HOW TO INSTALL AAN BOORD LUCHTCOMPRESSOR IN AUTO | BEDRADING + montage VIAIR 444C SOURCE KIT systeem IN DODGE RAM


Hallo kerels daar zijn Geramicc85.

Vandaag zal ik werken aan mijn aan boord lucht systeem project op mijn dodge ram 1500. It's about time te installeren van de compressor. Ik heb dit VIAIR lucht compressor 444c model. Het draait op 12 volt en maximaal 38 ampère met een maximale bedrijfsdruk van 200 PSI trekt. Het grootste luchtdebiet van deze dingen is op 3,5 kubieke voet per minuut. En het lijkt te worden ingebouwd zeer solide en 20 pond weegt.

De unit heeft twee beugels met vier gaten van de rubber gebufferd daarop voor een eenvoudige bout op installatie. Het kwam met een drukschakelaar, die de eenheid op 200 psi uitschakelen en inschakelen zodra de druk in de tank onder 165 psi daalt gaat. Ook is er deze estafette de compressor verbinden met de voeding. En dan hebben we de lucht filter eenheid te houden van vuil en stof uit te gaan in de eenheid, het komt met twee reserve filters. Het filter kan worden geschroefd rechtstreeks naar de compressor of u kunt een slang om op afstand de filter ergens schoon en droog. Dit zijn de kleine bouten die geleverd worden aan het monteren van de compressor.

Ik bestelde sommige extra delen voor de verbindingen. Er is dit 1/4 inch T die ik wil direct achter de terugslagklep hier zodat de drukschakelaar kan dicht bij de compressor gemonteerd worden. U kan ook zet het op de tank maar op deze manier dat ik niet hoef te lopen zo veel draden. Toen kreeg ik deze schroef-in snelle aansluitingen voor alle verbindingen van de lijn. Deze zijn gewoon geschroefd en dan u enkel dia binnen de lijn van polyamide aan de blauwe kant. Deze lucht lijnen buitendiameter is 8mm en de binnenste is 6mm. Druk maximaal 275 psi volgens de fabrikant dat het kan worden gebruikt voor het werken. Ik zal met behulp van deze Teflon tape te verzegelen alle pneumatische armaturen Voorkom lucht lekken. Een goede zaak is dat u gemakkelijk verkooppunten aan de lijn toevoegen kunt door te zetten in een van deze Tees voor Luchthoorns of wat dan ook.

Nu zijn de draden van de macht op de compressor niet dat zo lang als u wilt dit ding ergens anders naast uw batterij u hebt om extra draden. Maar voordat dat ik wil een goede plek te vinden voor de montage van de compressor. Ik wil niet om het in het bed van de vrachtwagen aangezien het zal in de weg en zetten het onder de truck zou worden blootgesteld aan vuil en vocht. Daarom besloten heb ik te installeren van het toestel ergens in de motorruimte bevinden. Ik heb deze koude lucht inname hier aan de voorkant, achter dat er de besturingseenheid en de verdamper van de propaan-systeem. Hier zou boven de eenheden voldoende ruimte voor het bout aan de fender. Maar omdat ik wil voorkomen dat boren in het metaal van het voertuig, ik denk dat dit een zeer goede plek zou zijn. De lucht filter box is gemaakt van metalen en mooi stabiel. De compressor zou zitten vrij hoog rechts onder de motorkap die helpt om te houden van vuil en vocht weg. En ook de installatie zullen gemakkelijker hier door goede bereikbaarheid van beide kanten. OK dit is waar its gonna be dus ik begin te bolt op de compressor. Ik verwijder deze bestaande schroef, en gebruik het gat om te koppelen van de compressor. Vervolgens kunnen de andere 3 gaten worden gemarkeerd voor het boren. Op die manier zorg ik ervoor dat de gaten overeenkomen met later. De boor die ik gebruik is gewoon een lil dikker dan de schroeven zodat ze later in het gat niet hebben spelen. Dus ik merk waar te boren en vervolgens nemen de één schroef weer zodat ik heb plaats om te boren. OK de drie gaten worden geboord en nu ik trimm de randen met een grote 10mm boor. Ik zorg dat geen metalen chips of stof in de motorruimte bevinden blijft om te voorkomen dat roest. Nu kan de compressor met alle vier schroeven gemonteerd worden. Oke zit de compressor nu mooi en strak op de achterkant van de doos van de lucht inname.

Ik zal nu zorgen voor de lucht-lijn verbinding met de lucht tank, die is gelegen aan de kant van de passagier op de bodemplaat. Ik deed een video over de lucht tank installatie, vindt u een link naar dat aan het einde van deze video. Het Viair-apparaat wordt geleverd met een terugslagklep al geïnstalleerd. Het verhindert de lucht terug te duwen in de compressor wanneer de tank is gevuld. Nu schroef ik dat T-stuk op daar met Teflon tape. Aan de andere kant van de Tee zet ik in een snelle aansluiting van 1/4. De drukschakelaar is nu zet in het midden. mooi te verpakken met Teflon-tape om te voorkomen dat vervelende lekken. Ik schroef het in en het een beetje aangescherpt.

Ik ben nu de regel uitgevoerd naar de tank vloeit door deze te schuiven op de fender helemaal onder vrachtwagen. De lucht tank heeft 3/8 inch schroefdraad verbindingen. Ik schroef in een van de volgende verbindingslijnen hoek en draai het. Nu kan de regel alleen worden aangesloten. Nu kan ik de lijn op de juiste lengte met behulp van deze snoeischaar aangezien ik heb geen professionele lucht slang scharen gesneden. Niet knijpen de lijn te slecht terwijl snijden helpt om te voorkomen dat lekken op de ronde steekbare aansluitingen.

Het is tijd om de schroef van het luchtfilter naar de compressor. Om te openen van de behuizing kunt u een kleine schroevendraaier als u wilt wijzigen van het filter. Ik verwijder de kleine tepel hier en schroef het filter op. Zorg ervoor dat het filter zit mooi op huisvesting en niet meer dan schroef het omdat het plastic draden.

Zijn tijd om te zorgen voor de stroomvoorziening. Voor dat ik eerst wil een 5mm dikke rode draad van de batterij de compressor. Ik ben het uitvoeren samen met een kleine dubbele draad naar de andere kant en veilig met treksluiters. De draden verdwijnen keurig achter deze strip weer. Ik ben het toevoegen van een zekering met de positieve draad en vervolgens voorbereiden op het einde het klemmen aan de accu later.

Nu ik ga over en sluit de zwarte negatieve draad vandaan van de compressor naar het frame van de vrachtwagen. Daarvoor gebruik ik gewoon een bestaande beetje bout er naast de propaan ECU.

Ik ga op en nemen het einde van de draad die ik liep naar de batterij en het soldeer aan de Relais pin 30. Ziet u een diagram van de gebruikte relais in de hoek van het scherm. OK dan ik soldeer de rode draad die aangesloten op de compressor op de pin 87.

Enige draden die ontbreken zijn nu degene die helpen om over te schakelen van de estafette. Nou soldeer ik de dunne dubbele draad die ik liep achter de strip weer naar pinnen 85 en 86. polariteit maakt niet zo veel uit. Nu ik deze dubbele draad lopen naar de drukschakelaar en gesneden open één van de draden en Verbind beide einden met de pinnen van de drukschakelaar. Na het gesoldeerd op, is de dubbele draad nu beeing liep helemaal onder het dashboard. Hier kreeg ik deze kleine schakelaar die de compressor later kunt beheren. De switch is weer de manier waarop het wordt alleen macht met de motor op aangesloten. De manier waarop het werkt in het einde is dat auto-ontsteking en dash schakelaar evenals de drukschakelaar die alle moet sluiten het circuit om te werken van het Relais die de compressor ingeschakeld.

Dus nu sluit ik de bereid voedingskabel aan de batterij. Dan gebruik ik treksluiters teneinde alle luchtslangen en hoogspanningsleidingen. Op die manier niets opknoping rond in de motorruimte en het ziet er een beetje mooier ook.

Ik kan eindelijk de compressor voor de eerste keer uitvoeren. Het lijkt erop dat het werkt zoals het hoort.

Ik hoop dat deze video leert u op geen enkele manier. Voel je vrij om check out meer van mijn air onderdelen installeren video's op de bodemplaat lucht tank en de truck bed lucht retourzijde. Ik waardeer elke duim omhoog, elke abonnee en elke opmerking. Thanks a lot voor kijken en veel succes met uw project. Tot de volgende keer is dit Geramicc85 afmelden!

Gerelateerde Artikelen

HOW TO INSTALL AANGEPASTE LUCHT TANK IN AUTO | MOUNT OPSLAG AAN BOORD | PICK-up TRUCK COMPRESSOR KIT

HOW TO INSTALL AANGEPASTE LUCHT TANK IN AUTO | MOUNT OPSLAG AAN BOORD | PICK-up TRUCK COMPRESSOR KIT

geramicc hier. Vandaag ga ik om u te tonen hoe ik deze 3 gallon zuurstof fles onder mijn vrachtwagen te gebruiken als een lucht druk tank installeren. Ik besloot om het te zetten achter het voorwiel aan de passagierszijde. Hier kunt u zien dat deze z
Montage van de aquarel papier aan boord (voor lasercutting of anderszins)

Montage van de aquarel papier aan boord (voor lasercutting of anderszins)

Dit is de techniek die ik gebruik om mount/stretch aquarel papier aan Raad van bestuur, in dit geval om te worden gebruikt in laser-ETS en snijden (dit proces wordt in een later instructable). U kunt dit ook te monteren aquarel papier naar andere pla
How to Install een Linux OS op uw legt

How to Install een Linux OS op uw legt

Hallo, iedereen. Mijn naam is Insector. Nee, echt. Dat is mijn eerlijke Linux-gebruikersnaam. Niet bespotten. Anyway, ik heb enkele goede Instructables op how to install Linux op uw legt, maar elk ontbrak iets nuttig. Dus, daar heb ik hoge ambities,
Wormen in de ruimte aan boord spel

Wormen in de ruimte aan boord spel

verhaal:NASA heeft wormen naar het ISS op hun eigen speciale capsule genomen. Er was een ongeluk aan boord van het station en de worm astronauten hebben om te navigeren naar de capsule escape om terug te keren naar de aarde. De luchtsluis aan de esca
How to install Essentials 1.8 voor Bukkit/Spigot

How to install Essentials 1.8 voor Bukkit/Spigot

* De reden die ben ik het maken van deze tutorial is omdat er geen officiële build voor 1.8 en ik zie talloze mensen niet kon worden geïnstalleerd essentials op 1.8Hallo! Ik ben Graham. Ik zal je laten zien in deze tutorial how to install Essentials
DIY telefoon met drie schappen - gemaakt aan boord van vlucht

DIY telefoon met drie schappen - gemaakt aan boord van vlucht

maken van uw telefoon staan in de hemel (net als poëtische zeggen gemaakt aan boord van vlucht).Niet altijd worden u aangeboden met ontzagwekkende in-flight vermaak. U zou liever kijken iets vanaf uw telefoon en verder kijken handsfree.Hier is een in
Digitale Filters aan boord van de Zybo

Digitale Filters aan boord van de Zybo

Het bestuur van de Digilent Zybo is gebouwd rond de Xilinx Zynq SoC (systeem op Spaander) deel. Deze IC heeft een dubbele Arm-A9-kernen die uitvoeren als elke andere microcontroller. Wat het bijzonder maakt is dat het ook FPGA hardware op de dezelfde
How to install CyanogenMod 10.1 stabiel op de AT&T Galaxy S3

How to install CyanogenMod 10.1 stabiel op de AT&T Galaxy S3

deze video hows u how to install CyanogenMod 10.1 op de * geworteld met clockworkmod * galaxy s3. Hier is een link naar een tutorial inrichten. Na dat Volg gewoon de video. Het hele proces van het wroeten voor het installeren van CyanogenMod moet nem
Krijgen van een motorfiets aan boord van een zeilboot

Krijgen van een motorfiets aan boord van een zeilboot

ik heb een 32ft zeilboot. Jarenlang heb ik genomen fietsen aan boord te gebruiken terwijl cruisen. Toen ik van een motorfiets, dacht ik dat ik zou proberen die langs om plaats te nemenStap 1: Setup Fietsen aan boord krijgen is triviaal - gewoon ophal
HOW TO INSTALL KEYLESS + CONTACTLOZE VERMELDING IN DODGE RAM | KEETEC CZ 100 SMART REMOTE | DRAAD CODES voor pick-up

HOW TO INSTALL KEYLESS + CONTACTLOZE VERMELDING IN DODGE RAM | KEETEC CZ 100 SMART REMOTE | DRAAD CODES voor pick-up

Hoi iedereen dit is geRAMicc85. Bekijk de video om te volg de instructies.Dit is mijn 96 Dodge Ram 1500 en vandaag zal ik het installeren van een nieuwe externe keyless entry systeem. En ik zal deze contactloze entry systeem installeren. Het is van h
NodeMCU aan boord LED toegang via webserver

NodeMCU aan boord LED toegang via webserver

De ESP8266 is het apparaat in de DIY-markt. Het heeft een mooie grote storm die in de Gemeenschap van de Hobbyist. In combinatie met GPIOs, een ADC, SPI interface, UART-interface (en natuurlijk het WiFi deel)... heeft het alle functies die nodig zijn
PCB's voor elektrische gitaar aan boord elektronica systemen

PCB's voor elektrische gitaar aan boord elektronica systemen

de eerste 3 van een reeks aan boord elektronica systemen PCB's die ik heb ontworpen, deze 3 zijn voor basistoepassingen, zoals een 2 Toon één spoel strat, dual humbucking strat en 3 Toon één spoel strat. werken voor het ontwerpen van sommige meer ont
Aan boord van Windows voor Halloween

Aan boord van Windows voor Halloween

Oke, ik ben bezig met een paar snelle, naar beneden en vuil instructables van Halloween props die ik heb gemaakt in het verleden. Deze rekwisieten zijn eenvoudig, goedkoop, en mijn huis eruit als een oude verlaten, achtervolgd, griezelig uitziende pl
Aan boord van de Ladder voor zeilboot

Aan boord van de Ladder voor zeilboot

ik nodig om een stevige en stabiele ladder geschikt voor klimmen aan boord van een zeilboot na gaan duiken - in principe zou ik komen uit het water uitvoering van ongeveer 60 pond van lood gewichten, lucht tank en uitrusting. De ladder moet uitbreide