Clicker Training voor honden (of een dier!)


Wat is clicker training?

Een klik is een geluid gebruikt naar aanleiding van een gebeurtenis. Het is als zeggen "Goede" alleen is het meer hoorbaar discrete en consistente, waardoor het gemakkelijk herkenbaar aan uw hond. Wanneer u een clicker in de hand hebt, bent u meer bewust van de precieze gedrag dat u zoekt. Wanneer alleen uw stem wordt gebruikt, kan het moeilijk te krijgen in de gewoonte om te zeggen "Goed". Een clicker helpt u ook bij meer geduld en minder gefrustreerd omdat het verandert de manier waarop je denkt over honden. Je leert door alternatieve, meer wenselijk gedrag te verstrekken en te belonen, negeren het slechte en belonen de goede. In deze les, zal ik vertellen u alles wat die u weten van clickertraining moet aan de slag.

Wat betrokken?

Een gedrag zetten cue is eenvoudig en kan worden bereikt als weinig één tot drie sessies van niet meer dan vijf minuten in lengte in de loop van een paar dagen. Behoud van signalen voor gedrag kunnen worden bereikt door lof en leven beloont.

Zal op werkzaamheden voor mijn hond?

Ja, absoluut! Op een bepaalde manier, vorm of vorm, is er een praktische toepassing van clickertraining dat u en uw hond kan profiteren. Heb je je ooit afgevraagd hoe stunt honden die verbazingwekkende trucs uitvoeren? Of hoe dieren uit te voeren in Hollywoodfilms? Hoe ongeveer servicetaken hond of kanker opsporen? Clickertraining kan worden gebruikt voor de opleiding katten, paarden, konijnen, vogels, boerderijdieren, mariene fauna, knaagdieren, dieren in dierentuinen en allerlei andere wezens.

Wat zijn de voordelen?

Het doel van clickertraining is echt om u meer met uw hond doen en denken anders over uw dagelijkse interacties. U krijgt een aantal hulpmiddelen waarmee u van uw hond gedrag analyseren, wijzigen bestaande routines en implementatie van nieuw beleid of procedures. Clickertraining is een vaardigheid en ontwikkeling ervan zal openen je geest een nieuwe wereld van mogelijkheid en begrip, niet alleen met uw hond, maar ook met menselijk gedrag. Er zijn potentieel onbeperkte voordelen, zoals je ontdekken hoe meer dat u vertrouwd bent zult met hoe honden denken, leren en communiceren.

Hoe effectief is clickertraining?

Clickertraining is de meest effectieve, snelle, leuke en menselijke dierlijke trainingsmethode. Maar, zoals alles in het leven, je eruit wat je erin steekt. Het is zeker nog leuk en veiliger dan het gebruik van straf, zowel voor u en uw hond.

Waarom moet ik start of Activeer clickertraining?

Waarom niet mag u?! Zal het leven gemakkelijker voor zowel u als uw hond zodat u daadwerkelijk kunt genieten van uw bonding samen en minder tijd benadrukken uit over de kleine dingen.

Wat als mijn hond niet reageert?

Maak een leeromgeving die rustig en vrij van afleiding. Zorg ervoor dat uw hond is honger en uw traktaties zijn motiverend. Oefening uw hond voorafgaand aan opleiding indien nodig. Doe wat werkt voor u. Als u de stappen die worden beschreven in dit apparaat, kan het werken. Als dit niet gebeurt, of je begrijp het niet goed genoeg nog of er is iets mis met je hond biochemie (in dat geval moet u uw hond onderzocht door een dierenarts uit alle mogelijke medische aandoeningen te sluiten).

Gebruik clicker trainers straf?

Ja, maar niet het soort dat bent u waarschijnlijk denken. Er zijn eigenlijk twee soorten. Positieve straf (P +) is de toevoeging van een stimulus ter vermindering van de frequentie van gedrag. Negatieve straf (P-) is het wegnemen van een stimulus ter vermindering van de frequentie van gedrag. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van positieve straf leidt tot bijwerkingen, meestal meer ongewenst gedrag zoals angst, belastingontwijking en agressieve reacties. Clicker trainers niet gebruiken dit soort straf vanwege dit. In plaats daarvan gebruiken clicker trainers negatieve straf. Dit betekent meestal dat iets weg die de hond, zoals uw aandacht voor het springen geniet te nemen of park van tijd outs voor montage op de hond, ter vermindering van de frequentie van het gedrag. Als u begrijpen meer over de wetenschap willen zou achter hoe dieren en mensen leren, ik hoogst u aanmoedigen om te doen wat onderzoek op de volgende voorwaarden aan het leren van theorie gerelateerde, evenals bekijken de toevoeging middelen op het gebied van de gratis extra's.

  • Klassieke conditionering
  • Operante conditionering
  • Premack principe
  • Desensibilisatie versus overstromingen
  • 'Kleine Albert' Experiment

Traktaties en clickers gebruikt voor eeuwig?

Nr. Zodra een hond een gedrag betrouwbaar weet en aantonen het op cue dat kan, behoeft niet voort te zetten met behulp van een clicker voor dat bepaald gedrag. Een clicker maakt onderwijs gedrag veel, veel sneller dan met behulp van onze stem alleen.

Waar komt de clickertraining vandaan?

Het was eerst voornamelijk gebruikt door dolfijn trainers die zocht naar een manier om te leren gedrag zonder het gebruik van fysiek geweld. Hopelijk nu je weet kunnen sommige dingen over clickertraining die u delen met andere ouders van de hond wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Wat u nodig zult hebben

Een hongerige, gemotiveerde hond

Een clicker

Een container voor traktaties (zakje of kom)

10-50 traktaties (erwt-grootte en lekker)

Gefeliciteerd met de eerste stap!

Een beetje werken zal nu betalen enorme dividenden gedurende het leven van uw hond.

3 manieren Clickers worden gebruikt

Vastleggen

Vastleggen is eenmaal op te klikken voor een gedrag het moment natuurlijk optreedt. Denk aan het als het nemen van een foto. Je zeggen kaas, iedereen lacht, en vervolgens klikt u op om een foto (een die in uw hond de gedachten blijft om een gedenkwaardige gelegenheid merk) te maken. Dit is de meest voorkomende manier van het gebruik van een clicker.

Vormgeving

Heb je ooit wilde leren een leuke truc zoals boog, rollover of spin die niet altijd natuur of vaak voorkomen? Vormgeving is te klikken voor opeenvolgende benaderingen van het gedrag van een doel. Het is als het spelen van het spel van de warm/koud met je hond, geleidelijk aan hen te begeleiden naar het gewenste gedrag. Vormgeving is een krachtig hulpmiddel in opleiding gedragingen die we niet snel en effectief met enkel onze stem alleen leren.

Gericht op

Ooit afgevraagd hoe dieren zijn opgeleid voor films of bepaalde servicetaken hond? Door de opleiding van een hond aan te raken van een object, zoals een gericht op stok, kunt u ze vrijelijk volgen en de hond overal die u laten gaan wilt, in plaats van te trekken, duwen, heffen of coax leiden. U kunt zich richten op de hond in de auto, op een grooming tafel of over sprongen. Hand targeting kan ook worden gebruikt om te socialiseren verlegen en mouthy honden met vreemden op een veilige manier.

Oefenen zonder uw hond

Voordat u begint, kunt u oefenen met de clicker zonder uw hond aanwezig. Niet de praktijk met uw hond aanwezig totdat u klaar voor de volgende sectie bent. Hoe comfortabel voelt de clicker in je hand? Wanneer u overschakelt handen? Waar zijn uw traktaties? Hoe snel kunt u leveren aan uw hond of kom uit uw traktatie zakje of container?

Tip: Niet meer dan 3-5 seconden is mijn aanbeveling voor beginners. Anders kan de hond hun belangstelling verliezen en de beloning niet koppelen aan de voorgaande klik.

Timing oefening

In de onderstaande oefening zal u helpen om rekening te houden met drie dingen:

1. welke specifieke gedrag u zoekt.

2. Hoe geduldig wachten en observeer uw hond voor het gedrag dat u wilt markeren.

3. ontwikkeling van de timing van uw klik door te kiezen wanneer u wilt markeren het gedrag.

Dit kan gebeuren op verschillende manieren, wanneer uw hond niet aanwezig is. Het basisidee aan de ontwikkeling van de timing is dat u of een helper een bal, speelgoed of andere licht-object in de lucht gooit en probeer u te klikken het precies zoals het bereikt zijn hoogste punt (of het moment dat het de grond raakt).

Levering oefening

U kunt ook de praktijk te klikken dan het werpen van traktaties in je hond kom of een kopje, wanneer ze niet rond. Dit zal helpen u comfortabele ontwikkelende mechanica die onmiddellijk uw klik volgen.

Video's aan de slag

Gerelateerde Artikelen

Obstakels voor honden springen

Obstakels voor honden springen

springen obstakels voor honden is een training van de perfecte fintens voor honden. het is een grotere hond dan gewoon verhogen de volgende stack en ze zijn het beste voor kleine honden als franskbulldog, chihuahua en meer.Stap 1: springen obstakels
Hoe Train voor een halve Marathon

Hoe Train voor een halve Marathon

ongeacht uw leeftijd, geslacht, atletisch vermogen, of ervaring met het uitvoeren, kan iedereen een halve marathon worden uitgevoerd met de juiste mentaliteit en de voorbereiding! Hier zijn de stappen die ik gevolgd die stond me toe om met succes de
Clicker Training Basics

Clicker Training Basics

Neem even de tijd om te lezen de volgende muur van tekst. Ik zal een aantal begrippen die zal volgen langs gemakkelijker definiëren.Operante gedragEen gedrag dat een gevolg lokt wordt een operante gedrag genoemd. Operante conditionering concentreert
Basisopleiding gehoorzaamheid voor honden

Basisopleiding gehoorzaamheid voor honden

beheersen van elementaire gehoorzaamheid commando's is een essentieel onderdeel van een verantwoordelijke hondeigenaar.  Deze standaardopdrachten maken de relatie tussen het dier en de eigenaar veel gemakkelijker navigeren en houd zowel u en uw huisd
De Spin uit Game - uren plezier voor honden, wasberen en andere dieren!

De Spin uit Game - uren plezier voor honden, wasberen en andere dieren!

Deze Spin Out Game zal versteld doen staan van allerlei dieren! Het houdt hun natuurlijk nieuwsgierige aard bezig proberen te krijgen van de traktaties. Het geeft honden iets doen om hun geesten en tijd in beslag nemen en creëert fascinatie in de die
Zomer traktatie voor honden, sloeg de hitte!

Zomer traktatie voor honden, sloeg de hitte!

Het is belangrijk voor uw pups gehydrateerd te houden, vooral tijdens de zomer. Dit eenvoudige DIY is een perfect precies om dat te doen, terwijl ze onderhoudend op hetzelfde moment.Stap 1: Verzamel traktaties en het favoriete speelgoed van uw hond.I
Natuurlijke remedie voor honden & vlooien

Natuurlijke remedie voor honden & vlooien

Hallo, is mijn naam Victoria. Eerst dit te doen, maar ik doe het voor de pooches daar. Als je met behulp van de spullen u bij uw dierenarts (voordeel en alle die vlo drankjes daar), gelieve op te houden kopen, zijn ze niet goed voor uw honden of katt
Zachte alternatief om elizabethian halsband voor honden

Zachte alternatief om elizabethian halsband voor honden

mijn hond gaat in voor een operatie aan het einde van de week, en ze niet goed met de "kegel van schaamte" voor 2 redenen:1. ze ziet niet goed - de kegel rond haar gezicht fladderende beangstigt haar2. zij is kort - de standaard e-kraag is gemaa
De Awesomest coolste gemakkelijkste waterschaal voor honden & katten!

De Awesomest coolste gemakkelijkste waterschaal voor honden & katten!

Dit is een waterschaal voor honden of katten.  Het is super eenvoudig!  In een paar eenvoudige stappen die u zou kunnen hebben een waterschaal dat u alleen hoeft te vullen opwaarts eens in een tijdje, en het bevat tweemaal zoveel water voor later.In
Easter Egg Hunt voor honden

Easter Egg Hunt voor honden

Dit is een heel leuk spel voor honden, en als je net als mijn familie, zult u zeker een vermaakt toeschouwer! Wij behandelen onze honden net als ieder ander lid van de familie en dat betekent volledige participatie in de vakantie. Onze honden hebben
Survivor's Supper - how to turn een dier in de voedsel ** waarschuwing grafische inhoud **

Survivor's Supper - how to turn een dier in de voedsel ** waarschuwing grafische inhoud **

** Dit Instructable bevat grafische inhoud dat sommige kunnen aanvallend vinden. Opgemerkt moet worden dat geen dieren werden berokkend ten behoeve van deze prestaties en alle technieken werden uitgevoerd, legaal en professioneel **Ik ben hier om aan
Pupcakes - Cupcakes voor honden

Pupcakes - Cupcakes voor honden

(Video ook ingrediënten & stappen)Hongerige baby's Mania Pupcakes(Opbrengst 10 pupcakes)Ingrediënten1 geprakte banaan1 kop geraspte wortelen1 kopje witte of hele tarwebloem (tarwebloem is beter voor honden.)1 theelepel bicarbonaat1/4 kopje pindakaas1
Effectieve hoestsiroop geneeskunde voor honden (korte Video)

Effectieve hoestsiroop geneeskunde voor honden (korte Video)

Transcriptie van VideoOm een zeer effectief hoestmiddelIk heb een citroen, geraspt en fijn geraspte aan de gekartelde rand van de rasp en dit geeft ons een mooie korst en dit brengt alle van de natuurlijke olie die het zwoerd zal worden gebracht in d
Zelfgemaakte tandpasta voor honden!

Zelfgemaakte tandpasta voor honden!

Dit is een super eenvoudig recept om tandpasta voor uw honden. U moet nooit menselijke tandpasta gebruiken omdat het bevat fluoride in, die is giftig voor honden. Hond tandpasta kunnen duur zijn, maar met dit goedkope alternatief kunnen uw honden tan