Minecraft klimplant kostuum


deze zijn elementaire kruipers van Minecraft.  Haar een mod die beschikt over verschillende kruipers dan de normale groene creepers.  Mijn zoon speelt dit spel en houdt de creepers, dus hij een klimplant kostuum wilde en niet te worden overtroffen mijn dochter een wilde als goed.  Bij het praten met een vriend haar wilde dochters een als goed.  Ik deed wat onderzoek en zag dat sommige klimplant geïnspireerde kleding en hoofden maar geen volledige kostuum, of degenen met wapens. Kruipers hebben geen wapens.  Dus ik enkele schuim bord aan Aaron Brothers kocht en begonnen met het maken van mijn metingen voor mijn dochter eerst.  Hare was als het prototype voor de volgende 2 die ik maken.  Het eindigde dat het te groot voor haar was en werd het kostuum van mijn zonen. Zodra het ontwerp gedaald was en The kinks uitgewerkt met de volgende twee gemakkelijker waren te maken. Ik ook het zo gemaakt dat de voeten zijn geduwd als ze lopen zodat ze kunnen trappen opstaan en zonder schuifelen lopen.

Hoe maak je ze:

Allereerst kocht ik de 30 x 40 inch schuim bestuur en gerasterde uit die de 1' vierkante over het geheel genomen aan boord.  Hierdoor sneller voor het snijden en schilderen.  Kun je hen 2" als je wilt, maar ik hield van hoe de 1" keek klaar.  Meet de breedte van de schouders van de persoon die u maakt het voor en voeg 1" aan de grootte te maken het een even getal.  Dus als de schouders zijn maken 15-inch 16". Het helpt om er een even getal over een oneven getal.  De diepte meten: wat betekent dat de borst aan de achterkant.  Een even getal is weer beter.  Neem in overweging de snoep zak en ventilatie. Meet de hoogte van de persoon van de schouder aan de vloer.  OK je eenmaal al deze metingen is dit hoe je zou gaan over het maken van de shapes. Ik ben met behulp van mijn dochters klimplant kostuum voor de metingen geven u en idee van hoe maak je jouwe.

Supplies: bestuur schuim, plakband (wit), sterke duct tape (voor de binnenkant), paint (wit, zwart en belangrijkste gewenste kleur), magneten, gaas of op een venster scherm. 1/2" kwast, xacto mes, liniaal en potlood.

Paint: Ik kocht de snack cups met deksels voor het behoud van de verf. Één is gevuld met de hoofdkleur.  Men is een lichte versie van de kleur, een is een donkere versie van de kleur.  Vervolgens heb ik een licht grijs en een donkergrijs. Ik werkte met één kleur en heeft ongeveer 3 vierkanten van elke kleur.  Het wit van het schuim was de laatste kleur. Voor de tenen van de klimplant gebruikte ik zwart en zwart met een witte druppel dus het was zeer donker grijs of licht zwart.

Voor extra effecten ik een batterij kocht led verlichting om te worden geplaatst in een lichtbak en voor de creepers ogen gebruikt zoals de kinderen via kijken de openingen van de mond.

Hoofd: Mijn dochters schouders was 14" breed.  Dus haar hoofd ook 14 was "en ik een vak 14" uit schuim bestuur en witte duct tape als maakte het de Raad van bestuur is wit en de rasterlijnen 1" voor u om line-up van uw tape voor schonere randen gebruiken. Je moet 6 stuks voor het hoofd: het hoofd voorpand u de ogen en de mond van de klimplant uitknippen zullen.  Het onderste stuk zal een opening groot genoeg voor het hoofd te krijgen maar niet te groot worden.  Ik maakte de opening ongeveer 4" van de randen. Ik versterkt ook de binnenkant lijkt met sterkere duct tape. Verf de binnenkant zwart en zwart doek of scherm materiaal gebruiken ter dekking van de openingen van het gezicht aan de binnenkant. Dit is je hoofd.

Licht vak: Dus maakte ik een lichtbak met behulp van het schuim bord voor mijn led lampen die ik gekocht. De doos was 8 "x 3". U hoeft alleen 3 8 "x 3" stukken en 2 3 "x 3".  Maak een doos met de tape alleen aan de buitenkant op de doos. U moet een open zijde.  Tape de batterij box bovenop de lichtbak en een kleine opening voor uw LED's worden schroefdraad Thru b-l te maken. Tape de lichten omhoog op het bovenste gedeelte van het vak.  Plaats dan de lichtbak binnenkant van je hoofd stuk.  (Dit wellicht gemakkelijker te doen voordat je het onderste stuk op maar zijn mogelijk daarna). Gebruik plakband om tape van het vak, zodat de bodem van de doos wordt uitgelijnd met de onderkant van de ogen. Het vak moet groter worden dan de ogen zodat de lichten zijn verborgen en alles wat je hebben verlaten zijn een gloeiende ogen.

Lichaam: het lichaam was 14" breed en ik maakte het 10" diep. Ik heb vervolgens gemaakt 26" hoog.  Hoe kwam ik tot die was om haar hoogte vanaf de schouder aan de vloer.  Minus 8" voor de hoogte van de voeten en een andere 4" voor de goedkeuring op de grond. U moet de 4 zijden. 2 die 14 x 26 en 2 zijn 10 x 26. U moet één meer stuk dat zal worden de bovenste kap voor het vak waar je hoofd zal uitsteken. Meten van de binnenkant van uw vak en tape samen.  Knippen en opening in de top van het hoofd.  Er 2" tot 4" van de kanten. Zet velcro pleinen op elk van deze hoeken.  Dit is uw ankerpunt voor het hoofd.  Overeenkomen met uw hoofd omhoog de kanten. Het moet hangen over ongeveer 3" of vierkantjes.  De velcro toevoegen aan de bovenkant van het hoofd.  Nu kun je het hoofd af en aan. Nadat je lichaam bestaat nu het tijd voor de deuren.  Dit is de reden waarom zijn leuk om te hebben een zelfs lichaam.  Meten van ongeveer 5 vierkantjes uit de bovenkant van het lichaam en de onderkant van het lichaam.  De deuren zullen de resterende pleinen. U snijdt langs de de breedte van het lichaam, alle 14" en vervolgens de down het midden.  De grootte van de deur is aan jou. Je moet nu twee swingende deuren. Op dit moment versterken de binnenkant naden met sterkere tape.  Niet zomaar een op de deur. Verf de binnenkant zwart.  Voor de deurkrukken ik gebruikt de sterkere band van de buis, gevouwen van een stuk in de helft en twee anderen gewend tape naar beneden. Om de deur dicht, ik kocht 1" lange magneten die ik vond op Lowe's en Home Depot.  Ik gelijmd ze super aan één kant totdat gedroogd en vervolgens ze aan de andere kant vergeleken.  Dit is aan de binnenkant van de deur. Nu als de deuren dicht blijven gesloten (hopelijk). Verf de pleinen en het lichaam gebeurt. De voeten krijgen gehecht nadat ze gaar zijn geschilderd.

Voeten: De voeten zijn het meest ingewikkelde deel.  Er zou een betere manier maar dit is hoe ik kwam met de mijne.  OK dus ze 8" hoog of 10" hoog voor een groter kind zullen. De breedte van de voeten moet de helft van de breedte van het lichaam. Dus voor mijn dochter, haar voeten 8 "x 7" voor het voorpand en 8 "x 8" voor de zijkanten waren. Dit is de oorzaak de creepers zijn vierkanten maar mensen zijn niet.  OK dus neem uw 3 zijden en tape samen.  Maak een top stuk dat 7" en 5" diepe of breedte 3" kleiner is dan uw volledige grootte. Tape die tot de bovenkant van je voet. Er is een ander stuk dat aan de zijkant van de binnenkant van de voet gaat.  Het is 2" breed en 5" hoog.  Dit is geplakt is aan de achterkant van de voet met de bijpassende tops en het gat aan de onderkant.  OK nu u een ander stuk thats 7" breed en 10 tot 12" lange.  Dit is het stuk dat je been childs zal treffer tegen om de voeten omhoog en omlaag. Tape van dit stuk aan de onderkant van de voet en het hoek tot hit die de 2" terug begeleiden.  Dus hebt je in principe dit stuk uit de achterkant van de voet in een hoek te steken. Verf je voeten maar de laatste twee rijen op de voorkant van elke voet bij de tenen. Zij zal worden geschilderd zwart en donker grijs. Leg je lichaam naar beneden in een tabel. Je voeten moeten plaats op de top van het vak en alined met de onderkant van het lichaam. Tape de binnenkant met de sterke tape.  Je voet moet zitten kundig voor flop naar beneden en blijven op hun plaats.

Schilderen: Verf de vierkantjes op de creepers met ongeveer 3 tinten van de gekozen kleur (de kleur, en één met een beetje wit en één met een beetje zwart) en 2 tinten van grijs, een licht en een donkerder maar niet zwart. Net alternatieve uw pleinen. Er is geen vast patroon.

Nu wordt uw klimplant gedaan.  Om het op uw kind, de voeten omhoog en plaats deze over van het kind hoofd en laat het slip naar beneden tot hun hoofd is t/m de top.  Voeg vervolgens het hoofd.  U klaar bent en ze kunnen lopen en Verras iedereen wanneer hun deuren openstellen.

U kunt geluidseffecten of lichten.  Ook het kind is gratis aan, waar iets wat ze willen in de binnenkant van het kostuum of zelfs een ander kostuum dragen.  Zoals u niet in dit kostuum zitten kan.

Hopelijk kun je volgen wat ik heb geschreven naar beneden.  Het kostte een hoop werk en tweeks om het te krijgen waar het is.

Dank u!

Gerelateerde Artikelen

Telescopische Minecraft klimplant kostuum

Telescopische Minecraft klimplant kostuum

Minecraft - zijn een obsessie in mijn huis. Wanneer mijn kinderen 8 en 10 jaar oud zijn niet spelen, delen zij de details van de Obsidian ze net gedolven, of zijn opstelling van plannen voor hun volgende creaties. Dus toen het tijd om te kiezen van d
Minecraft Dog kostuum

Minecraft Dog kostuum

het wellicht niet het seizoen Halloween, maar kan nog steeds je een voorsprong op uw kostuum!  Waarom niet? Hier is een zelfgemaakte Minecraft wolf kostuum die ik maakte toen ik was sneeuwde in afgelopen dinsdag.Stap 1: Eerst moet je vakken voor elk
Lego Minecraft klimplant hoofd

Lego Minecraft klimplant hoofd

Hallo! In dit Instructable, zal u het opbouwen van een Lego Minecraft klimplant hoofd. Lijkt identiek aan de een klimplant hoofd in het spel, met een kubus vormige hoofd. Hope u like it!Stap 1: Eerste laag Onderdelen je nodig hebt:4 groene bakstenen
RC Minecraft klimplant Robot

RC Minecraft klimplant Robot

Voor iedereen die geniet van de enorm populaire video game Minecraft spelen, en die zou ook willen proberen het bouwen van een robot, is dit project Instructables voor jou! Deze klimplant bot is relatief goedkoop om te bouwen (de verbruiksgoederen ko
Minecraft klimplant kussen / kussen

Minecraft klimplant kussen / kussen

beide mijn zoons genieten van het spelen van Minecraft, dus heb ik besloten om ze te laten elke een gewatteerde Minecraft klimplant kussen.  Als het spel maakt gebruik van een zeer korrelig opmaak lenen de objecten zich voor het van kleinere vierkant
Gemakkelijk Minecraft Enderman kostuum

Gemakkelijk Minecraft Enderman kostuum

Minecraft Enderman maskerCa. bouwtijd 15-30 minutenHulpmiddelen die u nodig hebt voor dit project:1 kleine tot Medium formaat kartonnen doos1 rol zwarte Duct Tape of zwart verf1 rol wit Duct Tape of witte verfSchaarVak Cutter of een mes van X-ActoPot
Minecraft klimplant Easter Eggs

Minecraft klimplant Easter Eggs

How to make Minecraft klimplant Pasen eieren! Gemakkelijk paasei papieren zakdoekje vaartuig voor de beste kinderen paasei ambacht en mooie eieren.  Allen die u wenst zijn hard gekookte witte eieren, licht, donker groen, wit en zwart weefsel papier,
Lego Minecraft klimplant & TNT

Lego Minecraft klimplant & TNT

Hallo iedereen! Ik besluit om te bouwen van een Lego Minecraft klimplant als een speciale, ik niet het opbouwen van een heleboel minecraft dingen, dus ik meer minecraft als een 40 volgelingen speciale maken zal 20 volgelingen!Toen ik gebladerd op ins
Minecraft klimplant bruidstaart Toppers

Minecraft klimplant bruidstaart Toppers

Hi all! Dit is een vermelding in de DIY Wedding Songfestival 2011 - als u bevalt, gelieve te stemmen!Bent u een klimplant die is binnenkort trouwen en worstelen om te vinden van taart toppers die echt u en uw geliefde vertegenwoordigen? DAN IS DIT DE
Minecraft klimplant Cell Phone Dock

Minecraft klimplant Cell Phone Dock

Hallo, ik zal laten zien jullie hoe maak je een Creeper van Minecraft te houden van uw telefoon in korrelig stijl.Objecten:1 fles van houtlijm2 zakken van 500 halve inch kubussen (link naar onderstaande website)6 blikjes Lakspuitbus Kleur (wit, zwart
Eenvoudig "geen Naai" zachte Minecraft Zombie kostuum.

Eenvoudig "geen Naai" zachte Minecraft Zombie kostuum.

Dit is een snel en eenvoudig project dat ongeveer 3 uur duurt of minder afhankelijk van hoe gedetailleerd u wilt maken.We de ½" dikke groene bekleding schuim van Jo-Ann van Fabric & Ambachten gekocht voor $11 een werf. Gebruik een Jo-Ann's printb
Stencil een Minecraft klimplant T-shirt

Stencil een Minecraft klimplant T-shirt

Minecraft is een leuk en verslavend spel, geschikt voor volwassenen en kinderen.  Momenteel is het favoriete spel van mijn dochter.  Helaas is er geen officiële merchandise beschikbaar nu, maar de inkeping (het spel van de schepper) heeft ingestemd m
Minecraft klimplant ballonnen

Minecraft klimplant ballonnen

Planning van de verjaardagspartij van een Minecraft is overweldigend Ieks!Vooral als lokale partij slaat niet dragen handelsmerk partij benodigdheden voor het thema.Nou ik was niet over te geven, noch laat mijn zoon naar beneden zodat ik geïmprovisee
Grote LEGO MineCraft klimplant Bot

Grote LEGO MineCraft klimplant Bot

We gonna een twee voet hoog robotic Creeper van Minecraft aangedreven door een LEGO Mindstorms EV3 bouwen! Als u niet over een EV3 kit beschikt kunt u nog steeds de klimplant samenstellen! Dit was oorspronkelijk gemaakt voor Hersenen apen in Ann Arbo