Minidot 2 - de holoclock


Nou misschien holoclock is een beetje onnauwkeurig... het maakt gebruik van holografische dispersie film op de voorzijde te geven een beetje diepte.

Fundamenteel dit instructable is een update van mijn eerdere Minidot hier gevestigd:

en hier opnieuw met behulp van een heleboel code en circuits van mijn Microdot gevestigd:

EagleCAD bestanden en Sourceboost code is opgenomen in de zip-bestanden toegevoegd.

Waarom? De vorige Minidot was overdreven ingewikkeld, uit de Microdot ik geleerd hoe om te doen een RTC op een foto met behulp van alleen een 32.768 kristal en niet hoefde te gebruiken een speciale RTC-chip. Ook wilde ik om zich te ontdoen van de display-chips uit de vorige Minidot. Dus nu is er alleen een regelgever spaander van de macht en een PIC16F88... chips slechts twee.
De andere redenen voor een update waren mijn Minidot kreeg een beetje un-betrouwbare vanwege de aparte schakelaar bord en ik wilde een zachte vervagen tussen dot patronen alsook een soort omgevingslichtsensor dimmen van het display in de nacht. De andere Minidot werd bevestigd helderheid, en een kamer 's nachts verlicht.

Het apparaat werd gebouwd met de hulp van het EagleCad softwarepakket en Sourceboost compiler. U moet enige ervaring hebben met elektronica en programmering PIC controllers om dit project te starten. Let op: dit is niet een instructable op elektronica of PIC Programmeren, dus houd vragen relevant zijn voor het ontwerp van de Miniclock. Verwijzen naar de bovenstaande instructables of vele andere instructables op deze site voor advies over het gebruik van EagleCad of programmeren van PICs.

Dus hier is het... Minidot 2, de Holoclock... of Minidot de volgende generatie...

Labels: Klok, LED, Pic

Gerelateerde Artikelen

Microdot - pols horloge LED patroon uurwerk

Microdot - pols horloge LED patroon uurwerk

een andere RGB-zonsondergang Productions productie!Dit project is een Printplaat voor het maken van een pols horloge grootte versie van mijn minidot-klok:met een paar meer functies meer toepassing naar een draagbaar apparaat. Een heleboel hulp en sug
Charlieplexing LED's - de theorie

Charlieplexing LED's - de theorie

dit instructable is minder een te bouwen uw eigen project en meer een beschrijving van de theorie van charlieplexing. Het is geschikt voor mensen met de basisprincipes van de elektronica, maar niet volslagen beginners. Ik heb het geschreven in antwoo