zelfs een dunne nagel met een hamer (hoewel voor de hamer/nagel methode, ik heb een stuk schroot hout onder) ook ik het verkeerd gespeld het woord "Awl" zoals "Ontzag" wanneer ik voor het eerst geplaatst deze Instructables, dus als u het woord "Ontzag" ziet, weet ik bedoel "Awl."

Naald neus tang: U zult worden ongedaan maken van een enkele link van keten- en op een andere keten link te sluiten. Als u dat met iets anders dan kleine tangen doen kan, je bent geweldig en ik juich u.

Lederen perforator: het is voor de oogjes, ik eigenlijk soms gebruik van hole punches die bestemd zijn voor het bewerken van papier, maar met hen ik gebruik een hamer.

Oogje instrument: tenzij je de oogjes weglaten, moet u een tool die met uw veterringen werkt. Nu dat ik u een toespraak over de materialen gegeven heb, kunnen we overgaan op.

Dank u voor uw geduld, nu op de tutorial!

Gerelateerde Artikelen

Chain maille ketting vanaf nul

Chain maille ketting vanaf nul

ik vond eerst Instructables.com toen ik was op zoek naar instructies voor het maken van een chain maille shirt.  Het is derhalve dienstig dat deze wekelijkse uitdaging is de eerste ik opgeef en is simpel gezegd "Draad".Benodigde materialen:16 Ga
79cc gemotoriseerde fiets vanaf nul

79cc gemotoriseerde fiets vanaf nul

Hallo weer iedereen! In dit instructable ik zal je laten zien hoe het bouwen van een 79cc, 4 takt gemotoriseerde fiets vanaf nul (niet een motor kit). De fiets die we zullen bouwen is veruit superieur aan kit motoren op vrijwel alle gebieden, met inb
Passievruchten azijn (vanaf nul) met wortel paprika salade

Passievruchten azijn (vanaf nul) met wortel paprika salade

Ik kwam over fruit smaak azijn en was gefascineerd door het concept. Passievruchten was mijn eerste keuze, aangezien er een unieke smaak van zijn eigen. de zure smaak is net wat ik wil voor een salade. Dus ik probeerde het maken van passievruchten az
Lekker brood van de banaan (vanaf nul)

Lekker brood van de banaan (vanaf nul)

dit is mijn eerste instructable. En dit is banaanbrood die ik... vanaf nul gemaakt. Reactie hieronder en vertel me wat je denkt. Als ik genoeg goede reacties te krijgen zou kunnen ik proberen een ander instructable!!!Stap 1: Ingrediënten en benodigdh
How to Build een Boba Fett Jetpack vanaf nul

How to Build een Boba Fett Jetpack vanaf nul

Laten we eerlijk zijn, 350 dollar is een hoop geld te gooien naar beneden een gegoten jetpack uitrusting Voltooi uw Boba Fett Kostuum te kopen. Gelukkig, het is niet onmogelijk samen te stellen een jetpack vanaf nul (tenminste dat is wat ik zei tegen
Hoe te bakken een taart pompoen (vanaf nul)

Hoe te bakken een taart pompoen (vanaf nul)

dit instructable is een voortzetting van mijn hoe te bakken een verse pompoen instructable.Bakken pompoen pastei van kras is iets van een traditie in mijn familie, en sindsdien hebben taarten gemaakt van verse pompoen, ik kan niet eten degenen gemaak
Hoe maak je kokosolie vanaf nul...

Hoe maak je kokosolie vanaf nul...

Stel dat je bent gestrand op een tropisch eiland. Jullie hebben gemaakt van een tijdelijk onderdak, vond een bron van drinkwater, geleerd hoe om vis te vangen, geïdentificeerd van eetbare planten en ook geleerd hoe maak je vuur. Men denken die u niet
HacKeyboard, een mechanisch toetsenbord gebouwd vanaf nul

HacKeyboard, een mechanisch toetsenbord gebouwd vanaf nul

Hallo collega 'instructablers'! In dit instructable zult presenteer ik u een gloednieuw project dat ik net heb voltooid. In feite ben ik met behulp van het project zelf te schrijven dit instructable. Presenteer ik u de verbazingwekkende, het fantasti
Geklonken Maille vanaf nul.

Geklonken Maille vanaf nul.

Er zijn al een aantal Instructables op maken van maille, en verschillende projecten uit maille. Het één ding dat ik vond dat ontbrak was hoe maak geklonken maille.Nu, in het verleden ik heb dabbled in geklonken maille een beetje, mijn maille en plate
45lb Takedown Recurve Bow vanaf nul

45lb Takedown Recurve Bow vanaf nul

dit instructable zullen twee video's tonen hoe maak je een heel mooi takedown recurve boog vanaf nul. Koopt u zou een die professioneel is gemaakt het normaal gesproken kost je meer dan $100. Maar aangezien u het soort persoon die naar instructables
Perogies vanaf nul

Perogies vanaf nul

Perogies zijn in principe heerlijke zakken van vreugde (aka cheesy aardappelen). Het is echt leuk en makkelijk te maken zodra u een goed recept - geluk vindt u, u één gevonden! Dit recept ziet u hoe maken deeg vanaf nul, vul het met zelfgemaakte aard
Lederen Spiked manchet vanaf nul

Lederen Spiked manchet vanaf nul

Hallo iedereen, dit is mijn eerste Instructable. Ik heb genoten van deze site al enkele jaren, en ik denk dat it's about time die ik terug te aan de prachtige gemeenschap hier geven.Ik ben een internationale student die momenteel studeren in China, e
Shoji stijl kast schuifdeuren, vanaf nul.

Shoji stijl kast schuifdeuren, vanaf nul.

Mijn huis had de generieke metalen bi-fold kast deuren die er erg goedkoop uitzien. Ik wilde een hogere einde blik maar niet een hogere einde prijskaartje. Na de echte Shoji prijzen is deuren op in de omgeving van $1000 die heb ik besloten dat ik kon
Hoe maak je een Arduino vanaf nul

Hoe maak je een Arduino vanaf nul

Zuinig Engineering is de beste weg vooruit voor de wetenschap.Bent u geïnteresseerd in het maken van enkele arduino vanaf nul, bent u bij ons aan het juiste adres.Ziet u een video tutorial van dit instructable: hierHet zal vullen alle mazen of twijfe