3D Printing portemonnees, riemen en andere accessoires mode Pliable.


Omdat ik een mild mode-geweten-vrouw, met mijn eigen ideeën van het ontwerp, de allure van kunnend omzetten in mijn ontwerpen echte items gewoon 3D Printing hen was te veel om te negeren.   Dus met de hulp van mijn vrienden, ik gekocht en bouwde een 3D Printer Kit.  Het leek altijd voordat ik iets op hetzelfde moment mijn vrienden me gerust te stellen ik "iets afdrukken kan" kan afdrukken en dan toen ik tenslotte kundig voor prent van mijn eerste paar ontwerpen was, was ik minder dan blij.  Ik wilde niet versnellingen of robots of speelgoed.  Ik wilde mode-accessoires!  Niet zomaar een accessoires, maar hopelijk plooibaar met een hoge kwaliteit-gevoel dat ik kon ontwerpen en afdrukken en echt te gebruiken.  Misschien verkopen een dag!!
Na proberen een paar verschillende kunststoffen, en nog steeds vinden dat niets die ik drukte zelfs op afstand plooibaar was, kwam ik tot de conclusie dat 3D printen gewoon niet zou werken voor om het even wat dat ik voor ogen.  Daarom is de 3DPrinter maakte het de weg naar de achterkant van de kast.
Lang verhaal ingekort, een vriend stuurde me een link naar een video waar ze afdrukken in nylon.   Het was net een van de andere 3D Printing video's u ziet, behalve op het einde zie je een nylon deel dat gemakkelijk kan worden gedraaid en gebogen.  Ik was bang om te proberen het uit.  Hij stuurde me mijn eerste monsters van 3D Printing nylon en me opgenomen in zijn test-programma als ontwerper en nylon tester.
Dat was drie maanden geleden.  Ik heb al afdrukken portemonnees, de koppeling, riemen, portefeuilles, ringen, armbanden, compacte gevallen, oorbellen, kettingen noem maar voor accessoires en omdat dit spul zo duurzaam is, ik denk dat de Heilige Graal van accessoires, schoenen!  Maar ik ben niet zo goed een ontwerper... nog.  Oh, en vermeldde ik u kunt uitprinten van 2 of 3 laag platte bladen en vervolgens ijzer hen om permanente naden en plooien te maken?

Dus, omdat deze 3D afdrukken nylon zo nieuw is en ik denk dat er wellicht anderen die er die zou willen afdrukken accessoires of glad, glanzend en plooibaar items, ik wilde laten zien hoe ik sommige eenvoudige objecten maken en hoe ik 3D afdrukken em.

Ik wil om uit te leggen van de foto's die ik ben want er een heleboel CAD scherm foto's zijn uploaden.  Ik doe dit omdat sommige mensen denken kunnen met behulp van 3D CAD is moeilijk en het is niet.  Ik meet alleen wanneer ik absoluut moet en alles een gissing die op basis is van "als het ziet er goed uit en lijkt over het recht en I like it".

Als een tip zijn er drie CAD-opdrachten alleen voor ons snelle ontwerpers waarmee wij te doen.
1. Boolean-dit is een chique term voor het toevoegen van twee delen om enerzijds of af te trekken een deel van een ander.
2. kipfilet – een andere chique term voor het aanbrengen van zachte ronde randen op delen.
3. Cage bewerken – een andere chique term, maar dit is geweldig. Het is alsof je basisdeel gemaakt van jello.  U simpelweg te duwen of te trekken van een bepaald punt en het gebied rond dat punt volgt langs... als... jello!  Dit is wat ik het meest gebruikt omdat het laat me push & pull curven in mijn ontwerp en als ik dat niet bevalt, ik gewoon ongedaan maken en probeer het opnieuw.  Na het spelen met de kooi opdracht slechts een uur had ik het naar beneden en nu ben ik vrij goed in het mooie bochten en stroom toe te voegen aan mijn ontwerpen.

U zult merken dat ik ontwerp door het toevoegen van een bekend onderdeel, zoals een ronde stift (cilinder) die gelijk is aan een lipgloss en dan ik toevoegen en aftrekken van andere haringen (cilinders), donuts (torus) en pleinen te maken van het deel, zoals ik het wil.  En dat is waarom ik heb de CAD-foto's, zodat anderen kunnen zien hoe makkelijk het is.

Een korte opmerking over 3D printen.
1. het ontwerp van uw steentje bijdragen in een 3D-CAD-programma.  Vervolgens het deel te exporteren naar een bestand als een "Part.stl"
2. de slice van uw kant – dit is een klein programma vanzelf of het komt met de 3D printer.
(Dit is waar u vertellen de 3D-Printer Hoe maak uw deel.  Dichte, Hollow, normale en het aantal buitenmuren.  Kunt u uw deel in net planimetrische weergave of cirkels of dikker delen u kunt opvullen.  Opvulling is hoe stevig het deel is.  Een hoge vulling betekent dat het deel wordt afgedrukt met een heleboel nylon binnen, zodat het niet zal worden zo plooibaar of buig zo veel.  En sommige onderdelen u holle, zoals mijn portemonnee.)
Laden van de "Part.stl" in de slicer-programma en het zal de uitgang van een bestand met de naam "Part.gcode" of iets dergelijks (Zie de instructies van uw printer).
3. het "Part.gcode" is het bestand dat de 3D-Printer gebruikt te maken van uw kant.
4. don't worry over alle tech stuff.  De printer is voorzien van sensoren te houden u van breken, dus gewoon blijven proberen en het krijgt makkelijker elke keer.
Ik heb dit tot ongeveer 2 min, nu dat ik heb gedaan het honderd keer.  HET is echt makkelijker dan het klinkt.

Elke sectie van mijn instructable toont een complete accessoire.  Ik zal u tonen hoe ik ontwierp een Lip Gloss-shell, het geval van een compacte vervanging, een enkelvoudige ring, een armband, een eenvoudige creditcard DL en geld zak, een volledig bruikbaar en buigzaam band en laatst een "KD" ontworpen glanzend, plooibaar portemonnee met zilveren versiering.

Alle hulpmiddelen die we zullen nodig:

1 elke 3D-CAD-programma – er zijn vrije degenen en lage kosten een beschikbaar op het web, sommige tech vrienden vragen.  Ik heb een studentenversie van het college die ik gebruik.  taul zegt dat Google "Sketchup" kostenloos heeft en een gratis één uit Autocad "123D", dus kijk er.
1 elke 3D Printer die kunt afdrukken 3mm ronde Nylon
2 elke spoolt van 618 Nylon van taulman3d.com – dit is wat ik heb getest en gebruiken en het kost hetzelfde als reguliere 3D printen kunststof die het gaat een natuurlijke kleur, dat is echt geen kleur, maar ziet er helder wit wanneer u met het afdrukt.  U kunt dit zien in mijn foto's.
1 elke 20 tot 40 watt soldering iron met een scherpe ' schoon ' tip
1 elke hobby mes te snijden weg losse draden
1 elke metalen liniaal 12" type-moet dit metaal te staan van de soldeerbout
1 elke metrische meetinstrument.  Ik gebruik een remklauw kocht ik op ebay zijn ze niet erg duur en maken meten bij metric een module. U kunt een metrische liniaal gebruiken, maar het is moeilijker te meten sommige items.
1 elke plat metalen oppervlak – zoals de rug van een bakplaat
1 elke oogje Crimp tool – Dit zijn bij alle hobby winkels
1 elke kleine schroevendraaier
1 elke naald tangen
1 elke schaar
1 elke kleine buis van gorilla type lijm.  Je moet een kleverige soort dikke lijm.  Een heleboel lijm zal niet vasthouden aan nylon.

Gerelateerde Artikelen

Maken van een wasmachine ketting in de andere accessoires

Maken van een wasmachine ketting in de andere accessoires

heb je wasmachine ketting dragen in andere accessoires? Hebt u niet proberen, dus vandaag ik ben gaan om te laten zien hoe om te dragen ring ketting in andere accessories.so laten we je proberen. ?Stap 1: armband Dus allereerst nemen ring ketting en
Wit konijn portemonnee - donkere Alice Costume accessoire

Wit konijn portemonnee - donkere Alice Costume accessoire

Hallo!Voor dit jaar kostuum besloten heb ik om een "Donkere Alice in Wonderland" outfit, compleet met een demonisch White Rabbit portemonnee.Benodigdheden die u nodig heeft:--Witte konijn toy that's over levensgrote (ik heb de mijne uit "To
3D-printing Servo gecontroleerd en andere kleppen

3D-printing Servo gecontroleerd en andere kleppen

Zeer functionele kleppen waarmee lucht of water kunnen kunnen gemakkelijk 3D afgedrukt. Ik gebruik ze vooral voor de controle van artificiële lucht spieren voor robots, maar ze kunnen worden gebruikt in vele situaties waar een kleine en goedkope vent
Controle van de kalibratie op uw TechShop 3D-Printer (of een willekeurige andere 3D Printer)

Controle van de kalibratie op uw TechShop 3D-Printer (of een willekeurige andere 3D Printer)

3D printers zijn groot.  En als u slechts weinig standbeelden van Mickey Mouse, Yoda of kikkers afdrukt te zitten op uw bureau dan kans op het dimensionale vermogen van de printer is waarschijnlijk dicht genoeg zodat u een fatsoenlijk uitziend model.
Achterlicht verwijderen uit 2013 Triumph Street Triple & installeren Vizi-Tec SB-II of andere accessoires

Achterlicht verwijderen uit 2013 Triumph Street Triple & installeren Vizi-Tec SB-II of andere accessoires

dit is hoe ik verwijderd van het achterlicht en de Vizi-Tec SB-II remlicht modulator op een 2013 Triumph Street Triple geïnstalleerd. Ik had problemen met het vinden van de juiste connector, als het remlicht regelventiel wordt geleverd met de connect
Een andere spelbesturing Mod. NES-telefoon / Nessy telefoon. Van Nes-Controller (of elke controller) & A Donor Cellphone.

Een andere spelbesturing Mod. NES-telefoon / Nessy telefoon. Van Nes-Controller (of elke controller) & A Donor Cellphone.

Hi Friends!Dit is wat bezig was voor de afgelopen paar weken; een mobiele telefoon die eruit als een spelbesturing ziet geript uit vanaf de console. Het is niet een Nes-controller, maar elke controller zou moeten werken. Ook moet u een donor cellphon
Het toevoegen van een lier aan uw 4 X 4

Het toevoegen van een lier aan uw 4 X 4

Winching:Eerder vroeger dan later, we allemaal vast komen te zitten.    Dit zijn the times wanneer u dat wenst dat u een lier in plaats van de bling bling velgen had gekocht.    Het woordenboek omschrijft een lier als "een stationaire motor aangedrev
3D Print uw eigen Stamps lederen

3D Print uw eigen Stamps lederen

U kunt sommige prachtige patronen en texturen maken door te stempelen van leer, maar er zijn slechts zo vele opties voor vooraf gemaakte lederen stempels. Ik was enthousiast over het idee van het hebben van volledige creatieve controle over mijn proj
Complete newbie stap voor stap, 3D-printer met alle onderdelen lijsten

Complete newbie stap voor stap, 3D-printer met alle onderdelen lijsten

Intro, prelude, of gewoon: die is dit bedoeld voor?Ik wilde de titel op te nemen goedkoop, maar laten we eerlijk zijn: het is niet goedkoop om te bouwen van een 3D-printer, tenzij u sommige/allermeest naar de onderdelen bij de hand hebben of als u ge
Hoe de 3D print Hulkbuster te monteren?

Hoe de 3D print Hulkbuster te monteren?

De Hulkbuster armor is een zware exo-frame (een add-on voor de Mk. XI modulaire Armor) ontworpen voor maximale sterkte versterking ten koste van verminderde veelzijdigheid en mobiliteit. Het is een geweldig hoogtepunt in The Avengers II. Zoals de naa
3D-Printer Setup

3D-Printer Setup

Hallo, is mijn naam Diego. Ik ben een 13-jarige maker uit Guatemala, ik me concentreren hoofdzakelijk in de zijn van robotica en hardware. Uit alle voor de tools die ik heb in mijn winkeltje, is de 3D-printer waarschijnlijk dat ik het meest gebruikt.
3D patriottische portemonnee

3D patriottische portemonnee

Ooit een van die dagen wanneer u gewoon wilt om weg te gooien een paar oude jeans of degenen die niet u meer passen? Niet doen! Sla die jeans en probeer van dit project. Dit is een ongewone benadering van het verfraaien van een portemonnee als een Am
Maken van succesvolle foto's - mode

Maken van succesvolle foto's - mode

modefotografie is op een heel ander niveau van andere soorten fotografie. Het is zeer concurrerend en u beschikken over de mogelijkheid om het product op zoek zijn best terwijl creatief op hetzelfde moment te vangen. Niet zo makkelijk als het klinkt,
Plan B, een opensource 3DP (poeder en inkjet) 3D-printer

Plan B, een opensource 3DP (poeder en inkjet) 3D-printer

Plan B is een opensource 3DP 3D-printer. Het bindmiddel en poeder gebruikt te maken van it´s delen. Het kan worden gebouwd voor €1000,-($1300,-) als de onderdelen zijn direct afkomstig. Het maakt gebruik van standaard 3D printer delen en elektronica,