Kwik schuim teardrop, hoe het bouwen van een schuim teardrop aanhangwagen. Rot bewijs, goed geïsoleerd en super lichtgewicht


In zekere zin zijn teardrop kampeerders een geweldige herinnering aan het oude Amerikaanse Westen, enerzijds dat de Pioniers, de kolonisten, de ontdekkingsreizigers en de cowboys ontdekt, en dat de inboorlingen had alle bekende langs. De kolonisten met hun Mayweather wagons en de chuck wagen die het voedsel op een rundvee-station meestal had een achterste galei net als de teardrop camper kombuis, met een brand in de buurt voor het koken. Vandaag zijn er veel mensen die hoofd af naar het wild in een jeep of vrachtwagen slepen hun tent multiplex met een open lucht kombuis, waar ooit zij gaat. Het buitenleven ervaart hebben de manier waarop mensen voor honderden jaren. Ze vaak camp in plekken die mensen kampeerden toen paarden waren wat u reed in plaats van onder de motorkap, en velen willen bezoeken de spooksteden en mijnen van deze vroege pioniers. Vaak na de routes die werden uitgekozen lang voordat de eerste Europeanen "ontdekt" hen.

Teardrop aanhangwagens worden steeds populairder elke dag. Na hun totstandkoming kort na de auto, en sinds, hebben zij hun schommels in populariteit.
Vandaag heeft de push voor brandstofefficiëntie veroorzaakt veel mensen om zelf een auto die niet kan veel als trekken iets helemaal. Aangezien teardrop trailers klein, lichtgewicht en aerodynamische zijn, is er echt geen auto die een teardrop niet kan trekken.
Gedurende de geschiedenis van tranen, vele materialen zijn gebruikt, hout worden de meest voorkomende, maar niet het enige wat geprobeerd. Tijdens de depressie huisbouwers gebruikt homasote als een goedkope materiaal.

Vandaag gebruiken de meeste bouwers nog multiplex. Beschikbaar materiaal dat is gemakkelijk op te bouwen met is triplex een goede keuze. Maar triplex heeft ook kwesties als toegestaan om nat.

Zelfs kleine lekken leiden tot rot en delaminatie, draaien uw trots en vreugde in een beschimmeld puinhoop.
Een bouwer op de beste teardrop-site in de wereld, tnttt.com, leeft in New Orleans, bouwde hij een teardrop om zijn bug uit, crash pad, voor evacuaties.
Het volgende jaar of twee het goedkope triplex hij gebruikt overgegaan tot delamineren van de buitensporige vochtigheid in die regio, verlatend hem met niets te tonen voor zijn tijd en geld.
Wordt een model vliegtuig flyer, hij had ervaring met één van van bouw gebruikt dat is goedkoop en licht gewicht, schuim gevild met papieren zakdoekje.
Hij stelde een teardrop uit schuim, en na enige discussie, afgerekend op stof als de huid die het samen houdt bouwen. Hij bouwde uiteindelijk een enorme schuim camper genaamd de Foamstream, die tot nu toe niet heeft zijn nodig om te evacueren. Andere bouwers zijn gegaan op bewijzen van het idee, met duizenden mijlen gesleept, honderden camping reizen, en geen storingen verslag in al die tijd.
Ik nam dit weefsel huid idee en bedekt mijn multiplex teardrop gebruiken, arme man glasvezel is de naam gaf ik het.
Na een paar jaar van gebruik en tal van camping reizen, ik had een grotere teardrop idee in de achterkant van mijn hoofd, dat de vader van vier kinderen, ik wilde een camper groot genoeg voor iedereen van ons, maar net zo makkelijk als slepen als een teardrop.
Om dit te maken gebeuren, vestigde ik op schuim constructie voor de lichtst mogelijk. Ik begon te experimenteren met lijm en schuim, maar vond dat ik moest veranderen bijna alle van de verwachtingen en de ervaring die ik had met multiplex. Aangezien een teardrop tweeduizend voor het bouwen van een eenvoudige triplex kost, wil ik niet besteden een hoop geld voordat ik wist wat ik deed. Heb ik besloten om terug te gaan naar wat ik enige bouwen wist met het nieuwe materiaal ik gepland op voor mijn grote teardrop.

Ik ben een seriële boot-bouwer, Mouseboats uit multiplex te zijn opgetrokken weer 7 multiplex kajaks geroepen, heb ik besloten om een ander bouwen met behulp van schuim in plaats van multiplex. Op die manier ik kan proberen het nieuwe materiaal-, lijm- en bouwproces op een boot die ongeveer $100 US kost. Na het bouwen van de nieuwe boot, ik testte het uit in de zomer, ik vond alles over, behalve dat het niet uitzien als een "normale" kajak. Als u zien mijn eerste schuim boot wilt, check out mijn Seafoam instructable.

Over de komende winter kwam ik met de manier om te bouwen mijn Sawfish-kajak met schuim. Dat voorjaar ik zette mijn ervaring om te werken, en kwik, het onderwerp van dit Instructable gebouwd. We hadden een grote het kamperen reis in kwik, en het ontwerp bleek zelf.

Afgelopen winter ik een andere vijf Sawfish bouwde, gemaakt van een kortere kajak voor kinderen, anemoonvis, bouwde twee van hen, en een paar meer experimentele ontwerpen die er zal geen plannen voor.

Ik zou adviseren dat u een kleiner project eerst, zoals een kajak of koeler, bouwen voordat u probeert een grote transactie zoals een teardrop. Een afgewerkte kajak zou ook gaan voor een lange weg naar een sceptisch echtgenoot te overtuigen. Ik heb al een bouwer die zei dat hij kon nooit iets bouwen, hij was onder de indruk dat hij kon het opbouwen van een functionerende kajak, en zijn vrienden en familie waren geschokt. Hij is gegaan op te bouwen andere met zijn zoon, en heeft enkele ambitieuze plannen voor reizen deze zomer.

Dit instructable volgt hoe bouwde ik mijn eigen teardrop naar een ontwerp die ik kwam met. Terwijl sommige is specifiek voor mijn eigen extra grote ontwerp, geldt zowat alles wat hier aan de opbouw van een schuim teardrop camper, of "Foamie". Ik beweer niet dat een deskundige, in feite die mijn teardrop geweest op een het kamperen reis, maar is nog niet compleet. Ik zou kunnen zijn om u te helpen met uw vragen, maar ik weet dat de "deskundigen" op tnttt.com kunnen u meer advies dan ik kan geven. Ik hoop dat deze I'ble inspireert je om te bouwen van uw eigen camper en uitstappen in de buitenlucht!

Gerelateerde Artikelen

Hoe het bouwen van een zitten rijden arcade kast

Hoe het bouwen van een zitten rijden arcade kast

voor de show en tell vandaag ik een instructable die bracht zal aantonen hoe het bouwen van een arcade stijl zitten rijden game kabinet. Spelen alle van de oude school-favorieten zoals Uit uitgevoerd of vul uw "Need for Speed" de meest recente x
Hoe het bouwen van een eenvoudige elektromotor

Hoe het bouwen van een eenvoudige elektromotor

hoe het bouwen van een eenvoudige elektromotor:-Een elektromotor werkt door het passeren van een stroom door een spoel van draad. Wanneer de stroom door de spoel loopt creëert het een elektromagnetische dipool. Een permanente magneet van magnetisch v
Scout Project: Hoe het bouwen van een Trebuchet

Scout Project: Hoe het bouwen van een Trebuchet

dus voor welke reden dan ook, de voorpagina van mijn Instructable is leeg... na mij schrijven (in mijn mening) een vrij koele opening... Damnation! Nou... laten we proberen dit weer hè?Nou... Welkom bij de tweede aflevering van mijn Scout projecten..
Hoe het bouwen van een pergola: awesome maken van de grond af.

Hoe het bouwen van een pergola: awesome maken van de grond af.

Als je hebt grote achtertuin landscaping ideeën, dan hoe het bouwen van een pergola - die rotsen - moet worden op uw lijst. Deze pergola is een één-van-een-kinder met een multifunctionele ruimte voor zithoek en serveren. Wij hopen dat u love it zo ve
Hoe het bouwen van een figuurframe

Hoe het bouwen van een figuurframe

hoe het bouwen van een high-end houten fotolijst aangepast aan een grote olieverf op doek. Awesome art door Emily Keyishian.Stap 1: Controleer of het verwerven van kunst Iets briljant maken, of iemand die heeft en is bereid om het te verkopen aan u v
Hoe het bouwen van een goedkope werkbank voor houtbewerking met behulp van een mal van Kreg HD, met VIDEO tutorial

Hoe het bouwen van een goedkope werkbank voor houtbewerking met behulp van een mal van Kreg HD, met VIDEO tutorial

Gratis plannen zijn ook hierna beschikbaar in Imperial en Metric.Stap 1: Zie volledige Video Tutorial Video hier.Warren uit één hout Tools toont hoe het bouwen van een goedkope en makkelijke eiland houtbewerking werkbank met hond gaatjes, gewrichten
Hoe het bouwen van een roker vat

Hoe het bouwen van een roker vat

Dit is mijn eerste Instructable dus niet lachen.Hopelijk tegen het einde van dit zal u zitten kundig voor het bouwen van uw eigen BBQ roker uit enkele vaten.  Ik denk dat deze roker heet een offset trommel roker.  Mee kan u vlees en voedingsmiddelen
PT. 1 hoe het bouwen van een wiel van de pottenbakkers met een loopband motor!

PT. 1 hoe het bouwen van een wiel van de pottenbakkers met een loopband motor!

Deze tutorial is pt 1.  de snelle versie van hoe het bouwen van een pottenbakkers wiel met behulp van onderdelen uit de stapel van schroot en delen van een loopband van $10.  Ik heb gezocht hoog en laag op het web naar informatie over dit onderwerp,
Hoe het bouwen van een eenvoudige water raket

Hoe het bouwen van een eenvoudige water raket

Welkom bij dit instructable!Voor een schoolproject of gewoon voor de lol, is bouwen en lanceren van uw eigen water rocket een uitdagende maar geweldige ervaring. In deze tutorial laten we u hoe te beginnen en hoe te bouwen van je eigen, eenvoudige wa
Hoe het bouwen van een 1 deel gebonden zand schimmel

Hoe het bouwen van een 1 deel gebonden zand schimmel

dit is hoe het bouwen van een gekleefde 1 deel zand mal voor het gieten van metaal. Ik maakte dit op Techshop. www.techshop.WSStap 1: Stap 1: Maak een patroon Eerste stap in het creëren van een gekleefde zand schimmel is het creëren van een patroon t
Hoe het bouwen van een Rocket Mass Heater

Hoe het bouwen van een Rocket Mass Heater

er zijn twee belangrijke factoren die een Rocket Mass Heater (RMH) van een gewone houtkachel onderscheiden. Een is dat de verbranding die plaatsvindt in een RMH, als gevolg van de toegenomen ontwerp en geïsoleerde branden kamer veel vollediger. Een R
Hoe het bouwen van een oproep van de Turkije wingbone

Hoe het bouwen van een oproep van de Turkije wingbone

dit instructable zullen een beschrijving van hoe het bouwen van een wingbone Turkije oproep. Deze oproep is gemakkelijk op te bouwen, maar moeilijk te beheersen. Bellen in een Turkije met een oproep die u zelf uit een ander Turkije gemaakt is echter
Hoe het bouwen van een vrachtwagen hotrod in 3 gemakkelijke stappen

Hoe het bouwen van een vrachtwagen hotrod in 3 gemakkelijke stappen

In dit instructable I 'm gonna u kennismaken met het programma knippen. Volg mee als we een hotrod van start bouwen tot finish. We hadden wat hulp van beroemdheid en vele, vele mensen die vrijwillig dit idee tot leven te brengen. De bovenstaande foto
Hoe het bouwen van een computer

Hoe het bouwen van een computer

In dit Instructable zal ik uitleggen hoe het bouwen van een computer. Voor een normale computer (een die niet watergekoelde is) zal u deze onderdelen nodig:Zaak moederbordCompatibel met moederbord CPUHeatsink voor CPURAM compatibel met moederbordHard