Kartonnen Radio gecontroleerde Dalek (11 / 15 stap)

Stap 11: Hemisferen en borst latten


Haha, geen schilderij helemaal nog niet. Slechts één meer stap voordat we wel doen (hoewel een beetje verf zal hier worden gebruikt). Een paar stukken te voltooien zodat onze Dalek kijken een beetje meer, goed, zoals een Dalek. De lamellen van de borst en de alle belangrijke hemisferen. Een Dalek zou een Dalek zonder hen niet.

De materialen die ik voor deze onderdelen gebruikte zijn,

Granen vak karton
polystyreen ballen meet 3cm doorsnede (ik had voor de aankoop van deze online)
Klein potje touch-up emulsie verf
Pak de lijm
22 kleine modelleren spijkers (kleine spijkers). Deze worden normaal gesproken gebruikt als model railway track pinnen, tot vaststelling van de track naar een plint.
En sommige dunne staaldraad.

Laat begin met de borst lamellen.

1.) met behulp van de graansoort vak karton, uitgesneden 8 kleine latten meten 6,5 cm x 3 cm, en 14 latten 8 x 3 cm. Ik moet hier vermelden dat het was pas later nadat ik schilderde ze, besefte ik dat 3cm was een beetje te breed, zoals foto's of andere Daleks ongeveer 16 lange, dunnere latten hebben en ongeveer 6 korte degenen, dus voel je vrij om rond te spelen met de nummers. Met de metingen die ik gebruikte, uiteindelijk heb ik met behulp van 4 korte latten en 7 grote landen, die aan het einde keek niet al te slecht.

2.) op de helft van de uitgesneden latten, die u wilt markeren en knip uit een binnenste gedeelte (zoals gezien in een van de foto's). Breng nu een beetje grab lijm rond de randen van de uitgesneden latten en stok op de hele stukken. Om te helpen met de gladheid en glans, gebruik de gelaagd zijkant van het karton naar buiten gericht.

3.) nu push 2 kleine spijkers in elke latje, een midden boven, en die in het midden onder. Vervolgens met behulp van een kladje vrede van kaart, polystyreen of iets dergelijks, duw de spijkers het houden van een kleine opening tussen de lamellen en houden de lamellen gesteld iets boven de polystyreen oppervlak, zodat ze niet vasthouden, en je uiteindelijk niet trekken elke verf uit de lamellen als het is opgedroogd. Dit zal helpen alle de lamellen verblijf op één plaats en niet blazen rond wanneer u spray verf.

Nu voor de hemisferen.

3.) ik kocht een zak van 50, 3 cm diameter piepschuim ballen die me ongeveer 3 pond kost / $5. Voor de hemisferen nodig ik 26 ballen te worden teruggebracht tot 52 helften. Om te beginnen met, met behulp van een dunne staaldraad die ik al eerder gebruikt, ik 30, 5 tot 10cm lange lengtes knippen en gebogen uiteinde van elk op aan een haak. Ik drukte vervolgens het andere uiteinde in de join center van de ballen ongeveer halverwege. Ik heb 30 ballen voor sommige reserveonderdelen.

4.) vervolgens met behulp van de kleine pot verf (echt maakt niet uit welke kleur) dip elke bal de verf en flick uit alle overtollige druppelt. Klik vervolgens terwijl nog het houden van de draad, uiteinde langzaam elke bal op en neer om ervoor te zorgen dat elke bal is gelijkmatig bedekt en het verkleinen van een infuus bubbels. De ballen ophangen en wanneer u ze allemaal hebt gedaan, ga terug en controleer voor elke grote druppels opknoping van de onderkant van de ballen en gewoon herhaal het proces voor het verplaatsen van de bal rond opnieuw. Zoals gezien in een van de foto's, gebruikte ik een aantal dunne reepjes van hout op de verf onderbroken blikjes ik zal later gebruiken. Laat ze drogen overnachting.

5.) ostand, alle ballen verzamelen en verwijderen van alle de draad haken. Nu met een scherpe ambachtelijke mes, snijden in het midden van elke bal zo recht mogelijk, waardoor gelijke grootte helften, vanaf waar het gaatje is waar de draad haak was prikken.

Een woord van waarschuwing alleen in geval je niet op de hoogte. Polystyreen en verf zijn niet vrienden (zoals gezien in de laatste foto).

In dit stadium ik gemonteerd alle de helften op een paar kleine pizza vakken met kopspijkers geduwd door de bovenkant van de vakken op gelijke ruimten, en de helft ballen op de nog steeds verlaten van een kleine opening, zodat ze niet zou aan de vakken vasthouden kopspijkers gemonteerd. Vervolgens heb ik primer en spuiten alle halve ballen met een paar jassen geschilderd. Wanneer ze volledig gedroogd, sommige ramp. Sommige van de verf kreeg onder de kleine opening ik tussen de helft verliet ballen en vak en gestarte eten weg bij de platte kant van de beer van de polystyreen verlaten sommige echt ruwe randen op een aantal van de helften.

Dit was gebrek vooruit denken van mijn kant als ik wist al dat de verf zou reageren met de styreen, die het hele punt dat was van dompelen hen in de emulatie verf in de eerste plaats.

6.) dus na dat hikken, ik wat meer vrije ballen gebruikte, gedipt in verf, gedroogd en gesneden in de helft. Deze keer ik had betrekking op de kale styreen basis met sommige pak lijm het verzegelen en ditmaal op gehanteerd.

Een andere voor de hand liggende manier zou zijn geweest om te snijden de ballen in de helft dan dip en spray. Mijn probleem met deze was dat een klein gaatje gemaakt door de draad haak misschien later de oorzaak van een probleem en haalbaar na het spuiten worden. Of van oorzaak ik kon heb stak de draad in de vlakke kant, die ik geprobeerd, maar de helften bleef komen uit de draad en bleef in de pot. Spray een hele bal schilderij mogelijk gebarsten of verf weg afgestoken tijdens snijden. Definitieve manier zou zijn geweest om een kleine pot van goud emulatie, maar ik kon krijgen greep van om het even welk.

Anyway, alle delen zijn klaar voor de spuiter. Mijn favoriete deel.

Gerelateerde Artikelen

Kartonnen Radio gecontroleerde K-9, die praat

Kartonnen Radio gecontroleerde K-9, die praat

Doctor Who heeft vele metgezellen door de jaren heen, en toen fans krijgen vroeg "wie is uw favoriete metgezel van de Dr. Who?", hoort u gewoonlijk antwoorden als Rose Tyler en Sarah-Jane Smith, Captain jack Harkness, Leela, Jamie McCrimmon onde
Hoe te maken van een standaard test voor een radio gecontroleerde VTOL geschikt voertuig.

Hoe te maken van een standaard test voor een radio gecontroleerde VTOL geschikt voertuig.

Het doel van dit instructable moet gaan over de basisprincipes van het bouwen van een test-bed voor een radio VTOL geschikt voertuig gecontroleerde.Dit is belangrijk omdat er dat een groeiende populariteit in R/C VTOL (verticale Take-Off en Landing)
Arduino kleine FM radio gecontroleerde

Arduino kleine FM radio gecontroleerde

Vandaag, wordt dankzij de continu groeiende integratie systeemniveau van de chipsen het maken van hoogwaardige elektronische apparaten, gemakkelijk zoals kinderen spelen. Een andere factor helpen dit is de brede verspreiding van verschillende open so
Radio gecontroleerde Stopwatch

Radio gecontroleerde Stopwatch

Als docent en lid van diverse sportorganisaties, heb ik diverse verschillende timing systemen, van de traditionele zelfstandige stopwatches tot meer geavanceerde (en zeer dure) gecoördineerde systemen die gelijktijdig tijd, vervolgens record race geg
Radio gecontroleerde Race boom

Radio gecontroleerde Race boom

IntroductieMijn cub scout-pack, net als de meeste, loopt een pinewood derby evenement elk jaar. Ik was op zoek naar een manier om dingen te maken een beetje meer interessant, dus ik kwam met deze race-boom. Alle echte slepen rassen hebben race bomen,
Radio gecontroleerde kabel Dolly voor kleine formaat camera's

Radio gecontroleerde kabel Dolly voor kleine formaat camera's

met behulp van enkele relatief eenvoudige constructie technieken en uit de plank RC onderdelen, kunt u een kleine, snelle en betrouwbare kabel dolly om een klein formaat camera mee te maken, en krijg je beelden als dit:en dit: en dit:Bij lagere snelh
AC lichte 433 mhz radio gecontroleerde timer met arduino

AC lichte 433 mhz radio gecontroleerde timer met arduino

In dit instructable ik zal document hoe ik een radiografisch bestuurbare timer gemaakt voor mijn buiten flood lights. Mijn lichten zijn van het oudere type en maakt gebruik van een heleboel van de macht (150w en 500w verlichting). Om deze reden heb i
UFO project - kleur veranderende Glowing Radio gecontroleerd vliegtuig - RGB LED's zijn geweldig!

UFO project - kleur veranderende Glowing Radio gecontroleerd vliegtuig - RGB LED's zijn geweldig!

I love R/C Airplanes.Ik hou van dingen die oplichten.Ik hou van fotografie.zet ze samen en kun je 's nachts!WAARSCHUWING *** mensen zal freak out, als u dit project en het vliegen met succes. Politie en lucht luchtverkeersleiders zal daarover horen a
Radio gecontroleerde Hovercraft.

Radio gecontroleerde Hovercraft.

Dit instructable maakte ik in de afgelopen 2 maanden, pute vanwege in afwachting van orders voor onderdelen ik nodig had om dingen gaan. Ik voor het eerst begonnen met een prototype gemaakt van oude goedkope rc helikopter onderdelen, wich leiden mij
Mijn nemen op een warme draadknipper voor schuimend radio gecontroleerde vliegtuigen.

Mijn nemen op een warme draadknipper voor schuimend radio gecontroleerde vliegtuigen.

ik wil een hete draadknipper met schuim te bouwen mijn volgende RC-vliegtuig te bouwen, en ik gedocumenteerd het voor een vriend op FTGroups.com. Hoop dat je het unieke functies, zoals overdraagbaarheid, grootte en gemak om te bouwen.Stap 1: Assemble
Voor die mensen die Radio gecontroleerd vliegtuig bouwen

Voor die mensen die Radio gecontroleerd vliegtuig bouwen

4 hoe tips waarmee je kunt maken van uw eigen controle hoorns, koppeling stoppen en grote wielen.
Radio gecontroleerde helikopter testen staan

Radio gecontroleerde helikopter testen staan

Hallo iedereen en welkom op mijn Instructable... Als u bevalt kunt u stemmen... Bedankt...Ik vond dit oude plafondventilator aan de kant van de weg.Ik nam het uit elkaar en opende de motor. Ik verwijderde de stator zodat de rotor vrijer zou draaien..
Radio Controlled Tumbling Robot mechanisme

Radio Controlled Tumbling Robot mechanisme

hier is een video van mijn radio gecontroleerde tumbling robot. Het gaat nogal traag omdat ik niet hoe de servo's werken weet zoals ze richting telkens het rollen over veranderen. Om te bouwen van het gebruikte ik twee 360 graden servo's en sommige a
DIY Radio: Hacking een radio voor gebruik in ontwikkelingslanden

DIY Radio: Hacking een radio voor gebruik in ontwikkelingslanden

de DIY Radio is ontworpen om te worden geproduceerd en verkocht als een eenheid van flat-pack, bestaande uit drie delen. Een elektronica module, de hoofdtekst en een cover. Al deze componenten zijn ontworpen om passen netjes samen met behulp van klit